Zoet vs. Pikant #3

Monday 08 July | Door:

Priscilla van Wijnigem

Zoet lees je hier. Wil je meer? Ga naar Pikant

ZOET

‘’Ik ga… Ik ga komen…’’ Stamelde Annet. ‘’Kom voor mij…’’ beval hij haar.'' Deel 2 van dit verhaal, lees je op DARK

Annet ging altijd alleen naar de sportschool. Ze vond het altijd leuker om lekker in haar uppie los te gaan omdat ze dan niet werd tegengehouden door vriendinnen die meer aan het kletsen waren dan zweten. Of afgeleid worden door de mannen die voor de spiegel push-ups deden... Beuken wilde Annet, tot ze niet meer kon. Ze ging altijd tot het uiterste, in alles wat zij deed. Of het nou ging om werk, sport of met vriendinnen bijvoorbeeld dansen. Overigens kon je dat ook goed aan haar lichaam zien, ze was slank en mooi vrouwelijk gespierd. Iets wat nu het zomer was éxtra duidelijk zichtbaar werd onder haar strakke rokjes en aansluitende topjes. Met haar tas over haar schouder gehangen liep ze met een stevige pas vanaf het station naar de sportschool. Op deze warme zomeravond had ze extra veel zin om even alles te geven omdat ze zo lang moest stilzitten op kantoor. En, misschien zou ze weer een training van Mick krijgen.

Mick was de inval instructeur die nu spinning-lessen gaf, omdat de vaste instructeur met vakantie was. Stiekem hoopte Annet ook dat hij nog lang met vakantie zou zijn; Mick was namelijk geen vervelende verschijning. Lang, goed gespierd en een baard… Precies waar ze van hield. Een beetje eye candy kon geen kwaad onder het sporten. Daarom zorgde zij dat ze extra vroeg aanwezig was om een van de voorste fietsen te kunnen bemachtigen. En dat lukte haar ook. Toen ze aankwam was Mick nog met fietsers van de les aan het praten. Hij droeg een korte broek en tanktop, iets waar Annet normaal niet van hield, maar bij Mick kwamen op deze manier wel zijn tatoeages beter uit. Een sleeve van safari dieren die heel realistisch was gezet, dat zou ze nog wel van dichtbij willen zien... In zijn foute top kon je wel zien hoe lekker gespierd hij was. Zijn headset had hij nog aan, zo langs de zijkant van zijn baard, om straks haar en de andere kandidaten lekker mee te kunnen afblaffen over de harde muziek. Ze gooide haar handdoek over de fietsstuur en plaatste haar fles water in de houder. Ze kon Mick vanaf de fiets net verstaan.
‘’...Klopt, ik ben nog twee weken hier als instructeur, daarna geef ik weer bokstraining op oosterplein.’’ A-ha, dus daar was Mick normaal te vinden, de sportschool op het oosterplein… en hij is een bokser. Interessant. Zij woonde ook dichtbij oosterplein hoorde ze zichzelf denken. Annet kon de reactie van de andere gast niet helemaal verstaan maar toen ze opkeek, keek Mick haar recht aan. Shit, misschien was ze te duidelijk aan het afluisteren!
‘’Ken je die sportschool? Bij oosterplein? Mocht je daar een keer willen boksen moet je het even laten weten.’’ Ze bleef hem aankijken. Hij keek haar ook nog steeds aan. Had hij het tegen haar? Voor ze kon reageren was Mick weer afgeleid door de andere fietser die schijnbaar een heel verhaal wilde delen. Waarschijnlijk had hij het toch tegen hem.

