Zo, nu weer aan het werk... #1

Wednesday 20 March | Door:

Priscilla van Wijnigem

Kim keek op haar telefoon. Ze schrok. Over 5 minuten begint de vergadering al! Op haar hoge hakken en in haar strakke minirokje holde ze met moeite van haar kantoor naar vergaderruimte. Ze voelde hoe haar ronde, volle borsten bij ieder stapje omhoogvlogen.Haar heupen zwiepten van links naar rechts, waardoor haar volle billen af en toe per ongeluk onder haar rokje uit moeten zijn gepiept. Dat vond Kim niet zo erg, ze vindt het zelfs wel geil dat ze de vele mannen op de werkvloer ophitst met haar bewegingen.

Eenmaal aangekomen in de vergaderzaal was ze dusdanig uitgeput dat er een zweetdruppel van haar nek over haar borst rolde. Ze nam plaats op haar vaste plek en klapte haar laptop open. “Mevrouw Bries, kunt u notuleren?” sprak voorzitter Blokdijk haar toe. Ze zuchtte, nu zou ze nog moeten opletten ook.

Tijdens de saaie vergadering die eeuwig leek te duren, dwaalden Kim’s gedachten continu af. Ze dagdroomde dat de vergaderzaal felrood verlicht was en ze met gespreide benen op de tafel lag, vastgebonden aan de tafelpoten, machteloos en onderdanig. En hoe al die brede zakenlui hun saaie, grijze pakken hadden ingeruild voor zwarte, strakke boxers die weinig aan de verbeelding overlieten, en zich volledig lieten gaan op haar lichaam. En dan met name Blokdijk. Ze had immers al langer een oogje op hem. Hij was een nette jongeman van in de 30 die er altijd goed uit zag. Ze zou zich zeker wel raad weten met zijn afgetrainde lichaam. De strenge stem van Blokdijk doorbrak haar dagdroom: “Kim, schrijf je mee?” Kim knikte en begon te tikken.

            Na het langste halfuur van Kim’s leven kwam de vergadering eindelijk ten einde. De andere collega’s wisten niet hoe snel ze weg moesten zijn, maar Kim deed rustigaan. Ze vond het altijd fijn om nog net even iets langer in het bijzijn van die mooie man te kunnen zijn. Echter kreeg ze wel een beetje spijt toen Blokdijk plots op een strenge toon zei dat hij haar nog even wilde spreken. Ik krijg nu vast op mijn flikker, dacht ze terwijl ze vooroverboog om haar laptop in te pakken. Haar borsten werden platgedrukt op tafel, waardoor Blokdijk ongetwijfeld een prachtig uitzicht had. Wellicht dat dat zijn humeur iets zou verbeteren.

“Kim, je was niet helemaal bij de les vandaag. Hoe kan dat? Heb je een lange week achter de rug?” vroeg hij met een aanzienlijk minder strenge stem, toen iedereen behalve hen de zaal verlaten had. “Sorry meneer Blokdijk, op vrijdag verlang ik nou eenmaal enorm naar het weekend” antwoordde Kim. Meneer Blokdijk liep met zijn handen achter zijn rug om de tafel heen en ging achter Kim staan. Ze duwde haar volle billen iets meer naar achter, zodat Blokdijk haar ronde kont onder haar strakke rok vandaan kon zien uitsteken. “Ik verlang naar ontspanning, en dan is het vaak wat moeilijker om de aandacht er nog bij te houden” zei ze zacht en ietwat zwoel. Blokdijk bestudeerde haar prachtige derrière. Hij kon het niet langer bij kijken houden en legde zijn hand op haar onderrug. Hij wreef zachtjes op en neer. Kim schrok. Er ging een tinteling door haar lichaam. Terwijl Blokdijk zijn hand langzaam naar haar billiet glijden voelde ze haar onderbroek vochtig worden. “Is er iets dat ik kan doen om je te helpen ontspannen?” vroeg hij suggestief, terwijl hij zijn hand over haar onderlichaam en billen liet glijden. “Dat weet ik niet, maar als u een idee heeft..” sprak Kim met een ondeugende stem, haar borsten nog altijd plat op de tafel gedrukt en haar laptop nog altijd in haar handen. Ze hoopte dat hij de hint begreep.

