Bezorg jezelf een sexy Kerst!

Tuesday 12 December

Heel Nederland is wit gekleurd, de kerstbomen vliegen als warme broodjes over de toonbank, de voorbereidingen voor het kerstdiner zijn in volle gang en we breken massaal ons hoofd over de perfecte kerstoutfit. Om maar te zwijgen over de zoektocht naar een perfect cadeau voor je partner. Secret Circle wil jou helpen!

Deze zoektocht naar een spannend cadeau kan lastig zijn en misschien zelfs een beetje stressvol. Bezorg jezelf een sexy Kerst door je partner te verrassen met een spannend lingeriesetje onder de kerstboom. Een romantische ontlading van de Feestdagen!

In een sexy lingeriesetje voelt een vrouw zich op en top vrouw. Probeer uit te zoeken hoe jouw vriendin zich voelt in lingerie die ze al in kast heeft liggen. Is zij verlegen en conservatief, of juist gedurfd en geeft ze zichzelf juist met plezier volledig bloot? Op Redplay vind je lingerie in alle soorten en maten. Van lief en een tikkeltje ondeugend, tot erotisch en stout. Bestel je voor 23:30 uur? Dan wordt het morgen discreet bij je thuis geleverd!

Een sexy lingeriesetje is natuurlijk niet alleen voor haar. Vanzelfsprekend worden mannen opgewonden van vrouwen in lingerie. Maar de meeste vrouwen worden net zo opgewonden en zelfverzekerd van het dragen van een mooie lingeriesetje. Wees de charmante boyfriend en zorg dat je lingerie uitkiest waarin jouw vriendin zich het meest sexy voelt. Lingerie als cadeau geven aan je vriendin is de ultieme manier om voor wat extra spanning te zorgen in de slaapkamer. Vraag haar uiteraard om haar nieuwe aanwinst te showen…

Wil jij nog een stapje verdergaan en ben jij iemand die wel in is voor ondeugende spelletjes? Heb je misschien een verborgen lade om leuke seksspeeltjes in op te bergen? Laat de temperatuur dan nog een paar graden extra stijgen met wat romantische sextoys! Of check onze sexpiratie standjes voor wat creatieve seksstandjes waarmee je je partner extra spanning cadeau kan doen. Champagne uit een glas drinken? Dat is verleden tijd…

In deze omgeving van sneeuw en ijs transformeren wij met Kerst onze slaapkamer in een ondeugende schuilplaats tegen de kou en de gure wind. Doe je mee? Secret Circle wenst jou hele sexy feestdagen!

Reacties

Reacties (0)