Ondertussen druppelde er een aantal andere vaste spinners binnen die allemaal plaatsnamen om Annet heen. Mick nam afscheid en liep naar zijn fiets voor de klas toe. Hij zat een beetje met zijn headset te frunniken en toen die het deed zei hij tegen alle aanwezigen: ‘’Neem extra water mee jongens, het wordt een pittige les vandaag.’’
De muziek ging aan en de lichten gingen uit zodat het discolicht dat draaide in de ruimte duidelijker zichtbaar werd. ‘’Ik dacht er een feestje van te maken vanavond!’’ zei Mick. Mensen moesten lachen. ‘’Ja, nu lach je nog!’’ Grapte hij terug. ‘’Neem allemaal plaats op je zadel, we gaan beginnen met de warming up. Zet je fiets op 5 en we gaan rustig trappen... ‘’ Hij stapte ook op zijn fiets en gaf het tempo aan.
Gelijk ging Annet meedoen op de beat van de muziek. Stiekem hoopte ze dat het hem zou opvallen en ze moest even wat energie kwijt ook. Het was een lange dag geweest. Ze had back-to-back vergaderingen moeten bijwonen - de ene nog intenser dan de ander. Dus alle agressie probeerde zij te channelen naar het spinnen. En dat zou zeker niet onopgemerkt blijven.

Ze had haar blonde lange haren alvast in een paardenstaart geknoopt, iets wat nodig was ook want het zweet brak haar al tijdens de warming up uit. Ook al had ze niet veel aan - alleen een sport bh en een kort yoga broekje. Dit had ze expres gedaan: hier kwamen haar spieren extra goed in uit, en kon ze Mick ook een beetje laten kijken… Nogmaals glimlachend van blijheid dat haar oude instructeur nog even met vakantie was.
‘’Staan 2,3,4 en zitten 2,3,4…’’ Mick was ondertussen weer van zijn fiets afgestapt en liep tussen de fietsen door om mensen nog wat persoonlijke tips te geven. Voor de rest zorgde hij dat de klas verder werd gedrild. ‘’Doorgaan nog 8 rondes!’’ schreeuwde hij. Ze zag hem in spiegelbeeld langs haar lopen en keek zichzelf al spinnend aan. Beetje rood was ze aangelopen, maar stiekem was ze erg tevreden met haar aanblik. Hopende dat Mick dat ook zou zien. Wat was hij toch knap.
Annet volgde in spiegelbeeld hoe Mick door de zaal liep. hier en daar gaf hij tips, dat mensen rechter moesten gaan zitten of minder moesten hangen in de polsen. Vervolgens liep hij haar kant op. ‘’En, STAAN! 2..3..4!’’ Even dacht ze dat hij naar haar billen keek toen zij op de fiets stond. Toen hij naast haar bleef staan keek hij haar aan en zei zachtjes, zodat het niet over de speakers hoorbaar zou zijn: ‘’Lekker bezig chick, houd wel je rug goed recht..’’ Hij bleef naast haar staan en zij holde haar rug extra diep zodat haar billen nóg beter uitkwamen. Ze zag dat hij blij was met de aanblik hiervan. Tevreden voelde ze dat ze nog roder aanliep. Toen keek hij haar weer even lachend aan en zei: ‘’Netjes, maar ik bedoel nét iets minder hol…’’ met zijn ene hand midden op haar rug en zijn andere onder haar buik duwde hij haar weer iets rechter. ‘’Zo, ja.’’ zei hij. Annet lachte even verleidelijk naar hem maar kon niets terug zeggen omdat ze buiten adem was. Zijn aanraking zorgde voor enorm veel vlinders in haar maag. Ze bedacht zich dat ze even een slok water moest nemen, dat zou de vlinders even doen stillen. Wat kreeg ze het toch warm van hem.

De les was heel pittig. Langzaam voelde Annet hoe de druppels over haar naakte rug drupten. Af en toe hield ze oogcontact met Mick terwijl hij door de ruimte liep en schreeuwde wat voor oefeningen zij moesten doen. Wanneer ze staande oefeningen moest doen deed Annet extra haar best om met haar billen te draaien, hopende dat het voor hem een interessante aanblik was.
Na drie kwartier was Annet bekaf. Gelukkig was het tijd voor de coolingdown. Die kon ze wel gebruiken want los van het sporten en van Mick's aanblik was ze hitsig geworden. Dit door het zadel: daar zat een bobbel op waar ze lekker veel op draaide. Dit zorgde voor een warme sensatie in haar onderbuik. Het was ook lang geleden dat ze op date was geweest. Laat staan seks had gehad… Vriendinnen hadden al eens tegen haar gezegd dat ze even los moest gaan, maar Annet had nog geen leuke mannen gespot die ze zag zitten. Tot Mick, toen hij haar net aanraakte... ze voelde het tot in haar tenen, bijna letterlijk een elektrische vonk die haar nóg meer energie en zin gaf.

