Zoet vs. Pikant #1

Friday 21 June | Door:

Priscilla van Wijnigem

Zoet lees je hier. Wil je meer? Ga naar Pikant

ZOET

''Eindelijk gooit hij mij op bed. Heerlijk, een man die weet wat hij wil. Hij wil mij. Helemaal. Ik merk het aan alles: zijn dierlijke grom wanneer hij mij verder onder hem trekt, zijn handen die zich overal op mijn lichaam tegelijk lijken te bevinden, maar bovenal zijn ogen die duister twinkelen. Ik kan geen kant op - en maar goed ook, want ik wil alleen maar hier zijn...'' Deel 2 van dit verhaal, lees je op DARK. 

Rond vijf uur kreeg ik een appje van Didi, of ik de stad in wilde die avond. Ook al wist ik dat dit te maken had met het feit dat ik recent single was, ze zei dat zij even een drankje nodig had. Het was namelijk een lange week geweest. Stiekem kon ik het ook wel goed gebruiken. Het was inderdaad een lange week geweest, ik had me zo gefocust op mijn werk om zo weinig mogelijk aan Mike te kunnen denken. Dus ik kon eigenlijk ook wel even een borrel (of 6) gebruiken. 

Rond negen uur was Didi er. Toen ik de deur opentrok, duwde zij mij een ijskoude fles Champagne in de armen. Ik begon te lachen: ''Je weet dat ik hier niet tegen kan! Één glas en ik ga al gek doen!'' Didi keek mij verleidelijk aan. ''Chick, ik heb een agenda. Dat is de bedoeling.'' 
Lacherig van de champagne maakte ik mij op. Didi had een aansluitende jurk voor mij meegenomen en eiste dat ik die aantrok. Het zou mij goed doen om mij sexy te voelen vond ze. Hoewel ik dit niet hardop zou uitspreken voelde ik mij ook intens sexy in haar jurk. Mijn billen werden geaccentueerd en op een of ander vreemde wijze leken mijn borsten voller en ronder door het strakke bovenlijf. Ik voelde mij heerlijk. Ik voelde mij sexy. 

Rond elf uur liep ik met Didi aangeschoten de stad in. We sloten ons aan bij meer vrienden in onze vaste stamkroeg. Ik zei gedag tegen iedereen en liep naar binnen om wijntjes voor mij en Didi te bestellen. Ik hing iets over de bar om de aandacht van de barman te vragen. Hangend over de bar liet ik mijn borsten extra goed uitkomen merkte ik. Hij liet mij even wachten. Geïrriteerd keek ik om mij heen. En toen gebeurde het. We keken elkaar aan. Deze man had ik hier niet eerder gezien... ''Wat mag het zijn Evi?'' Ik hoorde ver weg de stem van de barman. Heel langzaam trok ik mijn aandacht los en stamelde iets van ''Twee wijntjes... Rood...'' Gelijk draaide ik mijn hoofd terug in de richting van de onbekende, knappe man. Shit, ik zag hem niet meer! Mijn maag draaide zich om. Alsof ik wist hoe belangrijk deze man voor mij zou worden. Ik keek rond, scande de ruimte naar zijn heldere ogen... Ik mocht hem, hoe dan ook, niet verliezen nu. Ineens voelde ik iemand achter mij staan. Ik draaide mij om en keek omhoog, recht in zijn heldere ogen. Ik wilde hoi zeggen maar er ontsnapte een gek geluidje uit mijn keel. Hij lachte. ''Evi'' kreeg ik nog maar net uit mijn keel. Terwijl ik mijn hand voorzichtig uitstak. ''James'' zei hij terug en schudde langzaam mijn hand. Mijn hart maakte een sprongetje toen hij mij aanraakte. Elk vezel in mij stond op scherp. Ik wilde alles in mij opnemen... Ik keek hem aan. Vervolgens knikte hij naar mij, dat ik naar de bar moest kijken. Erik, de barman, stond elk weekend achter de bar en hij lachte naar mij. Ik denk dat ook hij zag hoe ongemakkelijk ik mij voelde. Ik gaf hem mijn pinpas en durfde niet weer om te draaien. Ik voelde zijn ogen branden op mijn billen. Wanneer Erik mijn pinpas teruggaf, pakte ik de wijntjes. Ik voelde dat hij mij nog aankeek. Daarom verzamelde ik alle moed die de champagne mij kon bieden en knikte naar hem om mij te volgen. Langzaam liepen wij achter elkaar naar achter toe... 

Ik zal eerlijk zeggen, de rest is voor mij een waas. Ik weet niet meer of ik veel of weinig met hem sprak. Ik weet alleen zeker dat ik hem geen moment meer uit mijn zicht wilde. We hebben gedanst, gelachen en ik heb een paar wijntjes met hem gedronken. Ik was mij zo bewust van zijn hand op mijn rug. Het zorgde voor tintelingen die zich verspreidden over heel mijn lichaam. Tot in mijn tenen. Toen Didi langsliep fluisterde ze stilletjes in mijn oor: ''Wat een lekkerding!'' Ik wilde niet dat deze nacht ophield. Ik voelde mij zo sexy bij hem en wilde alleen maar in die ogen kijken... Die heldere lichtbruine ogen. Zijn krullen die in slowmotion leken te bewegen achter zijn eigen bewegingen aan. De manier waarop hij sprak. De lachrimpels om zijn ogen, al kon hij niet ouder zijn dan 35... De passie waarmee hij sprak en hoe hij uit zijn ogen keek. Uiteindelijk ben ik met hem aan het dansen, als smoes om dicht tegen hem aan te kunnen schuren en hem te ruiken... 

De bel klinkt voor de laatste ronde. Ik ga heel dicht tegen hem aan staan zodat ik bijna in hem verdwijn en fluister: ''Jij gaat met mij mee.'' Wauw, trots want normaal zou ik dit niet durven zeggen! Ik pak zijn hand en leid de weg. Onderweg naar mijn huis, blijft hij mijn hand vasthouden. Wanneer wij er bijna zijn staat hij stil en trekt mij met een ruk naar zich toe. Zij hand glijdt over mijn wang terwijl hij langzaam zijn hoofd naar de mijne beweegt. Hij kust mij voor het eerst, hij begint zachtjes. Maar dan, alsof hij ineens wakker wordt, grijpt hij mijn billen en drukt mij tegen hem aan. Zijn handen gaan van mijn hoofd naar mijn borsten en billen om vervolgens een weg terug omhoog te vinden. Zijn warme natte tong smaakt naar meer. Hij gromt iets, ik word week. Ik laat mij gaan en wil hem proeven. Weer drukt hij mij tegen hem aan en nu voel ik hoe hard ik hem maak... Ik word nat. Het is niet ver meer naar mijn huis, zijn sterke armen tillen mij op en ik blijf hem zoenen terwijl hij langzaam in de richting van mijn deur loopt. Ik gooi mijn deur open en ren naar boven, lust giert door mijn lichaam...

Lustig lezen hoe dit afloopt? Ga naar Pikant (deel 2 op Dark). 

Reacties

Reacties (0)