Freechat met Juicygirl

Friday 23 February

De komende weken duikt Marith elke zaterdag 21:00 uur in het leven van populaire webcamgirls. Ze komt bij ze thuis, spreekt met hun naasten, gaat mee lingerieshoppen en vraagt hen het hemd van het lijf. In de tweede aflevering van Marith Achter de Webcam gaat Marith langs bij de Belgische Juicygirl. Morgen kun je van 21:30-22:00 uur gratis met haar webcammen!

Webcamgirl Juicygirl heeft een aantal geldslaven; mannen die erop kicken om een groot deel van hun inkomen aan haar af te staan. ‘Tijdens mijn beste maand ooit heb ik 16.000 euro verdiend.' Sommige geldslaven maken maandelijks een bedrag over. Anderen komen het geld helemaal naar België brengen. ‘Soms zitten mannen wel vier uur in de auto.’ Juicygirl bedankt ze amper. Zij is de dominante, hun baas. Ze moet doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat deze kerels hun geld weggeven. Op die houding kicken ze.

Juicygirl laat zich zo’n twee keer per week in de watten leggen, in haar vaste beautysalon. Haar nagels worden gedaan, ze laat haar wimpers opvullen en laat haar haren krullen en verven. Per maand geeft ze zo’n 600 euro uit aan haar uiterlijk. Ze vindt het heel belangrijk om tot in de puntjes verzorgd voor de webcam te verschijnen. ‘Mijn klanten verwachten dat van me.’

Bekijk hier op welk kanaal je Secret Circle kunt bekijken. Onze afleveringen zijn ook wekelijks via onze website te bekijken. Kijk je mee morgen om 21:00 uur?

Reacties

Reacties (0)