Beschrijving

Sanne & Robin

Actief sinds Friday 25 November 2016

Dit zijn Sanne en Robin, al 8 jaar een happy couple met nog steeds een bruisend seksleven. Sanne is al vier jaar freelance tekstschrijver met als specialiteit seks en seksspeeltjes. Robin is momenteel zes jaar actief als Communicatie Manager bij een mediabedrijf. Met hun scherpe pen winden ze er beiden geen doekjes om en geven ze ons graag een kijkje in hun nachtkastje. Met een seks-toy-expert is dit natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de fijnste seksspeeltjes.

Sanne heeft in haar leven al meer dan 400 vibrators, dildo’s, buttplugs en andere seksspeeltjes getest. Een professioneel sekstoy-tester dus, jaloersmakend en de ideale job voor menig vrouw. Robin zul je niet horen klagen, die geniet minstens zo hard mee. Samen experimenteren ze er lekker op los tussen de lakens. Robins carrière zit in de lift waardoor enige discretie gewenst is en ze niet volledig in beeld zullen zijn. Maar, het visualiseren van de gevoelservaring is misschien júist nog wel spannender en een zeer opwindend spel op zich.

De komende weken zullen Sanne en Robin voor Secret Circle diverse seksspeeltjes testen, en ons meenemen bij hun spannende seksavonturen. Dat deze alles behalve saai zijn lees je snel genoeg. Sanne en Robin geven hun liefdesspel graag een extra dimensie mee door het gebruik van bijvoorbeeld een pluimpje, fleshlight, blinddoek, triller, of...

Een hemelse triller doet de huid tintelen voor hem en haar, en wanneer je niets ziet verhoog je de sensitiviteit bij het verkennen van elkaar plekjes. Of neem de fleshlight, voel je als man zijnde duidelijk verschil tussen een vrouw of deze super zachte masturbator in zaklamp design? Uiteraard valt er nog véél meer te beleven samen. Speeltjes zijn hun taboe aan het verliezen en zijn niet langer exclusief voor de kinky en/of stoute vrouwen bedoeld.

Volg Sanne en Robin in hun naakte waarheid!

Reacties

Reacties (0)