Zoet vs. Pikant #6

Monday 12 August | Door:

Priscilla van Wijnigem

Zoet lees je hier. Wil je meer? Ga naar Pikant

ZOET

''Ze pakte mijn polsen vast en begeleidde mij naar haar bed. Ze navigeerde mij hoe zij mij wilde hebben. Liggend, als een heerlijk dessert waar ze haar tong op mocht loslaten. Ze trok mijn jurk uit en genoot even van mijn - nu naakte - lichaam.'' Deel 2 van dit verhaal, lees je op DARK.

Voor de spiegel maakte ik mij klaar voor het festival. Ik wilde er echt top uitzien, ik had namelijk plannen. Ik wilde op jacht. Het werd weer eens tijd voor een chick in mijn leven. Te lang heb ik alles gelaten. Gebroken hart heeft ook even tijd nodig. Maar nu voelde ik mij goed, toe aan een lekker avontuurtje. Ik dacht niet meer zoveel aan mijn ex Lot, dus tijd om haar helemaal te vergeten! Mijn manier om direct een statement te maken was door knalrode lippenstift op te doen, dat stond altijd leuk met mijn sproetjes en lange haren. Viel ik gelijk lekker op. Daarnaast had ik het advies van mijn beste vriendin opgevolgd qua kleding: LESS IS MORE! dus in een soepel vallend, kort jurkje huppelde ik de badkamer rond. Nog een likje mascara en ik keek tevreden in de spiegel. Ik zag er goed uit. Haastig liep ik mijn trap af, nog controlerend of ik wel alles had meegenomen. Soms kon ik echt een kluns zijn, maar gelukkig had ik mijn telefoon, portemonnee en fietssleutels, dus het moest en zou wel goedkomen. Op de fiets was het al heet, een drukkende hitte heerste in de stad deze zomer. Ik hield er gelukkig wel van. Hoe heter hoe beter… en stiekem werd ik er nog een beetje hitsig door. Met mijn zonnebril op genoot ik van het stukje fietsen. Alsof het goede weer iedereens humeur ook positief beïnvloedt. Ik moest er zelf van glimlachen op de fiets. Toen ik in de buurt kwam van de Kralingse Plas hoorde ik de beat van de muziek al. Ik had hier zoveel zin in! Ik zag gelukkig al vrij snel waar mijn vriendinnen stonden. Snel plaatste ik mijn fiets in een rek en bevestigde het slot er omheen. 

‘’Chickies!’’ riep ik en rende zowat hun kant op, ‘’aah! Hoe is het?’’ Ik vloog Mo om haar nek en kuste haar op haar wang. Daarna omhelsde ik Jade en zette mijn zonnebril even op mijn hoofd. 

‘’Meid je wil niet weten hoeveel zin ik heb om te dansen. But first bier! Had je trouwens met Lot nog wat gedronken?’’ Jade keek mij vragend aan met haar grote blauwe ogen. Ik weet dat ze het goed bedoeld had, ik zou ook met Lot wat gaan drinken. Maar we waren nu een tijdje uit elkaar en het leek mij beter om haar even niet meer te zien, alleen zo kom ik echt over haar heen. Ik keek Jade aan en zei: ‘’Meid, ik wil haar naam even niet horen, het gaat net weer goed met me. Zij is denk ik met andere vriendinnen mee - het leek mij beter om niet samen te gaan.’’ 

‘’Verstandig honey!’’ Jade sloeg een arm over mijn schouder en bood mij haar fles spa rood aan. ‘’Zit wodka in.’’ Knipoogde ze. 

‘’Haha jij bent gek.’’ Zei ik tegen haar, waarna ik een grote slok nam. Ik had even wat meer motivatie nodig nu mijn gedachten al even naar Lot gingen. Mo sloot zich aan en met z’n drieën liepen we naar de ingang. Al snel werd ik door mijn beste vriendinnen afgeleid. Met zorg maakten we Jade’s fles ‘spa rood’ op en liepen door de security naar binnen. Mo begon al te springen, ze hoorde al lekkere muziek van een van de stages komen. Jade gooide haar tas in een kluisje en zei als echte leider van de groep: ‘’Oké jongens! Eerst bier. En dan dansen. En ik wil een man.’’ 

Lachend zei ik terug: ‘’En ik een vrouw!’’ 

Met een biertje in onze handen liepen we richting de stage waar duidelijk wat meer R&B geluid vandaan kwam. Ik had zin om sexy te dansen, mee te blèren en om lekker even gek te doen. En dat is precies wat ik deed. De ene na de andere lekkere plaat kwam voorbij, ik zong zo hard mee dat ik waarschijnlijk morgen schor zou zijn. Niet dat ik daarom gaf, dat klonk sexy vond ik. Ik schudde met mijn billen en draaide in de rondte. Met mijn armen deed ik dramatisch mee met de muziek. Terwijl ik bij een lekker Beyoncé plaat wederom uit mijn dak ging keek ik heel even naar rechts, ik had het gevoel alsof iemand mij bekeek. Grote groene ogen. 

