Beschrijving

Elise van Vlaanderen

Actief sinds Wednesday 28 September 2016

Hey lieve vrienden en vriendinnen,

Ik ben Elise van Vlaanderen, afkomstig van- en woonachtig in Oost-Vlaanderen. Vanaf nu ben ik een nieuw gezicht op Secret Circle! Ik ben een openminded jonge vrouw met heel veel ideeën en creatieve gedachten. Zelf omschrijf ik mij als een crazy lady. Waarom? Dat wordt wel duidelijk als jullie mij lekker gaan volgen. ;-)

Dominant karakter

Met mijn toch wel dominante karakter sta ik als vrouw stevig in mijn schoenen. Ik weet perfect wat ik wil en wat ik graag wil bereiken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat als je iets echt wilt het ook lukt, ook al is dat soms met vallen en opstaan. Je moet alleen dé stap durven zetten om uit je eigen comfortzone te treden. Dan pas ga je voelen dat je leeft en de dingen beleven die lef, moed en kracht vragen. Maar de voldoening achteraf is onbeschrijflijk.

Intrede erotiek

Twee jaar geleden kwam ik op dat punt in mijn leven waar iedereen wel eens komt. Is dit wat ik wil? Wie ben ik nu echt? Waar haal ik voldoening uit? Waarvan word ik nu echt gelukkig? Op dat moment heb ik de boeg helemaal omgegooid en ben ik toevallig in contact gekomen met iemand uit de porno industrie. Zo is voor mij een heel ander hoofdstuk begonnen. Wat een bevrijding was dat! Je echte IK tot leven laten komen. Graag wil ik jullie meenemen in dat gekke, bizarre, maar heel boeiende stukje uit mijn leven.

Lingerie, kinky en naakt fotoshoots

Verder ben ik een opkomend model. Soms word ik gevraagd voor opdrachten, ook gebeurt het dat ik samenwerk met fotografen om mooie shoots uit te werken. Het spannende hiervan is dat je beiden gaat voor de perfectie. Om datgene wat je in je hoofd hebt exact zo in beeld te kunnen brengen en krijgen. De voldoening die je daar uithaalt is geweldig. Die fotoshoots geven mij als vrouw een enorme boost. Want elke vrouw, ongeacht hoe ze eruit ziet (want iedereen is UNIEK, vergeet dat nooit), verdient het om in the picture te staan. Ik ga jullie meenemen bij mijn belevingen m.b.t. de verschillende fotoshoots, met uiteenlopende thema's, van lingerie, tot kinky en naakt.

Erotische filmproducent

Naast mijn fotoshoots maak ik ook elke maand, althans dat probeer ik, een erotische film. Ik speel er niet in mee maar bedenk- en regisseer ze. Na het bekijken van een aantal films dacht ik "Dit kan beter en kan ik ook beter". Iedereen heeft zijn eigen kijk op erotiek. Sommigen raken getriggerd door het lezen van een boek, anderen kijken dan weer liever naar foto's of films. Het is moeilijk om films te maken waarbij je iedereen tevreden kan stellen omdat fantasieën bij mensen zo verschillend zijn. Gelukkig maar, voor elk wat wils.

Vrouwvriendelijk

Voor mij is het belangrijk dat erotiek vooral meer bespreekbaar wordt en vrouwvriendelijker. Een vrouw denkt namelijk heel anders dan een man. Ja mannen, helaas, maar wij vrouwen geraken niet zomaar opgewonden van een foto van jullie pronkende gereedschap. Uiteraard spreek ik voor mezelf.

Opwindende fantasieën

Ik baseer mijn films op mijn eigen fantasieën. Wat ik enorm belangrijk vind is dat dat gebeurt vanuit een bepaalde spannende gedachte waardoor je getriggerd geraakt. Zelf houd ik van spannende situaties waar heel veel mindfuck bij komt kijken. Waar woorden die uitgesproken worden door heel je lichaam gaan; je begint te tintelen en spontaan begin je te glimlachen en je dat wil gaan uitwerken en beleven. Als dominante vrouw is het ook eens leuk om volledig in een andere positie te komen staan. Een situatie zodanig creëren waarin je het allemaal mag ondergaan zonder na te denken. Want wij vrouwen denken te veel. Seks moet heel ontspannend zijn en vooral opwindend. Dus mannen: speel in het hoofd van jullie vrouwen. Geef ze uitdagingen, laat die fantasie werken. Kom op dat punt dat ze de dagelijkse sleur vergeten voor een paar uur en helemaal opgaan in het spel dat jullie gaan spelen. Geloof mij, dan beleef je unieke momenten.

Man en vrouw

Heb vooral heel veel wederzijds respect en vertrouwen want dat ligt aan de basis van leuke avonden. Graag neem ik jullie mee in het maken van die films. Waarbij ik erotiek ook echt wil maken. Waar je als man maar ook als vrouw graag naar wilt kijken. Naast dit opwindende stukje in mijn leven vind ik het belangrijk om er goed uit te blijven zien en ook daaraan te werken. Als vrouw mag en moet je trots zijn op wie je bent!

Spannende uitdagingen

Als laatste wil ik jullie kijkers betrekken in mijn vlogs. Aangezien ik houd van uitdagingen, geef ik jullie de kans om die aan mij te geven! Dat mag heel breed zijn zolang het maar netjes blijft. Om een voorbeeldje te geven:

Uitdaging: Elise, ik zou het leuk vinden dat je lekker gaat zonnen en vijf willekeurige mannen vraagt om je rug in te smeren.

Of een avondje uitgaan en zo snel mogelijk proberen om vijf telefoonnummers te bemachtigen. Dus mannen en ook vrouwen: laat die uitdagingen maar komen en ik ga ze voor jullie uitwerken. Vind ik zelf heel spannend om te gaan doen.

Ik hoop jullie hiermee een beetje getriggerd te hebben en verder wens ik jullie nu al veel plezier met het bekijken van mijn vlogs!

Liefs, Elise

Reacties

Reacties (4)