Beschrijving

Djamila Celina

Actief sinds Monday 12 December 2016

Hoi! Ik ben Djamila Celina Melcherts en een van de gezichten van Secret Circle. Waarschijnlijk zal je mij kennen als Worlds Sexiest Female DJ, van het programma ‘Queens of the Jungle’, de catwalk bij diverse modemerken, televisie of uit (make-up) advertenties. Zo niet, dan nodig ik je graag uit om deelgenoot te worden van alle spannende avonturen die ik meemaak. Met Secret Circle neem ik je mee bij alle sexy activiteiten die ik voor jou ga vastleggen.

Secret Circle
In de ideale wereld ben ik de hele week aan het reizen, ga ik spannende en hete feestjes af en geniet ik van alle luxe die het leven aanbiedt. Van Monaco tot China, het kan allemaal niet gek genoeg. Secret Circle geeft mij nu de kans om mijn ideale wereld te creëren en jullie hierin mee te nemen.

Sexy vrouwen en mooie mannen
Wat ik sexy vind? Vrouwen in mooie lingerie vind ik heel sexy. Stijlvolle lingerie kan een vrouw niet genoeg hebben, mijn aantal setjes zijn dan ook niet meer te tellen. Dit is niet gek aangezien ik als lingeriemodel voor diverse bekende lingerieketens werk. Wellicht neem ik jullie nog een keer mee tijdens een shoot. Naast stijlvolle lingerie vind ik dat met een knot op de bank zitten ook heel sexy kan zijn. Net zoals een mooie man casual in een joggingbroek.

Erotiek
Met humor, toewijding en in stijl zal ik de komende periode onder andere op zoek gaan naar de stoutste millenial. Ik vind het belangrijk dat erotiek meer bespreekbaar wordt en vrouwvriendelijker. Seks is ontspannend en vooral opwindend, maar er over praten vinden sommige mensen lastig. Maar we kennen allemaal wel een paar ‘stille wateren, diepe gronden’. Ik ga erop uit en diverse groepen in de maatschappij confronteren met seksueel getinte vragen. Wie komt er als stoutste uit de test?

Daarnaast staan mij nog allemaal andere spannende plannen te wachten. Volg mij in mijn avonturen,


x Djamila

Reacties

Reacties (1)