Ik slikte, haar lange wimpers en lichte ogen keken mij recht aan. Wat een mooie vrouw. Zwarte krullen die net over haar schouders vielen, luchtig, alsof ze niet eens haar best deed op haar prachtige coupe. Of dat ze net uit de douche kwam. Ze was petit gebouwd maar wel met grote ronde borsten en een smalle taille. Oef… Met moeite bleef ik meezingen met de muziek terwijl ik in haar ogen keek. Ze lachte lief naar me met haar volle lippen. 

Mijn grootste vergissing was om even, heel even, weg te kijken. Ik struikelde tijdens het dansen bijna over een van de vloerplaten. Ik verloor oogcontact waarna ik haar niet meer zag tussen het publiek. Balend dat ik haar verloor uit mijn zicht keek ik om mij heen. Jade zag dat ik iemand zocht: ‘’Wie zag je dan?’’. Ze vroeg het tijdens het dansen en schreeuwde zo ongeveer in mijn oor. 

‘’Ik zag net zo’n mooie chick man… maar ik kan haar even niet meer vinden nu! Ze stond daar.’’ Ik wees in de richting van waar ik haar zag. ‘’Ze heeft bijna zware krullen tot haar schouders en duidelijk fel groene ogen. Ze had een jumpsuit aan volgens mij.’’ Ik vertelde haar alle andere details die ik mij zo snel kon herinneren. 

Jade lachte naar mij en zei dramatisch: ‘’Zo, zo, sherlock. Oké mocht ik die goddess zien roep ik, ja?’’ 

Deed ik overdreven? Misschien wel. Maar hoe vaak komt het voor dat je iemand ziet en al direct weet dat het klopt? Bizar wat oogcontact met je kan doen. Ik vroeg me af hoe sterk die ‘spa rood’ van Jade was. Aan Mo te zien had ze al aardig wat op. Misschien was ik ook gewoon dik aangeschoten en leek alles intenser dan dat het was… Maar haar lippen… Dance it off dacht ik. Met mijn ogen dicht danste ik op mijn plek, maar ze was op mijn netvlies gebrand. Misschien zou ze mij kunnen terugvinden… Mo sloeg haar arm om mijn schouder en gaf aan dat ze bier wilde halen. Omdat ik toch al die bloedmooie dame kwijt was besloot ik mee te lopen. Stiekem hoopte ik dat ik haar ergens anders op het terrein zou tegenkomen. Ik vroeg mij af of ze mij ook zou zien zitten… ‘’Hier!’’ Ruw verstoorde Mo’s stem mijn dagdroom door mij bier aan te geven. Ze stopte snel haar overige munten weer in haar heuptas en pakte de twee biertjes die nog op de bar stonden. 

We liepen terug over het ondertussen modderige terrein. Wanneer er zoveel mensen bier knoeien moet je ook wel rekening houden met lekker moddervoeten. Maar met mijn doc’s aan maakte ik mij geen zorgen. Waar ik mij wel zorgen om maakte was of ik haar nog eens zou zien. Zou zij ook uit Rotterdam komen? Ik had haar nooit eerder gezien… Ik ging best veel uit, dus dat was vreemd. Misschien was ze dan toch hetero? Maar ze keek wel echt geïnteresseerd… Is mijn radar niet meer zo sterk? Heb ik dat dan echt verkeerd gezien? Omdat ik helemaal gek werd van mijn eigen vragen besloot ik mijn bier achterover te slaan en los te gaan op de muziek. Als het zo zou moeten zijn, kwam ik haar vast weer tegen. Geduld, iets wat ik niet heb, maar wel moet leren. 

Genietend van de muziek en op een lichte, maar duidelijk aanwezige ruis van de alcohol danste ik als een malle in de rondte. Ik had best goede moves, al zeg ik het zelf. Ik zag ook dat een paar gasten leuk naar mij lachten. Stiekem vond ik aandacht altijd leuk - of het nou van een man of vrouw was. Dat is het voordeel van biseksueel zijn, al zeg ik het zelf. Dus een klein beetje uitdagend keek ik terug. Al snel kwam een van die gasten naar mij toe. Lang, met blonde krullen en een biertje in zijn hand, keek hij mij lachend aan en zei doodleuk: ‘’Goeie moves heb je!’’ 

Niet echt onder de indruk van zijn openingszin wuifde ik alleen terug dat ie maar beter mee kon doen. Maar al snel zag ik dat hij niet kon dansen. Daar knapte ik zo snel op af. Kijk, ik ben van mening: je hoeft niet goed te kunnen dansen, om te kúnnen dansen. Idioot op de muziek bewegen telt ook, sterker nog, dat vind ik leuk want dat betekent dat je het niet zo belangrijk vindt wat anderen van je denken. Daar hou ik van. Ik vroeg me af hoe zij zou dansen. De gast die mij aansprak deed een tweede poging, hij pakte mijn hand en draaide mij rond. Wanneer ik bijna mijn rondje had gemaakt ging hij tegen mij aan staan schuren. Dacht het dus niet. Ik duwde hem weg. Wat een lul, denkt hij dat ik dat zomaar oké vind? Toch kwam hij nogmaals terug. ‘’Nee, gast fikker op!’’ zei ik. En liep nog drie stappen bij hem vandaan. Toen hij weer iets mijn kant op kwam hoorde ik ineens nog een andere stem: ‘’Beter ga je weg, ze zei toch: nee?’’ Klonk niet als de stem Mo of Jade. Ik draaide me richting de stem en keek tegen zwarte krullen aan. De gozer liep weg, handgebarend sorry zeggend. Toen draaide ze om. Die groene ogen. Zo dichtbij. ‘’Gasten.’’ zei ze toen ze mij aankeek. 

