Zo liet de Satisfyer mij schreeuwend komen

Friday 06 December | Door:

Sanne & Robin

Met glibberende handen werkt Sanne met moeite de sleutels in het slot van de voordeur van haar appartement. Het regent hard en ze is zeiknat geworden tijdens het fietsen. Wanneer ze eindelijk in de droge hal van het complex staat slaakt ze een diepe zucht van opluchting. Ze wrijft in haar ogen om de prikkende resten mascara te verwijderen. Ze slentert de trap op. Door de ruis van de storm die nog door haar hoofd galmt, merkt ze niet dat iemand haar tegemoet loopt.

“Hey Sanne!”

Sanne schrikt op. Het is Robin, een sportieve twintiger, die sinds een paar weken boven haar woont. Ze hebben elkaar al eerder ontmoet, maar Sanne heeft nog maar weinig woorden met hem durven wisselen. Iedere keer dat ze elkaar treffen, raakt ze sprakeloos door zijn sprankelende ogen en strakke kaaklijn.  

“Wat goed dat ik je tegenkom. Er is een pakketje voor je bezorgd.”

“Een pakketje? Van wie?”

Enkele dagen terug was het Black Friday. Naïef als ze is had Sanne een flinke lading afgeprijsde elektronica aangeschaft. DVD’s, een staafmixer, een wekkerradio en god mag weten wat nog meer. Allemaal niet bijzonder, behalve..

“Volgens mij van Redplay, kan dat kloppen?”

“Ja! Die miste ik nog”, zegt Sanne terwijl ze voelt dat ze begint te blozen.

Robin glimlacht en zegt: “All right, loop anders even mee.”

Sanne volgt hem de trap op. De kleine kartonnen doos met haar ondeugende speeltje staat vlak naast de deur.

“Veel plezier ermee!”, lacht Robin enthousiast.

Een beetje beschaamd holt Sanne de trap af naar haar appartement. Ze doet haar jas uit en kijkt verschikt in de spiegel. Door in haar ogen te wrijven heeft ze haar make-up over haar hele gezicht uitgesmeerd. Ze lijkt wel een panda.

            Ze neemt plaats op de bank en scheurt de verpakking open. Naar dit pakketje had ze misschien nog wel het meest uitgekeken. Ze is al een hele tijd vrijgezel en is niet zo actief op het gebied van date’en. Ze is erg verlegen. Maar dat betekent niet dat ze geen behoeftes heeft. Een vriendin had haar dan ook aangeraden om eens te investeren in een goed speeltje. Na lang wikken en wegen was haar oog gevallen op de Satisfyer Pro 2. Sanne werd niet enthousiast van de grote vibrerende nep pikken die ze als eerste tegenkwam tijdens haar speurtocht naar een fijn speeltje. De Satisfyer Pro 2 leek haar fijner. De veelbelovende naam en goede reviews hadden haar redelijk nieuwsgierig gemaakt. Toen ze op Black Friday in een geile bui was, besloot ze zichzelf te belonen. Nu was het moment dan eindelijk daar.

            Sanne haalt het kleine, mooie speeltje uit de doos en steekt de oplader in het stopcontact. Ze spoelt zichzelf even af onder de douche en gaat naakt in bed liggen, onder de dikke, warme dekens. Ze neemt het apparaat in haar hand. Ze drukt op de aan-knop en het toestel begint zachtjes te zoemen. Omdat het allemaal nog vrij nieuw voor haar is en ze het erg spannend vindt, besluit ze hem eerst op haar tepel te plaatsen. De zachte vibraties maken haar tepel binnen no-time hard. Ze ademt rustig terwijl ze geniet van het gevoel van het siliconen mondje op haar borst. Het voelt alsof iemand zachtjes op haar tepel zuigt. Omdat ze inmiddels gewend is aan het gevoel, zet ze het apparaat wat harder. Zachtjes zakt ze met haar hand tussen haar benen. Ze wrijft met twee vingers over haar clitje en voelt haar vagina langzaamaan nat worden.Ongeduldig van nieuwsgierigheid beweegt ze de hand waarmee ze de Satisfyer vasthoudt naar beneden. Voorzichtig plaatst ze het mondje om haar clitoris. Meteen schieter een tinteling door haar lichaam. Ze zet het apparaat nog iets harder en begint zachtjes te kreunen. Het voelt alsof ze oraal bevredigd wordt. Ze beweegt het apparaat rustig op en neer en voelt zich steeds sneller opgewonden raken. Ze plaatst de Satisfyer op de opening van haar vagina en de trillingen dringen diep tot haar door. Ze knijpt in haar borsten terwijl ze hem nog harder zet.

            Als ze het mondje weer op haar clit plaatst, voelt ze haar orgasme steeds sneller naderen. Door de vlotte, krachtige zuigingen spannen de spieren in haar benen langzaamaan. Ze begint steeds sneller en dieper te ademen. Ze zet het apparaat nog een paar standjes omhoog. Plots bereikt ze zacht kreunend haar hoogtepunt. Haar benen beginnen te schokken, terwijl het vocht vlot uit haar vagina vloeit. Zo’n diep en intens orgasme heeft geen man haar nog kunnen geven. Haar benen trillen na van genot.

            Als ze bijgekomen is, zet ze het apparaat uit. Ze maakt het mondje schoon en stopt hem weer in het doosje, waarna ze hem in een lade onder haar bed legt. Ze kijkt op haar telefoon. Ze heeft een bericht van Robin.

“En? Ben je blij met je pakketje?”

Sanne glimlacht. Hij moest eens weten.

Reacties

Reacties (1)