Zoet vs. Pikant #6

Monday 12 August | Door:

Priscilla van Wijnigem

Pikant lees je hier, Zoet lees je op Soft

PIKANT 

‘’Oef, ik kan wel 100 dingen roepen nu. Ik hou van dansen, muziek, zomer, m'n vriendinnen, jouw groene ogen… Jouw borsten… Maar ik zei niets en keek haar alleen verleidelijk haar kant op. In plaats van antwoorden pakte ik haar handen en begon met haar te dansen.’’ Deel 1 van Fien, lees je op SOFT

‘’Emma’’ Brandde er op mijn scherm. Mijn hart maakte denk ik letterlijk een sprongetje en ik kreeg een foute glimlach op mijn gezicht. Ik opende met bijna bibberende handen mijn telefoon en las haar bericht: 

"Fien, wanneer zullen we samen dansen? Ik wil jou weer voelen." 

Ik voelde in mijn onderbuik een grote druk, ik kreeg het heet. Wat wilde ik haar ook graag zien. Wat wilde ik haar graag voelen. Wat wilde ik haar graag voor mezelf hebben. Alles in mij wilde haar naam gillen. Ik wilde aan haar prachtige krullen trekken. Ik wilde haar kleding van haar lijf scheuren. Ik wilde haar bijten. Ik wilde haar. 

Om te laten zien dat ik ook lef had appte ik haar terug:

"Nu, ik wil jou voelen."

Even moest ik wachten op haar reactie. Zou ik misschien te snel te intens hebben geappt? Voordat ik alle scenario's in mijn hoofd kon halen, piepte mijn telefoon.

"Kom nu naar de eerste rotonde bij de uitgang. Daar wacht ik je op."

Mijn hart klopte nu echt in mijn keel. Ik ging haar zien. En wel nu. De mooiste vrouw die ik ooit had gezien. Ik kon mijn blijdschap niet onderdrukken en sprong even uit enthousiasme tegen Mo aan. Ze gierde het uit: ‘’My god Fien, je zou jezelf eens moeten zien van een afstandje.’’ De lachte mij even hard uit en vervolgde: ‘’Net een puber man! Ga snel naar haar toe!’’ Jade gaf mij een kleine duw in de richting van de uitgang. ‘’Ga nu dan, voor het echt druk wordt, ga haar zoeken man!’’ Ik lachte naar mijn lieve vriendinnen en rende ongeveer naar mijn fiets. Ik ging haar zien. Nu. Ik voelde de warme wind nog in mijn haren. Wat werd ik opgewonden van dit weer. Zo warm. En van haar. Zo heet. 

Al van een afstandje herkende ik haar, zelfs nu het donker was. Haar zachte krullen zwiepten in het windje en ze keek rokend uit over het water. Ze leek even verveeld maar zelfs zo was ze prachtig. Met een rechte rug hing ze lichtelijk voorover tegen de rand van het bruggetje. Op deze manier kwamen haar ronde billen nog beter uit. Wat wilde ik die graag vastpakken… Vlak voor haar stapte ik van mijn fiets waardoor zij gelijk naar mij omdraaide. Ze liep de paar laatste stappen op mij af en voor ik iets kon doen pakte ze mijn gezicht vast en plantte haar lippen op de mijne. Heerlijk vond ik dat, haar directe aanpak! Ze keek me aan en zei: ‘’Ik wil met je daten. Heel graag. Maar ik ga je ook mee naar mijn huis toe nemen nu.’’ 

‘’Welke kant op?’’ vroeg ik om mijn instemming te laten blijken. 

Na een paar minuten fietsen kwamen bij haar huis aan. Ze woonde onderaan de oudedijk in een mooi pand met hoge plafonds. We hadden onderweg een beetje gekletst, ze was net klaar met haar studie en werkte nu tijdelijk in een koffietent. Ik wist nu al zeker dat ik daar volgende week mijn koffie zou gaan halen voordat ik naar mijn werk fiets. Ze opende de deur van haar verdieping en kuste mij weer. Hierdoor smeerde mijn rode lippenstift zich over mijn gezicht en ik genoot ervan. Haar lippen werden langzaam ook rood. Ik weet niet of het door de warmte van buiten kwam of echt puur alleen van de chemie tussen ons, maar de temperatuur bleef stijgen. De adrenaline gierde door mijn lijf, en die van haar denk ik ook - ze leek even niet te weten waar ze met haar handen heen wilde. Ze liet haar handen glijden over mijn bovenlichaam, mijn borsten tot aan mijn billen… Ze moest wel voelen hoe opgewonden ze mij maakte met haar aanraking. Toen ze mijn zomerjurk opzij schoof was mijn tepel al keihard, wachtend op haar strelende vingers, smachtend naar haar lippen die mij nog kuste. Ik kon de kreun niet onderdrukken, maar dit leek haar alleen maar meer aan te sporen. Ze werd alleen maar dominanter, duwde mij tegen de dichtstbijzijnde muur en plaatste mijn vrije hand in positie: bij haar broeksknoop. De boodschap kwam over. Ik ontdeed haar knoop en ritste haar broek gretig open. Zonder moeite te doen deze uit te trekken gleed ik met mijn hand naar beneden, naar haar klitje. Ik schoof haar ondergoed opzij en liet mijn hand haar verkennen. Ze voelde al lichtelijk nat aan… ik wond haar ook enorm op! Maar voordat ik haar kon vingeren maakte ze zich los. Langzaam ging zij door haar knieën, hierbij trok ze mijn slipje mee naar beneden. Ze kuste mij en trakteerde mij op haar gulzige tong die mijn spleet verkende. ‘’Hmmm…’’ 

Ze stond langzaam weer op en likte haar lippen. Ze pakte mijn polsen vast en begeleide mij naar haar bed. Ze navigeerde mij hoe zij mij wilde hebben. Liggend, als een heerlijk dessert waar ze haar tong op mocht loslaten. Ze trok mijn jurk uit en genoot even van mijn - nu naakte - lichaam. Toen begon ze vanaf mijn navel met het geven van kusjes. Half likkend werkte ze naar mijn kutje toe. Met gesloten ogen en open mond kreunde ik van genot terwijl zij mij, vol overgave bevredigde. Haar handen grepen mijn borsten en ik duwde haar hoofd dichter op mijn kruis. Kwijl droop langs haar kin. Ik trilde, ze wist exact waar ze moest zijn, ik liet mij gaan. Weer kreunde ik maar ditmaal harder. Ik wilde schreeuwen en mijn ogen gingen rollen, ik wist dat ik ging komen… Om haar duidelijk te maken dat ik daar was stamelde ik: ‘’ik ga komen! Ik ga klaarkomen!” Ik begon van top tot teen te trillen. Ik liet een korte maar harde kreun ontsnappen uit mijn keel en duwde haar even nog harder tegen mijn klit aan. Sterren zag ik. En nu had ik honger. Honger naar haar. 

Nagenietend keek ik haar aan. ‘’Liggen.’’ Beval ik haar,  ‘’Het is mijn beurt.’’ 

Reacties

Reacties (0)