'Zweepslagen op je lichaam' #15

Tuesday 20 March | Door:

Rebecca Robijn

‘En als je door de keuring komt, gaan wij samen een spannende tijd tegemoet,’ zei hij met een vleugje opwinding in zijn stem. Mijn vrouwelijkheid tintelde en de temperatuur liep verder op.

Punt 1.

* Andere Dominant dienen, onder toezicht / geen ervaring / verlangen: 4.

‘Daar scoor je hoog op, Rebecca.’

Een spervuur aan vragen kwam op me af; Is dit wat je wilt, sletje? Wil je dat ik je te zijner tijd uitleen aan een andere Dominant? Dat hij bepaalt. Dat jij volgt. Ik wíl namelijk dat ik mijn sletje kan aanbieden aan mijn vrienden. En zal je me dan trots maken, meisje? Volg je zijn regels en stel je je volledig voor hem open? Durf je, Rebecca?

Mijn armen werden zwaar en ik vroeg me af waarom hij nu juist dit onderwerp koos? Zoveel mogelijke onderwerpen en hij startte hiermee. En ineens realiseerde ik het me; niets zal makkelijk worden met deze man.

Ik aarzelde even, nu Meneer dit scenario zo krachtig beschreef. Maar ik kon mijn diepste verlangen niet negeren en zei vol overtuiging ‘Ja Meneer, dat is wat sletje wilt, sletje zal haar uiterste best doen om een andere Dominant zo goed mogelijk te dienen, sletje zal zich voor hem openstellen.’ ‘Sletje zal alles doen om u trots te maken, Meneer.’

‘Sletje is opgewonden, zie ik.’ Zijn stem was ineens zo dichtbij dat ik ervan schrok.

‘Ik zie een sliertje geilsap tussen je gezwollen lipjes vandaan komen.’

‘Heb ik toestemming gegeven voor die geiligheid?’

‘En néé, Rebecca, daar hoef je niet op te antwoorden!’

Ik werd overmand door schaamte en mijn hartslag schoot omhoog. De wijze waarop ik voor Meneer stond, wond me enorm op, de vernedering, de naaktheid, de persoonlijke vragen, het scenario dat Meneer zojuist schetste, maakte dat ik intens opgewonden was geworden.

Zonder verder aandacht te schenken aan mijn opwinding en ongemakkelijkheid ging Meneer door met het volgende punt.

* Zweepslagen op je lichaam / ervaring / verlangen: 5.

‘Ben je al vaak geslagen, sletje?’

Ik twijfelde even over het antwoord, want in mijn beleving was ik nog nooit geslagen door een man. Ik wilde ook nooit geslagen worden, ik zál nooit geslagen worden.

In het verleden was ik weleens gecorrigeerd door een Dominante man. Een terechte correctie. Ook was mijn pijngrens meer dan eens door een Dominante man opgezocht. Maar geslagen? Nee, ik was nog nooit geslagen!

Ik wist dat dit niet het moment was om met Meneer in discussie te gaan. Uiteindelijk wisten we beide wat hij met deze vraag bedoelde. Dus ik antwoordde ‘Ja, Meneer, sletje is weleens geslagen.’

‘Op welke lichaamsdelen is sletje geslagen?’

‘Op haar rug, schouders, billen, borsten, buik, bovenbenen en haar vrouwelijkheid, Meneer.’

Wil je het vervolg weten? Lees donderdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)