Trillend naar ongekende hoogtes

Wednesday 07 December | Door:

Sanne & Robin

Sanne heeft een zeer drukke levensstijl, gelukkig weet zij precies hoe ze moet ontspannen. Om de spanning te verlichten pakt ze er met regelmaat de ‘Europe Magic Wand’ bij. Wat houdt dit multifunctionele speeltje precies in en waarom behoort deze tot Sanne's favorieten?

Sanne: “Er zijn honderden vibrators op de markt voor vrouwen, ik heb dan ook lang gezocht naar mijn favoriet. Net als schoenen die niet altijd lekker lopen maar er wel fancy uitzien, doen mooie speeltjes ook niet altijd datgene wat ze qua uiterlijk beloven. De ‘Europe Magic Wand’, in eerste instantie bedoeld als lichaamsmassage middel, is de laatste tijd vooral bekend geworden als clitoris stimulator. Deze reusachtige look-a-like microfoon heeft zelfs een spannende bijrol gekregen in 'Sex and the City', en terecht!

Wil je kwaliteit dan zal je wel even diep in de buidel moeten tasten, maar dit is het absoluut waard. De makers van de Europe Magic Wand begrijpen wat gevoel met lichaam en geest kan doen. Het is namelijk niet alleen uitstekend geschikt om pijnlijke en gespannen spieren te laten ontspannen, maar ook in staat ons vrouwen een niet te evenaren orgasme te geven. Het ideale speeltje dus om er samen in bed bij te pakken.

Robin geniet ervan als ik met de zachte ronde kop langzaam zijn hele lichaam afga. De verschillende standjes wissel ik af om diepere lagen van ontspanning te bereiken, uiteraard doet hij dit ook bij mij. Ik durf te wedden dat er voor elke situatie en plek een geschikt standje op zit. De trillingen van de Europe Magic Wand zijn nergens mee te vergelijken. Je hoeft het ding maar een minuut tegen je klit te houden en dan kom je door de heftige vibratie al klaar. Een briljant apparaat voor vrouwen die hier moeite mee hebben. Het is zelf zó dat er vrouwen zijn die dankzij de Europe Magic Wand hun eerste orgasme hebben kunnen beleven.

De zes standjes werken goed en het is gemakkelijk schoon te maken. Het enige nadeel vind ik het lawaai dat deze vibrator maakt. Wil ik Robin lekker laten ontspannen en klinkt het alsof er een motor over zijn rug rijdt. Gelukkig wen je hier vrij snel aan waardoor het geluid minder hinderlijk wordt. Een belangrijk voordeel daarentegen is het afneembaar kapje. Ik vind het belangrijk dat je seksspeeltjes goed kunt schoonmaken. Het afneembare kapje kan je gemakkelijk van de Europe Magic Wand afhalen en onder de kraan houden. Hartstikke hygiënisch dus. Als je graag samen toys gebruikt is dit een absolute must!”

Reacties

Reacties (0)