Beschrijving

Natteva

Actief sinds Thursday 19 October 2016

Hey, wat leuk dat je mij wat beter wil leren kennen! Ik ben Eva, ik woon in Rotterdam en tevens ben ik het nieuwe gezicht van Secret Circle. Waarschijnlijk herken je mij als webcamgirl Natteva, dit is namelijk mijn nickname op het platform waar je dagelijks live mijn shows kan zien.

Ik ben een lieve, vrolijke girl-next-door die haar sexy kant goed kent. Persoonlijk ben ik erg open over mijn werk en alles eromheen. Omdat ik veel vragen krijg over mijn dagelijks leven en alles wat ik meemaak, heb ik besloten middels een blog jullie wekelijks te laten lezen wat er zoal in mijn leven speelt en hoe een week als webcamgirl er voor mij uitziet.

Hoe ik begon als webcamgirl

Begin 2014 ben ik gestart als webcamgirl op verschillende platforms. Dit deed ik niet omdat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Integendeel. Ik ben opgevoed in een omgeving waarbij het hebben van seks niet iets belangrijks leek te zijn. Er werd niet over gepraat en het was voor mij - hoewel ik er erg van kon genieten - iets waar je bescheiden mee om moest gaan. Ik ben begonnen na het eindeloos zoeken naar een baan, maar het niet kunnen vinden hiervan. Aangezien er wel brood op de plank moest komen, kreeg ik een tip van een vriend om als webcamgirl aan de slag te gaan. Deze industrie was voor mij erg nieuw en ik dacht bij voorbaat dat ik daar totaal niet in zou passen. Ik was vooral bang voor wat mijn omgeving zou zeggen als – en ik wist dat dit zou gebeuren - ze me gingen herkennen. Na een paar dagen goed nagedacht te hebben over de consequenties heb ik besloten om het een avond te proberen. Deze avond veranderde mijn kijk op de klanten en op de webcamgirls die dit al een tijd deden. Ik had het oprecht naar mijn zin en wilde het een goede kans geven, dus ik besloot om dit een maand door te zetten. Naar mate ik vaker online kwam, begon ik nog meer te genieten van mijn werk. Zodoende ben ik er eigenlijk nooit meer mee gestopt.

Blogger

Naast mijn werk als webcamgirl lijkt het me erg leuk om jullie een kijkje achter de schermen te geven in mijn leven. Op een luchtige, ietwat sarcastische en oprechte manier probeer ik herkenbare punten te omschrijven en situaties waar ik tegenaan loop aan te kaarten. Verder hoop ik leuk leesvoer te bieden aan de mensen die geintresseerd zijn in mij en in dit beroep.

Heb je vragen of ideeen voor een blog? Laat dit dan hieronder weten in de comments en wie weet zie je mijn antwoord in de volgende blog verschijnen.

Je bent natuurlijk ook welkom om kennis te komen maken met mij als ik achter de webcam zit! Ik zie je graag op mijn profiel ;)

Twitter: Natteva

Instagram: Natteva_

Reacties

Reacties (0)