"Ze voelt zijn pik diep in haar pompen"

Wednesday 07 August | Door:

Priscilla van Wijnigem

Elize stapt de trein uit met haar koffer. Ze kijkt haar ogen uit. Ze is dan ook nog nooit in Antwerpen geweest. Samen met haar beste vriendinnen Rosa en José gaat ze op bezoek bij hun vriendin Marit, die sinds een half jaar in de stad studeert.

    Direct bij ontvangst op haar studentikoze kamer tovert Marit een fles wijn uit de koelkast.

“Ik ben zo blij om jullie weer te zien! Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen naar het centrum. Je kan hier gigantisch leuk stappen.”

“Misschien vindt Elize nog wel een leuke man!” grinnikt José.

Het was een week ervoor uitgegaan tussen Elize en haar vriend. Ze hadden ruim 2 jaar een relatie gehad, maar Elize was erachter gekomen dat hij het stiekem met een stagiaire deed op zijn werk. Ze was er kapot van geweest en de gedachte aan een ander stond haar nog lang niet aan.

    De avond verloopt gelukkig vol gelach waardoor ze niet aan hem hoeft te denken. Na enkele flessen wijn liggen de meiden op de grond van het lachen. Ze hebben ook een hoop in te halen met elkaar. Rond 1 uur stopt de taxi voor de deur die hen naar het centrum van Antwerpen brengt. Ze hadden gelezen over een karaokeavond in een populaire kroeg onder jongeren. Eenmaal aangekomen op de Grote Markt vinden ze de club al snel, die opvalt dankzij de flitsende lichten en luide muziek. Eenmaal binnen krijgen de dames al gauw een hoop shotjes aangeboden van Vlaamse studenten die de Hollandse dames wel interessant vinden. Niet veel later staan de meiden op het podium met microfoons in hun handen. Uit de boxen klinkt België van het Goede Doel, een nummer dat al ver voor Marit’s vertrek was omgedoopt tot hun favoriete karaoke nummer.

Terwijl Elize helemaal opgaat in het nummer en wild staat te dansen - en ze zo vals mogelijk in de microfoon schreeuwt dat ze heeft getwijfeld over België - valt haar oog op een jongen in de zaal. Waar anderen losgaan op de zangkunsten van de meiden, staat de jongen haar stil te bewonderen met een biertje in zijn hand. Hij heeft korte, zwarte krullen die hij in een knot heeft geknoopt, lichte baardgroei en sprekende bruine ogen. Hij kijkt vol bewondering toe hoe Elize haar heupen alle kanten op laat vliegen. Ze geniet van zijn aandacht. Ze buigt voorover en wijst naar hem, alsof ze hem toezingt. Ze geeft hem een uitdagende knipoog terwijl ze zich nog verder voorover laat zakken, zodat hij goed zicht heeft op haar decolleté. De jongen lacht.

    Als de meiden klaar zijn met zingen en onder luid applaus het podium verlaten, gaat Elize meteen op zoek. Ze kijkt om zich heen maar hij lijkt nergens te bekennen. Er is geen tijd om een uitgebreide zoektocht op te zetten, want haar vriendinnen trekken haar al snel richting de bar.

“Vier shots! De sterkste die je hebt” kermt Rosa naar de barman.

Als Elize enkele drankjes en shotjes later vanaf de wc terug naar de zaal waggelt is ze alweer vergeten hoe haar anonieme fan eruitziet. Plots tikt iemand op haar schouder.

“Mooi gezongen hoor schat!” Ze draait zich om en verdrinkt meteen in zijn diepbruine ogen.

“Dankjewel”, lacht Elize nerveus.

“Dansen?”

