Vibraties tussen m'n schaamlippen

Tuesday 21 November | Door:

Sanne & Robin

De meeste sextoys gebruik je achter gesloten deuren. Sommige zijn echter uitermate geschikt voor gebruik ‘en plein public’. Neem een vibrerend eitje, het perfecte accessoire voor in de vrouwen handtas. Sanne ging op pad…

Sanne: “Vrijdag avond, de wijzers van de klok luiden het weekend in. Ik heb nog een semi-formele borrel staan voordat ik officieel mijn werkteugels mag laten vieren. Ik heb een drukke werkweek achter de rug en een belangrijke deadline afgetikt. Tijd voor een feestje! Robin wacht op mij thuis, met een traktatie voor mijn harde werken. Het voorafje zit al in mijn tas had hij mij snel nog ingeseind, voordat ik naar kantoor racete…

Stoutmoedig als hij is, opende ik het zakje dat hij aan mij heeft meegegeven. Gelukzalig haalde ik de inhoud eruit. Een zacht vibrerend eitje met een kaartje. ‘Lieve schat, trots als een pauw wat jij deze week geflikt hebt! Tijd voor ontspanning… ga naar de wc, breng dit eitje naar binnen met wat glijmiddel op waterbasis en app me ‘done’. Ik ga jou op afstand lekker verwennen tot je thuis bent… X’. Wat een lieverd!!!! Zo gezegd, zo gedaan…

Het eitje is voor mij niet onbekend. De variatie waarmee Robin en ik deze inzetten tijdens het voorspel geeft steeds weer ander soort opwinding. Robin verzocht mij om gedetailleerd te omschrijvingen hoe het siliconen eitje aanvoelde tussen mijn schaamlippen. Het apparaatje vibreert zacht en voelt fijn aan. Tegenwoordig zenden ze krachtige en effectieve vibraties uit, en zijn ze tegelijkertijd discreet in gebruik. Geen gebrom onder de tafel dus.

Ik vind het een opwindend idee dat Robin thuis met de kleine knopjes op de afstandsbediening zit te spelen. Mij opwarmende voor een sensuele avond. Ik kan me niet goed concentreren tijdens de werk gerelateerde borrel, mijn gedachten dwalen steeds af naar huis en de heerlijke trillingen tussen m’n benen. Ik zit hier met een grote grijns op mijn gezicht, dat is het halve werk zeggen ze altijd.

Tot een orgasme kom ik niet, maar als voorspel is dit vibrerende eitje een heerlijke sextoy. Heerlijk dat getril van binnen, maar ik heb toch echt meer dan alleen vaginale stimulatie nodig om mijn hoogtepunt te bereiken. Hoog tijd om de rekening te vragen…”

Reacties

Reacties (0)