Toen ze eindelijk klaar waren, stretchte Annet nog even bij haar fiets. De lampen gingen weer aan en Mick deed zijn headset af. Zal de laatste les wel zijn geweest dacht Annet. Toen ze opkeek en haar handdoek om haar nek deed liep hij haar kant op.
‘’Ik wilde even zeggen dat je echt lekker bezig was…’’ Hij stak zijn hand uit. Direct begreep Annet wat hij wilde doen en schudde zijn hand. ‘’Annet’’ zei ze en lachte naar hem. ‘’Ik moest even wat energie kwijt - en dat is gelukt…’’ Nog steeds had ze zijn hand vast, alsof er een magneet tussen hen inzat. Ineens realiseerde Annet zich dat dit wel heel lang was om iemand zijn hand vast te houden. Snel en nóg roder aangelopen liet ze zijn hand los en keek naar de grond. Met zijn lange gespierde lijf stak Mick boven haar uit en keek toe terwijl ze een beetje onhandig haar fles uit de fietshouder greep.
‘’Wel intens van je om op vrijdagavond nog te gaan spinnen!’’ terwijl Mick dit zei strekte hij zich nog eens goed uit waardoor Annet extra kon genieten van zijn schouderspieren. ‘’Ga je nog de stad in vanavond?’’ vroeg hij haar waardoor ze even uit haar dromerige staar werd getrokken. ‘’Eh…’’ Shit! Wat moest ze hierop zeggen, ze had geen plannen maar wilde niet saai op hem overkomen… ‘’Ik ga misschien later vanavond de stad in…’’ loog ze. Iets beters kon ze even niet verzinnen. 
‘’Ik ga straks met wat vrienden uit, maar heb nu al trek in een biertje. Misschien niet een super goede keuze na het sporten maar het is nu nog lekker weer.’’ Hij keek haar indringend aan met zijn donkerbruine ogen en ging verder: ‘’Ik dacht misschien wil je wel mee om mij even gezelschap te houden... Annet.’’ De manier waarop hij haar naam zei zorgde voor een zindering door haar ruggengraat.

Eenmaal onder de douche realiseerde Annet zich pas wat er zojuist was gebeurd. Ze ging met hem op date! ‘Oh. My. God.’ dacht ze. Ze had gewoon ja gezegd en zou hem na het douchen bij de ingang weer ontmoeten. Wat mega random, ze kende elkaar niet eens! Zou hij haar ook zo aantrekkelijk vinden als zij hem?
Olivia - haar beste vriendin - zou trots op haar zijn. Voordat ze onder de douche was gesprongen had ze haar geappt. Ze zal wel hysterische appjes sturen met: wie, wat, waar, hoe... 
Onder de douche genoot ze van het koele water dat over haar rug gleed. Wat had ze ook lekker gesport onder zijn regime. Stiekem hield ze daar van: hard worden aangepakt. Ze wilde alles zelf regelen en fixen - maar in bed… daar wilde ze het liefst onderdanig zijn. De gedachte aan onderdanig aan Mick zijn maakte haar opgewonden. Langzaam ging zij met haar hand over haar borsten naar beneden, het douchewater volgend. Tot ze met haar hand tussen haar benen aankwam. Ze was nog warm en gezwollen van op het fietszadel zitten…

Lustig lezen hoe dit afloopt? Ga naar Pikant (deel 2 op Dark). 

Reacties

Reacties (0)