Bedankt voor je deelname!

Thursday 07 September

We willen iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan ons kijkersonderzoek. Doordat jij ons een kijkje hebt gegeven in jouw erotiek-consumptiegedrag hebben we een goed beeld gekregen van jou als kijker, en wat jij nou eigenlijk écht wilt zien. Een jaar na lancering nemen wij graag eens samen met jou ons merk onder de loep.

Toegankelijk, ruimdenkend en vrij zijn belangrijke kenwoorden voor Secret Circle. Als erotisch entertainmentmerk zijn we bereikbaar voor iedereen die erotisch geïnteresseerd is, oftewel voor iedereen. Stoere mannen, mooie vrouwen, hippe boys, nerdy girls, singles en thrillseekende stelletjes. Een merk waar jij jezelf mee identificeert en waardoor je wordt geïnspireerd. Jij als kijker kijkt regelmatig alleen, maar ook vaak samen met je partner of scharrel. Laat dát nou net zijn hoe wij het optimaal beleven van erotiek voor ons zien.

Als we een blik op de waardering van onze content richten kunnen we opmaken dat jullie nog wel wat seks tips & tricks kunnen gebruiken. Aan jullie kundigheid tussen de lakens twijfelen we geen moment, echter blijkt er een vurig verlangen te zijn naar educatieve items en inspirerende producten. Wellicht vloeit dit voort uit jullie duidelijk actieve seksleven, met de alom bekende sleur die heeft toegeslagen. Niet bevorderend voor verlangens, passie en lust...

Het mooie is dat jullie over het algemeen de kwaliteit van jullie seksleven als goed ervaren. De kwantiteit kan echter beter. Dit vinden met name de mannen. Nog even geduld, binnenkort geven wij jullie een kijkje in het brein van de vrouw en weten jullie precies waar hun verborgen verlangens liggen en hoe je haar verleidt… Opwinding en verlangen beginnen namelijk in je hoofd. Door een erotische gedachte of fantasie wordt het seksuele systeem geactiveerd en raak je opgewonden. Zet je hoofd en fantasie dus lekker aan het werk voor meer avontuur, spanning en afwisseling in de slaapkamer. Eind september delen we de vijf meest populaire dagdromen van de vrouw…

Spannende beelden zijn stijlvol, sexy en mooi. Jullie hebben alleen honger naar meer, namelijk ‘the full package’. De hunkering naar expliciete beelden is groot, waar wij als softe zender op de televisie helaas niet direct gehoor aan kunnen geven. Secret Circle zit in het basispakket en is gratis te bekijken, waardoor wij geen expliciete beelden kunnen laten zien. Wél willen wij jullie deze beelden graag aanbieden, binnenkort zullen wij dan ook met een andere dienst komen. Misschien dat we hier dan ook wel gaan inspelen op kinky thema’s die momenteel niet voorkomen in onze content... Houd ons goed in de gaten!

Onze programmering wordt vanaf eind volgende week ook gewijzigd. Met ons 1-jarig bestaan hebben wij een flinke hoeveel eigen content van Hollandse bodem geproduceerd. Hierdoor kunnen wij meer variëteit aanbrengen in de programmering en zullen we de programma’s meer gaan afwisselen met stijlvolle erotische films.

Op naar een volgend inspirerend jaar vol moderne erotiek!

Reacties

Reacties (0)