Dokter wat doet u nu?!

Thursday 07 March

Elk jaar op de eerste donderdag van maart is het de ‘Dag van de Doktersassistente’. Een dag wat in het leven is geroepen om doktersassistentes - terecht -  in het zonnetje te zetten. En wij willen hen ook eren… maar pakken dat liever op een ondeugende wijze aan.

Voor de dames onder ons: maak je partner (en jezelf!) eens gek door bijvoorbeeld een zuster kostuum aan te trekken en hem of haar eens goed onder handen te nemen. Welke pijntjes kan je op geheel eigenwijze oplossen? Laat je spannende fantasie lekker de loop nemen en luister naar de sneller kloppende hart van je geliefde met je stethoscoop... Als een van de populairste rollenspellen is het zusterpakje gegarandeerd succes tussen de lakens!

Nog wat tips voor een top beleving:

1. Het mag dan wel de dag van de doktersassistente zijn, maar wanneer je een rollenspel gaan uitvoeren moet je de keuze baseren op wat je zelf opwindend en geil vindt. Word je bijvoorbeeld niet opgewonden van een dominante politieagente spelen? Dan gaat dat ook niet werken voor je tegenspeler. Kies daarom altijd een rollenspel wat bij jou past.

2. Naast dat je er zelf opgewonden van moet wordt, is het ook belangrijk om je fantasie te bespreken met je partner. Communicatie is key: rollenspellen speel je eenmaal met (minimaal) twee man sterk, dus zorg dat het voor je partner net zo spannend en lekker wordt.

3. Wees creatief! Laat je fantasie los gaan en doe waar je zin in hebt. Er zijn geen universele regels voor een lekker potje rollenspellen! Hierbij is natuurlijk wel belangrijk dat je samen grenzen afspreekt en - zeker voor de iets hardere liefhebbers onder ons - een stopwoord.

4. Het moet leuk blijven, in je rol blijven is een optie en geen must. Het gaat erom dat jullie samen genieten tot een succes komen. Hoe je daar komt, is aan jullie!

Toch liever een andere rol voor je rollenspel? Voor meer inspirerende kostuums klik hier. Veel plezier en op naar jouw orgasme!

Reacties

Reacties (0)