Zoet vs. Pikant #8

Wednesday 04 September | Door:

Priscilla van Wijnigem

PIKANT 

‘’We tasten elkaar langzaam af en ik liet mijn hand een weg vinden naar zijn broek. Het stof zat in de weg, maar ik voelde duidelijk een harde bobbel ontstaan… Hij kreunde van mijn aanraking.’’ Lees het begin van het verhaal over Jessy en Anders op SOFT

Wat een perfecte plek om elkaars lichaam te ontdekken, in de rauwe natuur, onder de sterren! Het was bijna romantisch en ik genoot tot in mijn tenen van zijn aanraking. Ik voelde het als een golf omhoog vloeien via alle haartjes op mijn benen (die ik dus lang niet had geschoren, want: vakantie), die overeind stonden alsof ik kippenvel had… Ik voelde een heerlijke rilling over mijn rug naar beneden lopen en een warm gevoel dat bijna drukkend aanvoelt op mijn klitje, maar dan op de heerlijkste manier mogelijk. Ik voelde hoe ik mijn badpak nat maakte. 

Ik was mij bewust van de sterren, het zand, de golven, mijn lichaam, maar vooral zijn lichaam. Hij was warm, smaakte zout en rook verrukkelijk. Ik wilde hem opnemen in mij… Alsof wij één waren met het water en meedeinen op de golven, zo leken wij ook dieper in elkaar te verdwijnen. Ik wilde hem proeven, ik wilde zijn tong niet alleen in mijn mond voelen maar overal op mijn zoute lichaam. Overal tot hij mijn zoetste plek vond, waarna ik zou smeken om zijn pik… Ik voelde hoe zijn bobbel steeds harder en groter werd. Goed vooruitzicht zo te voelen. Ik hield van groot. Ik beet op zijn lip en trok hem dichter naar mij toe om duidelijk te maken dat ik meer wilde. Ik begon hem langzaam droog te neuken met mijn (schaarse) kleding nog aan. Langzaam rolde hij met zijn ene hand mijn badpak bandje van mijn schouder waardoor mijn bleke borst tevoorschijn kwam. In het licht van de sterren en maan zag ik twinkels in zijn ogen. Hij greep mijn borst en speelde er voorzichtig mee, alsof hij bang was dat mijn borst zou knappen wanneer hij te hardhandig was. Langzaam kuste hij mij in mijn nek en ging langzaam naar mijn borst, met zijn tong strelend en met zijn lippen zuigend alsof hij al het zout van mijn lichaam wilde likken. Omdat ik hem ook graag wilde proeven en beleven, ging ik langzaam wat aan zijn broek frutselen. Door zijn knoop open te maken kon ik met mijn hand in zijn bokser waardoor ik zijn lul in mijn hand kon nemen. Ik manoeuvreerde mij naar een goede positie en begon hem heel langzaam af te trekken. Ik kon aan zijn ademhaling horen dat hij ervan genoot. Hij begon mij nu intens te zoenen en kwam nu over mij heen hangend liggen. Ook mijn andere badpak bandje rolde hij langzaam van mijn schouder af. Even stopte ik met hem aftrekken. Ik trok zijn verwassen shirt over zijn hoofd af en slingerde deze in het zand. Daarna duwde ik zijn broek en bokser naar beneden toe die ik vervolgens met mijn voet verder naar beneden werkte. Hij was nu naakt en ik ving zijn blik. Hij keek vol lust naar mij, alsof hij in de fik stond. Ik werd zo opgewonden van hem. Nog nooit was ik zo aangeraakt, zo zacht maar met zoveel hitte… 

‘’I wanna see you…’’ hijgde hij. Ineens, voor ik iets kon doen trok hij mij hard omhoog en draaide hij zich om in het zand. Nu zat ik bovenop en ik moest een beetje giechelen terwijl ik mijn badpak nog verder naar beneden deed en mijn kort broek openmaakte. Hij keek naar mijn borsten en pakte deze gretig vast. Hij draaide zachtjes aan mijn tepels en speelde met ze. Ik weet niet wat het was, de blik in zijn ogen of de omgeving, maar ik voelde mij de heerlijkste vrouw op aarde. Ik wist dat hij niets liever wilde dan mij - en ik wilde niets anders dan hem. We waren een met de natuur, de natuur wat in mij aandrong om met hem beestachtig te doen. 

