Laatste blogs (20)

Beschrijving

Zimra Geurts

Actief sinds Thursday 01 September 2016

Welkom in mijn community!

Ik ben Zimra, co-founder van Secret Circle. Leuk dat jij gezellig onderdeel wilt worden van mijn zender. Wellicht ken je mij al van televisie en/of tijdschriften waar ik veel voor heb geschreven. Ik heb echter altijd iets gemist op televisie, dus deze nieuwe stap in mijn carrière bleek een logisch gevolg van mijn opgedane ervaringen.

Wat miste ik dan precies? Sexyness! Prikkelende, spannende en spraakmakende programma's die beter passen bij de moderne tijdsgeest van onze generatie. Programma's die net even wat verder gaan en erotiek dat op de juiste manier wordt gebracht. Stijlvol en classy, zoals het hoort. Daarom ben ik Secret Circle begonnen, voor iedereen die kan genieten van smaakvolle erotiek en zich kan identificeren met mijn visie.

Secret Circle is dan ook hét nieuwe, jonge, frisse en ruimdenkende merk waarmee jij je openlijk durft te associëren. Wij zijn continu actief met het bedenken van toffe, nieuwe formats en de realisatie hiervan. Ook ga ik jullie bij al mijn belevenissen meenemen door middel van leuke vlogs van achter de schermen. Op deze manier kunnen jullie een beetje mee kijken en zien hoe zulke dagen er nou eigenlijk aan toe gaan. Deze vlogs zullen wekelijks online te bekijken zijn op Youtube en Facebook. Misschien dat ik jullie af en toe ook wel een extra kijkje ga geven in mijn avontuurlijke leven...
Ik zou het super leuk vinden als je mij volgt!


Zou jij graag actiever onderdeel willen zijn van Secret Circle, en leid jij ook een interessant en sexy leven wat je graag met ons als vlogger zou willen delen? Of droom jij ervan om een keer als kandidaat in een van onze tv programma’s te participeren? Houd onze ontwikkelingen goed in de gaten en neem gerust contact met ons op, wie weet zie ik je binnenkort gezellig bij ons op kantoor!

Liefs, Zimra

Reacties

Reacties (5)