Zoet vs. Pikant #4

Monday 15 July | Door:

Priscilla van Wijnigem

Pikant lees je hier, Zoet lees je op Soft

PIKANT 

''Ik ga zitten aan de rand van het strand met mijn board naast mij. Balend dat ik hem dus op deze wijze niet ga zien. Ik zucht en besluit alsnog van de zon te genieten die nu halverwege de horizon langzaam richting water draait en daalt. Ik staar een beetje in het niets wanneer ik ineens iemand achter mij voel die zijn handen voor mijn ogen houdt… Ik weet op de een of ander manier direct: het is Alex.'' Deel 1 van Sandy, lees je op SOFT. 

Ik pak zijn polsen vast en lach naar hem wanneer ik naar achteren kijk. Ik kijk in zijn groenbruine ogen, waar ik bijna de weerspiegeling van zonsondergang in zie. Hij lacht heel breed en lief naar me, waardoor ik weer zijn kleine kraaienpootjes zie. Stiekem vind ik dat zo sexy, alsof hij al zoveel heeft gezien en zoveel heeft gelachen. Hij gaat naast mij zitten, bijna tegen mij aan. Hij heeft nog steeds het bloesje van vanmiddag aan wat met de wind mee beweegt. ‘’Valt een beetje tegen vanavond. Dus ik dacht misschien, als je daar zin in hebt kunnen we ook even een drankje doen hier ergens…’’ hij wees naar de terrassen. ‘’Een maatje van mij werkt daar, misschien wel leuk om even heen te gaan?’’ Ergens merkte ik dat ik baalde, ik wilde even alleen met hem zijn. Maar blij dat ik in ieder geval met hem kon zijn, liep ik mee. We kletsen wat, eerst over de grondstof die zij ons wilde gaan leveren en toen werd het persoonlijker. Af en toe raakte hij mijn schouder aan wanneer hij sprak, alsof hij mij nogmaals wilde attenderen op het feit dat hij het alleen aan mij wilde vertellen. We liepen de trap op van de bar op het strand. Ik zette mijn board neer bij de ingang. Zijn vriend werkte inderdaad bij de bar maar ik was blij dat hij buiten wilde gaan zitten, dus we bleven alleen samen. Hij wenkte zijn vriend gedag en even later stond zijn vriend voor ons met twee ijskoude biertjes. De jongen lachte naar ons en zei: ‘’Zo, deze kennen jullie wel gebruiken, denk ik!’’ Hij zette de biertjes neer en gaf Alex een hand. Ze kletsen even kort, ik werd even voorgesteld en de jongen liep weer naar binnen. De avond vloog voorbij, bier bleef maar komen en ik ging steeds meer lachen en steeds dichterbij hem zitten. Ik merkte dat ik aan hem zat wanneer ik een verhaal of avontuur vertelde. De zon zakte langzaam weg in de zee en we keken heel even in stilte toe. Het was een fijne stilte, eentje die niet vervelend voelt - zelfs wanneer je elkaar niet kent. Ik voelde dat hij mij aankeek. Toen ik mijn hoofd draaide in zijn richting vingen mijn lippen de zijne. Hij gaf mij de lekkerste, langste kus die ik in tijden heb gehad. Eerst was ik lichtelijk geschrokken, niet omdat ik het niet wilde, maar meer omdat ik het niet aan zag komen. Ik liet mij helemaal meeslepen en gepassioneerd zoenden we tijdens de ondergaande zon. Warme zon op onze gezichten… Wat was deze man lekker, puur, zacht maar wel ruw… Ik wilde meer. Ik wilde hem helemaal in mij opnemen. Ik voelde hoe mijn tepels hard werden, je zou ze denk ik wel kunnen zien door mijn topje maar dat maakte mij niet uit. Sterker nog, hopelijk ziet hij het zelfs, misschien werkt dat ook opwindend voor hem. 

Langzaam liet hij mijn lippen los en kuste mijn nek zachtjes. Toen keek hij op, trok mij tegen hem aan op het bankje en sloeg zijn arm om mij heen. Samen keken we naar de ondergaande zon die nu echt op één streepje na onder was. Ik genoot van zijn omhelzing. Eigenlijk hield ik niet zo van lichamelijk contact, zeker niet in het openbaar maar met hem werd mijn wereld klein. Ik zag alleen maar hem. Ik wilde alleen maar hem.‘’Zie ik je morgenochtend in het water?’’ hij keek mij vragend aan. ‘’Ik zal er zijn.’’ Ik keek hem lang aan met vuur in mijn ogen. ‘’Kom, laten we gaan voordat je het te koud krijgt.’’ Wat attent van hem dacht ik. Hij liep met mij mee naar huis. Voor mijn deur hebben we nog lang gezoend, god wat kon hij lekker zoenen. Heel even zat hij ook aan mijn billen maar al snel trok hij zijn armen omhoog, alsof hij nog niet alles in een keer wilde voelen en proeven. We zeiden gedag en botergeil ging ik naar binnen toe. 

