Verkeerd verbonden #3

Monday 29 April | Door:

Priscilla van Wijnigem

Het was zondagavond. Marios had een druk weekend achter de rug en genoot van zijn laatste vrije uurtjes op de bank met een wijntje. Hij dacht na over het leuke weekend dat hij gehad had. Zijn tante was 60 geworden en met de familie hadden ze een groot, Grieks feest gegeven met veel eten, drinken en natuurlijk muziek. Hij had meerdere keren de vraag gekregen hoe het kwam dat hij nog vrijgezel was. Marios was immers zeer aantrekkelijk. Met zijn gebruinde huid, zwarte golvende haar en diepbruine ogen deed hij vele vrouwenharten smelten. “Marios, wanneer ga jij nou eens trouwen?”, vroegen velen oudooms en tantes hem die avond. Maar Marios wist dat hij daar nog láng niet aan toe was. Hij vrijde er namelijk nog flink op los met vrouwen die hij ontmoette in de kroeg.

    Hij besloot zijn oom te bellen om hem te bedanken voor het mooie feest. Hij toetste het nummer in en de telefoon ging over. “Hallo?” klonk een zoete vrouwenstem aan de andere kant van de lijn. Marios had meteen door dat het niet zijn tante was.

“Met wie spreek ik?”

“Met Nicki, maar wie is dit?”

“Excuses, ik probeerde iemand anders te bellen. Ik denk dat ik het verkeerde nummer heb gedraaid.”

Marios wilde ophangen, maar Nicki hield hem tegen. “Wie probeerde je te bereiken?” vroeg ze plots. Marios lachtte en antwoorde. Al snel raakten de twee aan de praat.

Ze hadden het al snel over hun werk en hobby’s. Marios vertelde dat hij veel tijd doorbracht in de sportschool. Nicki vond dat wel een opwindend idee. “Dan heb je vast ook een afgetraind lichaam, of niet?” “Zeker wel,” antwoordde Marios, “en jij moet wel lenig zijn, als je zoveel aan yoga doet.” Nicki lachtte. “Je moest eens weten”, zei ze uitdagend. Marios voelde zich warm worden. Hij probeerde zich in te beelden hoe Nicki eruitzag. Hij zag haar voor zich als een slanke blondine met volle borsten en brede heupen. Hij voelde het bloed naar beneden stromen. Niet veel later namen ze afscheid. Marios dronk zijn wijntje op en ging naar bed.

Later die week besloot Marios het nummer nogmaals te bellen. Hij deed alsof hij weer verkeerd verbonden had, maar Nicki had hem door. Ze wist wel dat hij verlangde naar meer van haar. Zelf was ze op dat moment net thuis na een intensieve yoga sessie en lag ze in haar korte, strakke yoga legging en dunne hemdje op de bank met een glas wijn. Door de intensiteit van de yoga les voelde ze zich na een half glas al redelijk aangeschoten. Ze merkte dat ze daardoor des te meer genoot van Marios zijn zwoele stem, die vertelde over zijn dag. Nicki lachte zachtjes. “Waarom lach je?” vroeg Marios. “Ik lach omdat je zo mooi klinkt”, antwoordde Nicki. Ze schrok van haar eigen flirterige opmerking. Door de alcohol liet ze al snel los dat ze het opgewonden raakte van hun gesprekken.

“Wil je anders een keertje afspreken?” stelde Marios brutaal voor. De twee wisten dat ze niet ver van elkaar vandaan woonden. Marios woonde in Rotterdam en Nicki in Dordrecht. Al snel wisten de twee een datum te prikken. “Ik vind het toch een beetje spannend. Ik wil liever niet dat je weet wie ik ben” zei Nicki verlegen. Marios stelde voor om maskers te dragen. Dat vond Nicki een prima idee. Het zou ook wel een beetje opwindend zijn, als ze elkaar niet zouden kunnen herkennen.

Op vrijdagavond spraken Marios en Nicki af, bovenin de Euromast. Het was rustig en alle gasten in de toren waren chic gekleed. Marios kwam binnen en keek om zich heen. Al snel zag hij bij het raam een slanke, blonde vrouw in een lange rode avondjurk. Ze keek uit het raam, waardoor hij haar gezicht niet kon zien. Hij liep voorzichtig naar de tafel. Toen hij naderde draaide ze haar hoofd. Vanachter een zwart masker vandaan keek ze hem aan.

Marios nam plaats tegenover haar. Door het masker sprankelden haar lichtblauwe ogen. Haar jurk was laag uitgesneden, waardoor haar volle, ronde borsten prachtig pronkten. De twee raakten meteen in gesprek alsof ze elkaar al jaren kenden. Na een paar wijntjes had Nicki de moed om een move te maken. Ze liet haar been over het zijne glijden. Met haar hak streelde ze zijn scheenbeen. Marios begon te blozen. Hij voelde het bloed naar zijn lul stromen, zo opgewonden raakte hij van de beweging. Hij legde zijn hand op de hare die op tafel lag. Nicki’s hart begon sneller te kloppen. “Ik heb hier een kamer geboekt”, zei Marios plots. Zonder aarzelen stonden ze op en namen ze de lift naar de hotelkamer van Marios.

    De deur was nog geen tel dicht, of Marios zoende Nicki vol passie waarbij hij haar optilde en tegen de muur duwde. Hij trok haar jurk ruw naar beneden en greep haar billen stevig vast. Nicki kuste hem over zijn hele lichaam terwijl haar hoofd langzaamaan afdaalde richting zijn kruis. Ze opende de knoop en rits en trok zijn broek en onderbroek langzaam naar beneden. Zijn harde paal kwam tevoorschijn. Ze nam hem direct diep in haar mond. Langzaam liet ze hem er weer uit glijden. Met haar tong cirkelde ze een paar rondjes om zijn eikel, wat hem luid deed kreunen. Heel langzaam zoog ze hem weer op, tot hij tot aan zijn ballen in haar keel zat. Marios legde zijn handen op haar achterhoofd en probeerde zijn lul nog verder in haar keel te krijgen. Ze hapte naar adem. Ze bleef hem kalm maar stevig pijpen. Toen stond ze op en liep ze naar het bed, waar ze wijdbeens op ging liggen.

Marios kuste haar vagina en begon er traag maar stevig aan te likken. Nicki kreunde van genot. Hij liet twee vingers naar binnen glijden en voelde dat ze goed nat was. Nog even likte hij haar clit, waarna hij op haar klom en haar penetreerde. Nicki trok haar benen op zodat zijn grote penis nog dieper in haar kon. Met stevige halen neukte Marios haar diep. Ondertussen masseerde hij haar clit, waardoor Nicki haar orgasme steeds meer voelde naderen.

    Hij tilde haar benen op en legde ze over zijn schouders. Hij had een goed zicht op haar mooie ronde borsten. Hij raakte nog meer opgewonden van de zwiepende beweging die ze met iedere stoot maakten. Hij duwde zijn lid steeds sneller en harde in haar, terwijl hij Nicki nog steeds vingerde. Ze begon steeds sneller te ademen en kwam uiteindelijk met een luide kreun klaar, waarbij haar vagina zich strak om zijn penis spande. Het maakte Marios zo geil dat hij niet veel later hard in haar spoot.

    Niet veel later stapten ze samen onder de douche, zonder maskers, waar ze tussen het wassen door innig zoenden. Ze vielen in elkaars armen in slaap.

Reacties

Reacties (0)