Zoet vs. Pikant #7

Wednesday 21 August | Door:

Priscilla van Wijnigem

Deel 1 van dit verhaal lees je op SOFT

PIKANT 

‘’John: He Britt, ik verwacht jou morgen om 18.30 uur hier. Tot dan. 

Bij dit berichtje stuurt hij een locatie door. Ik open het in Google maps en zie tot mijn schrik dat dit een hotel is. Gelijk word ik nat...’’ Lees het eerste deel van Britt op SOFT. 

Na zijn appje weet ik even niet wat ik met mezelf aan moet. Alles in mij wil hem. Alles in mij wil morgen naar dat hotel toegaan. Maar mijn hoofd vertelt mij stug 'je hebt een vriend'. Ik weet dat het niet mag, maar dat maakt het misschien nog wel interessanter. Ik voel mij stout, alleen al door te denken hoe ik met hem in bed beland. Ik wil van hem mijn lekkerste en stoutste geheim maken. Ik heb mij zelden zo vol van lust gevoeld. Ik besluit niet te reageren op zijn app. Dan kan ik er altijd nog onderuit… Al weet ik nu al: ik ga. 

Wanneer ik met een zwaar onderbuikgevoel wakker word, spring ik onder de douche. Ik scheer mezelf nauwkeurig en gebruik mijn lekkerst ruikende (lees: mijn duurste) shampoo. Langzaam smeer ik mezelf in met bodylotion en doe mooie, kante, rode lingerie aan. Ik weet dat het super slecht is wat ik doe, maar ik kan mezelf niet in bedwang houden. Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt, ik functioneer nu puur op lust, weinig slaap en een overdosis aan koffie. En ik geniet ervan. Alsof ik verslaafd ben aan hem - een voorproefje was al voldoende om echt in de ban van hem te raken. 

Ik merk aan alles dat ik ook verre van geconcentreerd ben op mijn werk. Ik heb meerdere malen aan de telefoon moeten vragen wat iemand bedoelt (en niet omdat het ingewikkeld was maar stomweg omdat ik niet luisterde). Ik zit ook alsmaar naar de klok te kijken, alsof de seconden dan sneller zouden gaan tikken. Werkt helaas niet. Tijdens de lunch ga ik zelfs uit wanhoop een stukje wandelen, ik moet wat adrenaline kwijt. 

Wat een week lijkt te zijn gaat voorbij, maar het is nu eindelijk tijd om te vertrekken. Ik pak mijn spullen haastig in en ren ongeveer naar mijn auto. Het is ook nog wel een drie kwartier rijden en wie weet heb ik nog file op de A2. Elke kilometer wat ik dichterbij kom draagt ook bij aan de toename van mijn spanning. Ik kijk mezelf kort aan in de achteruit rijd spiegel. Zou ik mezelf kunnen blijven aankijken nadat ik seks had gehad met een andere man? Ik draaide me snel weer met mijn blik op de weg. Dit was niets voor mij. Wat deed ik toch? Hoewel ik oprecht een tweestrijd voelde bleef ik doorrijden. Alsof mijn lichaam iets anders verlangde dan ik zelf mentaal wilde. 

Toen ik de oprit opreed en het hotel zag draaide mijn maag om. Het was een mooi, gezellig ogend hotel. Heel lief. Het tegenovergestelde van wat ik nu ging doen.
Nadat ik mijn auto had geparkeerd en mijn spullen pakte liep ik recht naar de receptie toe, maar voor ik daar aankom zie ik hem al zitten in de lobby. Ik moet rood aanlopen, mijn hartslag gaat zo snel dat ik het hoor kloppen in mijn oren. 
Ik kreeg er verlegen uit: ‘’Heey…’’ om vervolgens een beetje schaapachtig te staan lachen. Hij stond op en gaf mij de knuffel naar waar ik zo had verlangd de afgelopen dagen. Ik zonk weg in zijn omhelzing. Mijn nagels boorde ik in zijn rug. Dat ging vanzelf maar ik denk dat hij daardoor begreep waarom ik was gekomen. Zonder verder iets te zeggen begeleidt hij mij naar zijn kamer. Alsof we beiden niet konden wachten op wat komen ging. 

We waren net de deur door toen hij mij bij mijn middel greep, naar zich toe draaide en mij voor het eerst een kus gaf. Toen viel de deur pas dicht. Hij begon rustig alsof hij wilde aftasten hoe ik hierop reageerde. Maar, mijn reactie was gretig, ik pakte zijn gezicht vast en zoende hem, liet mijn tong over de zijne glijden en zijn mond ontdekken. Hierdoor zette ik hem aan tot meer passie. Zijn mond was warm en smaakte naar pepermuntjes. Hij trok zich even los en gromde dat hij dit jaren geleden al had moeten doen. Hij tilde mij op en gooide mij over zijn schouder. Ik begon hard te lachen en slaakte een kreet toen hij mij een klap op mijn billen gaf. 