De volgende ochtend rond zes werd ik wakker. Ik had nauwelijks geslapen, ik kon alleen maar aan zijn aanraking denken. Even raakte ik mijn opgezwollen lippen aan, die waren nog gevoelig van al het zoenen. Op de een of ander manier had ik super veel energie en ik sprong uit bed. Toen ik uit het raam naar de zee keek zag ik dat het super rustig was. SHIT. Ik besloot daarom in een bikini richting strand te gaan, ik wilde hem laten zien wat ik had, gek maken… Ik poetste mijn tanden en deed mijn haar. Vervolgens liep ik met een handdoek om mijn middel het zand op. Snel speurde ik het strand, zoekend naar Alex. Heel in de verte zag ik iemand in het water. Wacht, dat was Alex! Hij zwaaide naar mij en ik liep naar hem toe. Mijn handdoek liet ik halverwege vallen op het zand en liep het koude water in. Hij liep met zijn zongebruinde, goddelijke lijf uit het water mijn kant op. Voor ik er erg in had knuffelt hij mij en trekt mij het water in. We vallen in de golf en ik slaak een kreet omdat het even koud is. We staan weer op en lachen samen. Ik wrijf mijn haar uit mijn gezicht en kijk hem aan. Hij pakt me weer vast en zoent me… ik proef het zout van zijn lippen en onze tongen verkennen weer elkaars mond. Hij pakt mijn benen vast en ik begrijp wat hij wil, ik spring en sla mijn benen om zijn middel. Hij loopt met mij om zich heen al zoenend dieper het water in zodat we beiden tot borsthoogte in het water zijn. Hier is het ook rustiger dan in de branding en kunnen we genieten van elkaar. Ik voel zijn handen van mijn rug naar mijn billen gaan en hij knijpt in mijn kont. Ik kreun zachtjes en bijt in zijn lip. Ik voel door mijn bikini broekje dat hij opgewonden van onze zoensessie wordt. Ik besluit hem nog gekker te maken en begin hem zachtjes droog te neuken. Dit heeft precies de werking die ik voor ogen had, zijn grip wordt intenser en hij drukt mij harder tegen zichzelf aan. Langzaam laat ik mijn hand een weg zoeken naar zijn zwembroek die ik behendig opzij duw om hem in zijn volle glorie beet te pakken. Hij voelt warm aan in het koude water. Ik inspireer hem en hij begint mij ook te strelen. via de achterkant voelt hij mij helemaal. Doordat we in de zee staan kan hij niet voelen hoe nat ik ben, hoe erg ik naar hem verlang. Hij moest eens weten… Alleen al door zijn intense, gretige manier van zoenen en met zijn pik in mijn hand… Ik wil hem. Hier, nu, in de zee, fuck it! 

Ik laat mijn hint overkomen door hem los te laten en mijn bikinibroekje opzij te schuiven. Vervolgens pak ik hem weer vast en kijk hem aan. Ik navigeer zijn welgevormde pik naar de ingang tussen mijn lipjes. Ik duw hem er hongerig tegen aan. We kijken elkaar intens aan terwijl hij in mij komt. Heel langzaam laat hij mij op hem zakken in het water. Eenmaal volledig in mij kreunt hij van genot. Nog steeds met mijn benen om zijn middel geklemd laat ik mij op hem hangen. Zachtjes ontsnapt er een ‘’Jezus…’’ vervolgd door een kreun uit mijn mond. Dit windt hem alleen maar nog meer op. Hij duwt mij op en neer op zijn mannelijkheid. Wat is hij lekker groot… Ik kreun weer, hij pakt mijn billen steviger vast als een antwoord. Hij duwt zijn hoofd in mijn nek en likt mij, kust mij en zuigt zachtjes aan mijn huid. 

Geen moment denk ik aan de mensen die om ons heen over het strand wandelen. ik wil hem lekker neuken, ik trek mijn spieren om hem samen. Hij laat blijken dit te merken en te waarderen met een grom uit zijn keel. Hij drukt mij nog dichter tegen zich aan en versnelde zijn tempo. Ik heb een arm om zijn nek, de andere laat ik zakken en ga terwijl hij mij neemt met mezelf spelen, andere standjes wordt moeilijk in het water en ik heb zoveel zin om met hem samen te komen… Hij lijkt nog geiler te worden van het feit dat ik mezelf een handje help en lacht verleidelijk terwijl hij versneld door zijn mond ademt. Al heel snel voel ik dat ik ga komen, daarom fluister ik in zijn oor: ‘’Ik hou het niet meer en ga al komen, kom met mij mee…’’ Hij versnelt nog iets en ik voer de druk op mezelf nog iets op… Ik ga komen, ik kom… Met een harde kreun trekken mijn spieren zich samen en kom ik tot mijn hoogtepunt. Na drie stoten kreunt hij ook en houdt mij dicht tegen hem aan terwijl ik voel dat hij in mij spuit.

Reacties

Reacties (0)