Omdat ik nu bovenop zat had ik alle touwtjes in handen. Ik begon hem weer te zoenen met mijn handen naast zijn gezicht in het zand. Op het ritme van de golven maakte ik een weg via zijn nek en borst naar beneden. Hij lag naakt in de maneschijn en ik nam hem in mijn mond. Hijgden en goedkeurende geluiden hoorde ik uit zijn keel komen. Wat had hij een lekker lichaam. En hoe lekker hij smaakte, een mix van hem en de zee; het maakte mij wild. Ik pijpte hem eerst langzaam en keek naar boven. Hij keek mij aan met nog steeds de twinkeling in zijn ogen. Zijn ene hand legde hij op mijn schouder - zo ging hij mee met mijn ritme. Ik voelde hoe graag hij mij wilde door zijn pik in mijn mond. Hij smeekte bijna om mij met zijn kreunende geluiden - het gevoel alsof ik alles was. Dus in een snelle behendige beweging trok ik mijn broek en badpak uit en ging op hem zitten. Ik liet hem langzaam in mij komen en langzaam begon ik op en neer te bewegen. Tot zowel hij als ik helemaal meegingen met mijn golfbewegingen. Hij greep mijn billen en ging meedoen met mijn beweging. Ik was zo nat door hem, zo lekker ging ik op en neer, zo diep kwam hij. Ik hield een langzaam tempo aan om echt volledig te kunnen genieten van hem in mijn kutje. Jezus, zo lang hunkerde ik naar dit gevoel. Hij kwam telkens precies langs mijn gevoelige plekje, oef ik voelde het tot in mijn tenen. Ik ging sneller op en neer. Ik kon een harde kreun niet onderdrukken. Het kon mij niets schelen als iemand mij zo zag, ik was in een bubbel met alleen hem onder de sterren. Ik sloot mijn ogen, ik ging iets sneller op en neer nu. Hij gleed zo lekker in en uit mij… Ik voelde het opkomen, weer een kreun. Hij deed nu mee, wanneer ik neerkwam draaide hij zodat hij nog dieper in mij kwam. Holy shit wat was hij lekker. Ik opende mijn ogen en keek hem recht aan: ‘’I’m… I’m gonna... ‘’ Meer kreeg ik er niet uit voor ik mij helemaal liet gaan. Met een lange, zeurende, heerlijke zucht kwam ik klaar op hem en liet mij langzaam liggen over zijn ontblote lichaam. Hij streelde even mijn rug en zoende mij lachend, alsof hij ook genoot van mijn orgasme. 

‘’I feel you so good..’’ zei hij en hij draaide mij in een sterke beweging onder hem. Voorzichtig om geen zand op verkeerde plekken te krijgen. En langzaam nam hij mij terwijl hij bleef zoenen. Met een arm steunend op de grond gebruikte hij zijn andere hand om mijn haren uit mijn gezicht te vegen. Zachtjes, bijna liefdevol voordat hij ineens harder, sneller en dieper ging. Hij bleef mij zoenen en kreunde van genot. Ik deed een arm om zijn middel en met de ander op zijn billen hielp ik hem met het tempo bepalen. Tot ik voelde dat hij bijna kwam. Ik spande mij extra aan, draaide mijn bekken nog iets meer omhoog en genoot van zijn laatste harde stoten in mij voordat hij klaarkwam met zijn handen in mijn haar, trekkend. 

Even bleven we liggen en zoenen tot hij uit mij ging en naast mij ging liggen. Ik voelde zijn warme zaad als een traktatie uit mijn kutje lopen. 

VANDAAG 

Nu, vanochtend, loop ik terug in de zon naar mijn hutje. Ik hoop zo dat Sarah en Anthony al zijn opgestaan… Ik wil nog even met Anders alleen zijn. Even tegen hem aanliggen… Net als gisteravond op het heuveltje. Even hem voelen. Nu weet ik het écht zeker: dit wordt een onvergetelijke reis. 

Reacties

Reacties (0)