Nog voor ze antwoord kan geven, neemt de knappe jongen haar aan haar arm mee de zaal in. Hij legt zijn handen op haar heupen en rustig deinzen ze mee op de muziek. Al snel komt hij steeds dichter tegen haar aan staan terwijl hij zijn handen vanaf haar heupen richting haar billen laat glijden. Elize heeft een kort topje aan waardoor het contact van zijn lichaam met het hare haar een warme gloed geeft. Ze rust haar hoofd op zijn schouder. Hij geeft haar een kus in haar nek terwijl ze haar armen om zijn nek hangt. Zijn zachte krullen kriebelen tegen haar wangen. Het intieme moment raakt plots in stroomversnelling wanneer een intense behoefte aan het proeven van zijn lippen op voelt komen. Ze pakt hem vol op zijn bek. Ze voelt haar tepels opzwellen bij iedere aanraking van haar tong met de zijne. Ze houdt het haast niet meer. Ze stopt met zoenen, grijpt zijn hand en sleurt hem mee richting de toilethokjes.

    Aangezien het al erg laat is en de kroeg bijna gaat sluiten, is het niet heel druk meer op de toiletten. Ze duiken een hokje in en de draaien de deur snel op slot. Elize neemt plaats op de gesloten pot en begint de broek van haar anonieme geliefde los te knopen. Hij hijgt van spanning. Al snel komt zijn gigantische stijve lul tevoorschijn die ze voorzichtig in haar mond neemt. Rustig pijpt ze zijn eikel terwijl ze de rest van zijn geslacht aftrekt. Hij leunt met zijn arm tegen de muur terwijl hij met gesloten ogen luid geniet van de opwindende taferelen in het piepkleine kamertje. Na enkele minuten heerlijk te zijn gepijpt besluit hij dat het tijd is om de leiding te nemen. Hij tilt Elize op en trekt haar minirok omhoog en string naar beneden. Ruw draait hij haar om en laat haar steunen op het reservoir. Hij laat zijn vingers een paar keer over haar kletsnatte vagina glijden waarna hij zijn penis voorzichtig in haar duwt. Wanneer hij zo diep als hij kan in haar zit, pakt hij plots de binnenkant van Elize haar benen en tilt haar op, waarna ze haar voeten tegen beide muren van de wc aandrukt. Hij pakt haar zij vast en begint haar hard en snel te neuken. Elize weet niet wat haar overkomt. Terwijl ze wijdbeens in de lucht hangt voelt ze zijn pik diep in haar pompen. Ze kan zich niet herinneren dat iemand ooit zo diep in haar is geweest. Ze probeert haar gekreun in te houden om geen aandacht te trekken maar heeft het zwaar door zijn heerlijke stoten.

    Hij pakt haar benen en helpt haar om haar voeten weer bij de grond te krijgen. Daarna draait hij haar om, tilt haar op en zet haar op de bril. Dankzij zijn sterke armen en haar tengere postuur kost het hem geen enkele moeite om haar te verplaatsen. Hij tilt haar linkerbeen op en laat hem rusten op zijn schouder terwijl Elize leunt op het reservoir. Rustig glijdt hij met zijn tong over haar klitje. Elize bijt op haar lip. Hij begint haar natte lipjes langzaam maar stevig te verwennen met zijn brede tong. Ze laat haar hand door zijn prachtige krullen glijden terwijl hij aan haar klit zuigt. Als Elize bijna komt, tilt hij haar weer van de bril af. Hij plaatst haar met haar rug tegen de muur en tilt haar benen op terwijl ze zich stevig vasthoudt aan zijn schouders. Hij laat zijn penis opnieuw in haar glijden en begint haar snel tegen de muur te stoten. Het bonkende geluid moet de anderen in de wc-ruimte wel opvallen maar ze trekken zich er niets meer van aan. Terwijl hij snel en diep in haar stoot voelt Elize haar orgasme opkomen. Ze begint steeds harder te kreunen terwijl hij haar als een drilboor penetreert terwijl hij zachtjes in haar nek bijt. Haast tegelijkertijd komen ze luid kreunend klaar.

    Wanneer ze de zaal inlopen gaan de lichten net aan. Ze nemen afscheid met een lange kus en Elize loopt terug naar haar vriendinnen.

“Waar was je nou ineens?” vraagt Rosa nieuwsgierig.

“Ik was even aan het dansen op de maan.”

Reacties

Reacties (0)