Beschrijving

Emmanuel Leite

Actief sinds Thursday 01 September 2016

Hallo lieve mensen!

Ik ben Emmanuel Leite, 19 jaar en geboren in Rio de Janeiro, Brazilië. Daarnaast ben ik vooral een van de trotse gezichten van Secret Circle, waar jullie mij dan ook veel gaan zien. Ik ga jullie als vlogger meenemen bij alle spannende activiteiten in mijn dagelijks leven als fitnessmodel, allround personal trainer, Blote Basten Butler, presentator en bij fotoshoots!

Mijn ambitie is om jou te helpen bij het bereiken van je droomlichaam, en jou zowel fysiek als mentaal sterker te maken. Ik geef graag de juiste tips & tricks op het gebied van sport en gezondheid om jouw doel te bereiken. Ook mij is dit gelukt, waardoor ik nu als fitnessmodel voor vele onderbroekenmerken model sta. Hierdoor werk ik veel samen met diverse professionele fotografen en loop ik regelmatig over de catwalk. Binnenkort neem ik jou hierin mee door middel van mijn vlog!

Heb je mij eerder gezien? Dat zou goed kunnen. Ik ben regelmatig te vinden op ladies nights en vrouwenbeurzen, maar kom jou net zo graag vermaken als ultieme host op een spannend feestje. Dan neem ik jullie mee de geheime cirkel in, waarin het spannend, heet en mysterieus is...

Om mijn looks te behouden ben ik dagelijks te vinden in de sportschool, hier werk ik hard voor. Uiteraard speelt plezier een belangrijke rol in mijn leven en ben ik gek op een feestje. Maar mijn favoriete bezigheid? Als vrijgezelle man onbeperkt naar mooie vrouwen kijken!

Kusjes,

Emmanuel

Reacties

Reacties (0)