‘’Lekkerding.’’ gromde hij. Stug liep hij door naar het pronkstuk in de kamer: kingsize bed. 
Ik liet mij gewillig op het bed leggen en hij trok mijn schoenen en broek uit. Op de een of ander manier voelde ik nu geen schuld meer, alsof ik mezelf dit juist verschuldigd was. Ik mocht één avontuur hebben, deze man was mijn uitzondering. Dit was mijn verhaal. 

John aanbad mijn lichaam, iets waardoor ik mij zo heerlijk voelde. Hij wilde mij overal voelen leek het, alsof hij geen keuze kon maken in waar hij mij beet, streelde of beetpakte. Alsof hij niet wilde kiezen maar alles tegelijk wilde voelen en proeven. Alles tot zich nemend. Hij hapte en likte mij waar hij maar kon. Ik genoot intens. Langzaam kleedde hij mij verder uit en ik ontknoopte zijn broek en duwde hij shirt omhoog om aan te geven dat ik wilde dat hij deze uittrok. Hij begreep wat ik wilde en trok zijn shirt uit met een duivels lachje op zijn gezicht. 

Niet alleen zijn shirt maar ook zijn broek en ondergoed deed hij direct uit. Hierdoor zag ik voor het eerst zijn pik in volle glorie. Oef. Ik wist niet dat mannelijkheid zo appetijtelijk kon ogen. Wat zag hij er lekker uit. Ik wil hem, nu, in mij. Duidelijk zichtbaar opgewonden en in voor dit lustige feest kwam hij over mij heen liggen. Mijn bloes rukte hij van mijn borst af en met een stoot kwam hij mij binnen. Ik kreunde van zijn kracht. Knopen hoorde ik rollen over de vloer. Langzaam begon hij in mij te stoten terwijl hij mij intens zoende. Ik geniet van hem in mij, hij komt diep. Zachtjes kreun ik en span mijn bekken aan. Draaiend doe ik mee met zijn bewegingen. Alsof we elkaar aansporen om nog meer van elkaar te genieten. Met mijn ene hand knijp ik de deken fijn, ik moet mij vasthouden aan iets om met mijn gedachten hier te blijven. Hij neukt letterlijk alle gedachten uit mijn hoofd. Met mijn andere hand trek ik aan de haren in zijn nek die net lang genoeg zijn om beet te pakken. Ik voel hoe hij in en uit mij glijdt. Zo lekker hoe hij telkens net mijn klitje stimuleert door tegen mij aan te draaien wanneer hij diep zit. 
‘’Oh…’’ Ontsnapte mijn mond. Zijn reactie is dat hij zijn wijsvinger in mijn mond stopt en kijkt mij aan tijdens het penetreren. Hij heeft een twinkeling in zijn ogen waar ik wild van word. Ik sla mijn armen om zijn nek heen, omdat hij zo goed als op mij ligt nu, draai mijn been open en duw. Hierdoor kom ik bovenop hem te zitten.
Langzaam draai ik rondjes op hem. Duidelijk geniet hij van het uitzicht. Mijn handen laat ik over zijn borst glijden en plant zijn handen naast zijn hoofd. Ik vlecht mijn vingers in de zijne en sluit mijn ogen. Hij zet mij rechtop door met zijn handen terug te duwen.
''Oh my god'', kreun ik. Ik hou van bovenop zitten, dan kan ik alles voor mezelf bepalen, ik wil hem laten genieten - maar eerst wil ik mezelf laten genieten. Genieten met én van hem. Genieten door hem. Elke keer dat ik op hem land voel ik meer en meer dat ik bijna ga komen. Ik kreun en kijk omhoog, alsof ik kracht nodig heb om dit echt allemaal te kunnen voelen. Ik laat zijn handen los waardoor hij mijn borsten pakt en hij kreunt nu ook. 

Ik vertraag mijn tempo, ik ben er bijna, Ik wil het uitstellen… maar… dat gaat me niet lukken. Stiekem wil ik het uitschreeuwen, zo intens kom ik klaar. Maar het enige wat ik eruit krijg is een luide, maar wel binnensmonds: ‘’hmmmm!’’. Het is een lang orgasme waardoor ik half hijgend doorga op hem. Hij heeft mij nu bij mijn bovenbenen vast, hij lacht duivels. Duidelijk genietend van hoe hij mij zojuist keihard heeft laten komen. Ik wist niet dat ik zo lekker kon klaarkomen alleen al door penetratie. 
Hijgend zoen ik hem, gulzig om hem aan het geven dat ik meer wil. Om te laten merken dat ik niet van plan was om te stoppen. Hij draait mij hardhandig op mijn zij en neemt mij via de zijkant. ‘’Je komt zo diep…’’ Zeur ik verlekkerd. Hij kan door dit standje bij mijn wang, ik hoor hem daardoor in mijn oor hijgen. Hij hijgt lustig. 

‘’Wil je dat ik in je kom?’’ Vraagt hij mij hees in mijn oor.‘’Jaa… Jaaaa…’’ Lust. Pure lust. 

‘’Zie ik je volgende week weer, zelfde tijd?’’ Vraagt hij en ik kijk in zijn bruine ogen. 
‘’Absoluut.’’

Reacties

Reacties (0)