‘’Imbecielen.’’ zei ik flirterig terug tegen haar. Met haar lippen lachend kwam ze dicht bij mij staan en zei in mijn oor: ‘’Waar hou jij wel van?’’ 

Oef, ik kan wel 100 dingen roepen nu. Ik houd van dansen, muziek, zomer, m'n vriendinnen, jouw groene ogen… Jouw borsten… Maar ik zei niets en keek alleen verleidelijk haar kant op. In plaats van antwoorden pakte ik haar handen en begon met haar te dansen. Nu ze zo dichtbij stond rook ik haar parfum en zag ik hoe glad en romig haar huid was. Ze zag eruit als een rijpe vrucht die zo zoet en goed smaakt… Ik wilde haar ook wel bijten. Ze zag er zo lief uit met haar amandelvormige ogen. Ze leek wel een pin-up model met haar duidelijke zandloper figuur. Ik wilde een van haar krullen uit haar gezicht strelen maar hield mij in. Misschien zag ze mij niet zo staan. Ze bleef mij vurig aankijken. 

‘’Zeg, ik vroeg je wat liefie…’’ Ze keek nu diep in mijn ogen. Wauw. Ze wilde wat van mij. Ik kon nog steeds niets antwoorden in woorden dus trok haar maar naar mij toe, dicht tegen mij aan waardoor ik met mijn neus in haar haar terecht kwam. Ik kreeg gewoon kippenvel van haar geur, zo zoet, zo lekker. Met heel veel moeite perste ik uit mijn keel: ‘’Dit…’’ Dit was schijnbaar een reactie wat zij graag wilde horen. Ik voelde haar iets wat ontspannen. Vervolgens duwde zij haar heupen op de mijne en haar handen gleden naar mijn billen waarna ze die stevig vastpakte en mij op haar ritme met haar mee liet wiegen. Holy shit. Ze was echt niet bang om te doen waar zij zin in had! Vrouw naar mijn hart… ‘’Zeg, voordat ik je weer kwijt raakt, mag ik je nummer?’’ Ze ging iets van mij af staan om mijn blik te kunnen zien. Ik weet zeker dat mijn ogen gingen glanzen van haar directe vraag. Ik knikte en liet haar los om mijn telefoon te kunnen pakken. Zij deed hetzelfde. We toetsen elkaars nummer in, in elkaars telefoon. Toen ze mijn telefoon teruggaf zag ik haar naam staan: Emma. Ook zij keek op haar scherm en zei toen hees: ‘’Ik ben blij dat ik je weer tegenkwam, Fien.’’ 

Kippenvel door het horen van mijn naam ‘’Ik ga nu naar een andere stage, een vriend moet zo draaien. Maar nu ik je nummer heb zie ik je vast snel.’’ Ze tuitte iets met haar lippen, draaide zich om en liep weg. Na een paar stappen draaide ze nog een keer dansend en lachend naar mij om. 

Het enige wat ik kon doen is met mijn mond open naar haar kijken. Ze had mij echt helemaal om haar vinger gewonden… Ik keek opzij en zowel Mo als Jade moesten hardop lachen. 

‘’Woman! Zag ik dat goed?!’’ Riep Mo.

Jade vulde haar aan: ‘’Jezus, was dat de chick die je bedoelde?!’’ Na mijn knik ging ze door: ‘’Holy shit Fien! Ik dacht dat je een beetje overdreef net!’’ 

Helaas heb ik haar niet meer gezien de rest van de middag en avond maar haar aanblik kreeg ik met geen mogelijkheid uit mijn hoofd. Zelfs niet toen ik Lot tegenkwam. Ik had verwacht toch even een rotgevoel te krijgen, misschien zelfs een steek in mijn maag. Maar niets! Er gebeurde niets! En dat alles door 5 woorden te wisselen met Emma. Stiekem wilde ik haar de hele avond appen en bellen maar ik hield mij in. Soms is het beter om het even rustig aan te pakken had Mo gezegd. Hoewel Mo zich met mannen bezighield had ze veel succes. Dus ik nam haar raad ten harte en danste zonder haar aan mijn zijde. Morgen, dan zou ik een appje sturen. Dat was mijn plan. Tot zij aan het einde van het festival mij een appje stuurde. 

Lustig lezen hoe dit afloopt? Ga naar Pikant (deel 2 op Dark). 

Reacties

Reacties (0)