            Dat bleek het geval. Plots greep Blokdijk haar bij haar middel vast en trok Kim hardt tegen zich aan. Ze liet uit schrik al haar spullen los. Ze voelde zijn harde geslacht tegen haar inmiddels natte onderbroek duwen. Ze slaakte een zachte, goedkeurende kreet. Blokdijk kreunde zachtjes terwijl hij Kim vanachter begon te droogneuken. Kim voelde hoe zijn stijve lid haar slipje bereed. Ineens deinsde Blokdijk achteruit. Zou hij zich bedacht hebben? Dat bleek alles behalve het geval. Kim voelde hoe zijn grote, warme handen haar slip ruw doch liefdevolnaar beneden trokken, al snel gevolgd door een tong in haar spleet. Blokdijk likte en zoog kreunend aan haar gladschoren vagina. Kim bewoog haar vochtige spleet zachtjes en ritmisch in zijn gezicht. Zijn tong probeerde haar te penetreren, waardoor Kim hard begon te verlangen naar meer. Blokdijk beantwoorde haar verlangen. Hij stond op, trok zijn strakke pantalon omlaag enzijn harde lul kwam tevoorschijn. Hij liet hem eerst een paar keer rustig heen en weer glijden over haar kletsnatte poes. Kim hield het haast niet meer. Zonder aankondiging duwde Blokdijk zijn stijve penis diep in haar, waarna ze beiden een harde kreun van genot slaakten. Hij duwde alsmaar dieper, tot hij voelde dat hij de wand van Kim’s vagina bereikt had. Hierna liet hij zich er langzaam uitglijden, om vervolgens nog harder in haar te stoten. Kim voelde zijn omvangrijke geslacht in haar onderbuik en sloot haar ogen van genot. Blokdijk begon steeds harder in haar te pompen.

            Na enkele minuten keihard in Kim te hebben gestoten trok Blokdijk zijn lul uit haar. Hij pakte Kim’s slanke middel en draaide haar ruw om. Door de snelle beweging vloog haar linkerborst uit haar bh. Blokdijk zag zijn kans en greep haar borst stevig vast om er flink in te knijpen. Met zijn wijsvinger en duim kneep hij zachtjes in haar stijve tepel om hem nog harder te maken. Met zijn andere hand greep hij zijn penis en duwde hem recht in haar wijd opengesperde kut, dat nu goed zichtbaar voor hem was. Hij neukte haar hard met diepe stoten terwijl hij met haar volle borst speelde. Tussen het stoten door likte hij haar tepel, waardoor Kim hoge kreuntjes slaakte van genot. Niet veel later pakte hij haar linkerbeen en gooide deze over zijn schouder, om vervolgens hetzelfde met haar rechterbeen te doen. Hij stootte hard in haar terwijl haar benen in de lucht bungelden. Vervolgens liet hij zich langzaam op haar zakken, waardoor haar benen haast geplet werden tegen haar lichaam. Hij begon haar steeds sneller te neuken. Doorde harde en diepe stoten hoorde Kim de lege koffiebekers op de tafel rinkelen. Blokdijk voerde het tempo op en begon steeds dieper en luider te kreunen. Plots betrad hij haar zo snel als een drilboor en kwam met een harde, diepe kreun klaar. Kim voelde hoe haar spleet vlug gevuld werd met zijn warme zaadlozing. Hij trok zijn inmiddels slap geworden lul terug, deed zijn broek omhoog en zijn stropdas recht. “Zo, en nu weer aan het werk” zei hij lachend. Hij verliet de vergaderruimte, waar hij Kim bezweet en halfnaakt op tafel achterliet. Ze had geen idee wat haar net was overkomen, maar ze vond het geweldig. Ze kon nu al niet wachten tot de volgende vergadering. 

Reacties

Reacties (0)