Agendaseks met ‘L’amour Passion’

Wednesday 10 May

Met Moederdag in het vooruitzicht trachten vele mannen goed voor de dag te komen met een romantisch ontbijt op bed. Jonge moeders ontvangen hartvormige zelfgebakken koekjes en welverdiende pannenkoekjes, met schenksiroop de tekst ‘I Love You’ bestrooit. Dat dit niet uitsluitend voor hun eindeloze kinderzorgen is, maar de sensuele roze wolk die langzaamaan verkleurd is richting grijs, wordt er niet direct bij verteld. De liefde voor elkaar sneeuwt onder door alle operationele taken en het libido laat ook te wensen over. De beste remedie? Agendaseks met een ‘L’amour Passion’!

Ben jij druk aan het inslaan voor een sexy champagne ontbijt op bed, wees dan wat creatiever. Des te groter de kans dat jij de romantiek weet terug te brengen tussen de lakens. Met een fruitige cocktail maak jij sowieso de blits, dus blok de zondagochtend voor een hete work-out in bed. Deze erotische cocktail bestaat o.a. uit zoete rode aardbeien, de kleur van liefde en hartstocht. Wat heb je verder nodig voor een ‘L’amour Passion’?

Ingrediënten ‘L’amour Passion’:
Spaanse vlieg (2 ml)
6-8 zoete aardbeien
Prosecco (6 cl)
Tonic (6 cl).

Prak de aardbeien eerst even door een zeefje zodat de pitjes verwijderd worden. Verdeel de aardbeienpuree over twee glazen en voeg de Spaanse vlieg, prosecco en tonic toe. Verleid je liefde met wat sappige aardbeien aan de rand. De rest doet vanzelf zijn werk…

Reacties

Reacties (0)