Beschrijving

Rebecca Robijn

Actief sinds Monday 29 May 2016

Hallo lieve lezers,

Vanaf nu ga ik jullie fantasie prikkelen met mijn erotische/BDSM-verhalen. Onder de naam Rebecca Robijn schrijf ik erotische verhalen, variërend van korte sfeerimpressies tot langere verhalen. Mijn eerste boek ‘Grensverleggend’ is tot stand gekomen omdat ik graag mijn verhalen en belevenissen met mijn lezers wil delen.

Inspiratie
Al jarenlang ben ik gefascineerd door BDSM; vernedering, pijn & lust. Combineer deze fascinatie met een rijke fantasie, een onverzadigbaar verlangen en een ruime ervaring, dan komen de opwindende verhalen zo de pen uit.

BDSM, persoonlijk
BDSM betekent voor mij voornamelijk beleven, intensiteit en loskomen. Een samenspel dat alle zintuigen tot diep in de kern raakt.

Een kleine tien jaar geleden heb ik de stap gewaagd om te gaan ontdekken waar mijn ‘vreemde’ gevoelens & verlangens vandaan kwamen. Die verlangens of fantasieën bestonden voornamelijk uit het volgende: mezelf onder dwang moeten uitkleden, bekeken worden door een of meerdere mannen, betast worden, geneukt worden en/of gepijnigd worden (denk aan slagen met een vlakke hand of een zweep, geknepen worden, klemmen plaatsen op delen van mijn lichaam). Maar ook dat ik, met een halsband om, naast hem moest ‘lopen’ of dat ik diverse vernederende opdrachten moest uitvoeren. Ook fantaseerde ik over trio’s en orgies, altijd met mannen (heel soms met een vrouw) waarbij ik geneukt werd in alle denkbare standjes.

Ik voelde een enorme drang om overmeesterd te worden door een Dominante man, dat hij zou bepalen, dat hij ‘macht’ over mij zou uitoefenen.

‘Ben ik wel normaal?’ Ja, die vraag heb ik mezelf toentertijd meerdere malen gesteld. Maar nu stel ik mezelf die vraag nooit meer. Ik ben normaal. Ik heb gewoon een bepaalde voorkeur, zoals zoveel mensen dat hebben.

Veel van mijn fantasieën heb ik in meer of mindere mate beleefd. De beleving was bijna allemaal meer opwindend en geiler dan in mijn gedachten.

Nu, 10 jaar later heb ik een vaste ‘spel’-partner en soms een los contact tussendoor. BDSM heeft mijn leven verruimd en ik wil niet meer zonder.

BDSM
BDSM is veel breder dan ik ooit had gedacht. Ik zeg vaak ‘BDSM is van neuken met een blinddoek om tot aan 24/7 slaaf/slavin zijn’. BDSM is een breed scala waar iedereen zijn voorkeur in kwijt kan. Word je er opgewonden van als je naakt gekieteld wordt met een veer? Of wil je eens per maand genieten van een intense zweepsessie waarbij de striemen een week later nog zichtbaar zijn? Kies je voor IRL-ontmoetingen of voor virtuele ontmoetingen? Speel je alleen, met z’n tweeën of met tien personen? Ligt je hart meer bij vernedering, bij lust of bij pijn? Ben je Dominant, onderdanig of switch? Mogelijkheden te over.

Belangrijke Do’s: respect voor de andere(n), hygiëne, communiceer duidelijk met elkaar, stopwoorden & harde grenzen zijn heilig, zorgvuldigheid en veiligheid.

Ben je een startende BDSM-er? Neem de bovenstaande Do’s in acht, langzaam opbouwen, luister goed naar je lichaam & leer je grenzen kennen, communiceer duidelijk over jouw grenzen, durf nee te zeggen en weg te lopen (heb je ook weleens gedaan), werk met een checklist en bij twijfel ga het contact niet IRL aan.

Als je geïnteresseerd bent in BDSM ga ervoor en ga beleven. Het is niet gek, het is niet apart, je hoeft niet in een vreemd hokje te worden geplaatst, je hebt gewoon een speciale smaak.

Liefde(vol)
BDSM is niks zonder liefde of liefdevol gedrag. Woede, (niet-gerelateerde) frustratie of arrogantie is een slechte combinatie met BDSM. Zonder liefde geen overgave, zonder liefde kun je niet zweven. Balans, dat is waar het om draait. Bijvoorbeeld die ene kus als het toch even echt pijn doet, die aai over je rug als je voor de tweede keer dubbel gepenetreerd wordt, uithuilen in zijn/haar armen als een zachte grens is beslecht.

Beleef
Beleef! Want daar gaat het bij BDSM allemaal om. Laat je vernederen als je daar opgewonden van raakt of verneder de ander als dat je opwindt. Pijn is fijn: ja, vaak is dat zo. Zodra je (liefdevol, hard of zacht) gepijnigd wordt, maakt je lichaam endorfine aan waardoor de pijn wordt onderdrukt. Endorfine is het feel-good-hormoon en in combinatie met de adrenaline die zeer waarschijnlijk door jouw lichaam racet, voelt pijn tijdens een BDSM-‘spel’ heel anders aan dan dat je bijvoorbeeld je knie stoot. Wil jij in creatieve standjes (eventueel met een voorbinddildo) geneukt worden, geniet ervan.

En als BDSM niks voor jou is, is dat ook ok!

De schrijfster
Als parttime schrijfster heb ik het mooiste beroep op deze aarde. Creatief zijn; daar krijg ik energie van. Passie; erotische verhalen schrijven. En ik mag op een creatieve wijze mijn passie uitvoeren.

Maar ik ben natuurlijk meer dan alleen schrijfster. Ik ben een spontane, vrolijke en sportieve dame. Net de 40 gepasseerd en nader, volgens onderzoek, mijn seksuele piek. Aan inspiratie dus geen gebrek.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden. Love rooftop-bars, zweten in de gym, geluksmomentjes zoeken, koken, hoge hakken, hartstochtelijk zoenen, on-the-go, cocktails & pure chocolade.

Volg mij op Twitter: @rebeccarobijn & Facebook: Rebecca Robijn

Vind hier de volledige verhalenbundel ‘Grensverleggend’.

Reacties

Reacties (0)