Vrouw met ‘golden balls’

Wednesday 11 January | Door:

Sanne & Robin

Dat vaginaballetjes uitsluitend bedoeld zijn voor (SM-)seks is een taboe dat allang doorbroken is. Deze multifunctionele ballen zijn niet alleen heel opwindend voor een vrouw, ze dienen ook als gewichtjes om je bekkenbodem mee te trainen. Sanne deelt haar ervaringen met ons, een vrouw met ballen!

Sanne: “Tijdens een zakenreis ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met vaginaballetjes, oftewel geisha balletjes. Ik zat zonder Robin in het buitenland en vond dat een mooi moment om ze te testen! In het begin vond ik het spannend om balletjes bij mezelf naar binnen te brengen. Uit angst om ze te ‘verliezen’, maar in de meeste gevallen zit er een touwtje aan. Uiteindelijk wond het mij júist op, door de trillingen die je voelt tijdens het bewegen. Het geeft een gevoel van ‘gevuld’ zijn. Laat dat op zakenreis nou net goed uitkomen…

Vagina fitness
Ik ben me in de balletjes gaan verdiepen en kwam er achter dat ze nog meer doeleinden hebben. Je kunt je vagina er mee trainen. De truc van het gebruik van vaginaballetjes is om je intieme spieren aan te spannen en te ontspannen om de balletjes heen. Dit zonder dat je daarbij andere spieren, zoals je been-, bil- of buikspieren, aanspant. Geoefende vrouwen kunnen op deze manier zelfs de balletjes verplaatsen in hun vagina, dit is mij helaas nog niet gelukt;-). Je spieren reageren op de trilling van de balletjes en zorgen hierdoor voor meer natuurlijke vochtaanmaak. Win-winsituatie!

Intenser orgasme
Waarom zou je überhaupt je intieme spieren willen trainen? Dit heeft een hoop voordelen. Met sterke spieren heb je meer controle en gevoel, en hierdoor ervaar je een intenser orgasme. Nadat ik enkele weken goed heb getraind, met voldoende glijmiddel, begon Robin er ook de vruchten van te plukken. Hij gaf aan dat mijn vagina steviger aanvoelde, ik kon hem ‘knijpen’. Het gaf ons beiden meer genot tijdens de seks. Daarnaast werd ik gevoeliger en kwam ik sneller klaar doordat de balletjes je seksuele bewustheid verhogen.

Ongemerkt genieten
Bijkomend voordeel van de vaginaballetjes is dat je ze overal kunt gebruiken zonder dat iemand het door heeft. Een heerlijk intens gevoel in je onderbuik. Ik draag mijn gouden balletjes bijvoorbeeld ongemerkt op kantoor, tijdens het sporten of wanneer Robin en ik uiteten zijn om de spanning vast lekker op te voeren. Samen met je partner biedt dit veel mogelijkheden voor wat extra spannend voorspel.

Golden balls
Ik ben begonnen met kleine balletjes maar dat was geen goede keuze. Grotere balletjes zijn makkelijker binnen te houden en geven de vibraties beter door. Mits je voor kwaliteit gaat. Ik heb meerdere soorten balletjes getest en heb ervaren dat kwaliteit van groot belang is. Goedkoop is in dit geval letterlijk duurkoop, deze hebben weinig tot geen effect. Deze hebben meestal niet het juiste formaat, trillen (bijna) niet en zijn vaak gemaakt van onhygiënisch materiaal. Goede kwaliteit vaginaballetjes voel je subtiel in je trillen als je beweegt, door twee verzwaarde balletjes in het product. En dit gebeurt al als je gewoon loopt! Waar zijn jouw golden balls?!

Reacties

Reacties (0)