Fantasie: "de Hoer spelen"

Thursday 02 November

Zaterdag om 21:00 uur is de vierde aflevering van Verborgen Verlangens, op Secret Circle. Dit keer gaat Marith Iedema dieper in op 'de Hoer spelen'-fantasie…

Prostitutie mag dan het oudste beroep op aarde zijn, een baan als hoer is nog steeds hartstikke taboe. Dit zorgt ervoor dat er maar weinig vrouwen zijn die ervoor uitkomen dat ze fantaseren over betaalde seks. Deze fantasie wordt vaak ook niet begrepen door de omgeving. Want jezelf hoereren doe je toch alleen als je geen andere keuze hebt? Toch niet voor de lol. Nou, in het echt misschien niet (enkele uitzonderingen daargelaten), maar in de film in het hoofd van de dame in kwestie, waarover zij zelf de regie heeft, dus wel.

Veel vrouwen fantaseren over prostitutie, over hoe het is om betaald te worden voor seks. Meestal beelden ze zich een wereld vol glitter and glamour in, en een klant die eruit ziet als Richard Gere uit Pretty Women. Een gentlemen, die barst van het geld en het meisje van lichte zeden in de watten legt, overlaadt met cadeaus.

Er zijn maar weinig dames die rode oortjes krijgen van het idee een tippelhoer te spelen, die meerdere keren per avond wordt opgepikt door een minder bedeelde man. Marith gaat hier uitgebreid op in…

Chels en Kimberley zetten de fantasie ook nog even voor je in scene… Verborgen Verlangens is elke zaterdag om 21.00 uur te zien bij Secret Circle. Bekijk op 'tv aanbieders' op welk kanaal je Secret Circle kunt vinden. Elke maandag publiceren we de aflevering ook online!

Reacties

Reacties (0)