Elkaars schaamhaar scheren reuze opwindend!

Thursday 06 September

In het begin van je relatie kun je niet van elkaar afblijven. Jullie lijven hebben een extreme aantrekkingskracht en schreeuwen om seks. De hele dag door naakt in bed liggen. Vier keer op één dag is geen uitzondering, welnee. Je denkt dat dit eeuwig zo blijft. Tevergeefs... 

Hoe lánger koppels samen zijn, hoe minder tijd ze aan seks besteden. Voorspel behoort al helemaal tot de verleden tijd. Tijd voor vernieuwing: elkaars schaamhaar scheren! Spanning en opwinding liggen tenslotte dicht bij elkaar. Morgen laat Kaat Bollen in de tweede aflevering van Met 3 in Bed  zien wát elkaars schaamhaar scheren zo opwindend maakt. 

Uit een onderzoek van Kaat is gebleken dat zowel mannen als vrouwen vooral hun schaamhaar scheren omdat ze zich dan beter op hun gemak voelen bij orale seks. Een derde heeft minder vaak intimiteit als het 'beneden' niet goed is bijgehouden. Ook de mannen (34 procent) voelen zich een stuk mannelijker als ze zich scheren. Dit om het tandenflos-fenomeen tegen te gaan. 

Kijk morgenavond om 21:00 uur naar Secret Circle en mis de spannende tips van Kaat niet. Elke maandag komt de aflevering online.

Reacties

Reacties (0)