Zwoele nazomer

Tuesday 04 October | Door:

Zimra Geurts

Zeven sexy singles, hete Portugese zon, juicy opdrachten en uitsluitend 3 slaapkamers. Ons nieuwe verslavende reality programma Hot Summer gaat van start!

Yes… nog vier dagen wachten en dan gaan we starten met ons tweede nieuwe format: Hot Summer! Heel ongeduldig heb ik hier de afgelopen weken naar uit gekeken, omdat ik weet hoe spannend en meeslepend het voor de kandidaten was deze zomer in Portugal. Ik sta dan ook echt te springen om dit allemaal op beeld terug te zien! Aflevering 1 hebben wij stiekem al met z'n allen op kantoor bekeken en die ziet er veelbelovend uit. Wij kunnen in ieder geval nu al niet wachten op alles wat er nog komen gaat! Wij gaan hierin dan ook verder dan andere programma’s. Waar zij alle spannende momenten er uitknippen, laten wij deze er lekker inzitten... Dat is tenslotte wat wij juist willen zien! 

Hot Summer is het allerleukste, vernieuwende reality-programma van deze tijd, waarin zeven knappe vrijgezellen met elkaar genieten van een heerlijke zomer in onze mooie en exotische Secret Circle Villa in Portugal. Deze villa telt echter maar drie slaapkamers en onze kandidaten slapen ook niet elke nacht in dezelfde kamer. Het maken van de slaapkamerindeling kan worden gewonnen door middel van verschillende opwindende activiteiten die onze vakantiegangers elke dag van mij meekrijgen. De winnaar(s) mag de slaapkamerindeling voor die nacht bepalen. Belangrijkste vraag: wie slaapt waar en nog belangrijker met wie...?

Een volledig uiteenlopende cast, verschillende persoonlijkheden en juicy opdrachten waarmee ze telkens enorm uit hun comfortzone worden gehaald. Dit in combinatie met een hoop spanning, gefeest en lol belooft dat dit een geweldig verslavend reality-programma wordt waar je wekelijks weer vól spanning naar uitkijkt.

Aankomende zaterdag 8 oktober om 21:00 uur gaat Hot Summer van start op kanaal 791! Haal de popcorn en de drankjes maar vast in huis, want hiernaar kijken wordt absoluut een feestje. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening! Houd onze Facebookpagina en Instagram goed in de gaten voor een aantal leuke previews!

Liefs, Zimra

Reacties

Reacties (0)