Trekken en sjorren verleden tijd?

Thursday 02 February | Door:

Sanne & Robin

Boy toys zijn hun taboe aan het verliezen en niet langer exclusief bedoeld voor de gefrustreerde man. Waar vrouwen ernstig worden bekritiseerd zodra ze (te)veel mannen verslinden in bed, vindt men het al jaren spannend wanneer zij er een vibrator bij pakt. Mannen daarentegen zijn hartstikke stoer wanneer ze de tel kwijt zijn wat betreft het aantal vrouwen met wie ze seks hebben (gehad). Maar, tot voor kort was het dan wel weer ‘vies’ en ‘gay’ als ze aan sextoys doen. Welcome ruimdenkend 2017!

Begin januari was Robin jarig en heeft hij van Sanne de ‘Pulse III Duo’ gekregen. Dat zij hier ook flink wat vruchten van kan plukken bleek al snel;-). Deze revolutionaire mannelijke stimulator kan namelijk ook gebruikt worden als partner vibrator.

Robin: “bij het uitpakken van mijn cadeau was ik blij verrast. Een futuristisch design waar een waanzinnig trilfunctie in bleek te zitten. Sanne heeft mij deze met een knipoog gegeven. Met mijn voorliefde voor trillers is mijn telefoon op seksueel vlak ook niet onaangetast gebleven. Why not? Maar nu werd het toch echt tijd voor een serieuze masturbatie-tool.

Mini-powerplate
Sanne vertelde dat het een ‘oscillator’ bevat. Een ‘wat’ hoor ik je denken? Zo reageerde ik ook. Dit is een soort van miniversie van een powerplate uit de sportschool, oftewel de alom bekende trilplaat. In de Pulse zit een mini-powerplate met een doorsnede van +/- 2cm.. Je legt je pik in slappe toestand in de Pulse met het frenulum (toompje, het riempje dat de voorhuid met de eikel verbindt) op de oscillator. Vervolgens zet je ‘m aan en geloof me… hij wordt razendsnel stijf en helpt je naar een heftig orgasme. Een vriend van mij heeft ooit in vertrouwen verteld dat hij erectieproblemen heeft. Ik heb hem recent de Pulse aangeraden en het gaat stukken beter. Wat direct zijn zelfvertrouwen ten goede komt, mooi om te zien!

Trekken en sjorren
Het gebruikelijke en zeer doeltreffende ‘trekken en sjorren’ behoort nog lang niet tot de verleden tijd. Maar dit apparaat is wel verdomd lekker voor luie momenten. Statisch en je hoeft geen rukbewegingen te maken. Althans, dat betreft mijn persoonlijke voorkeur want dan gaat het trilgevoel een beetje verloren.

Guyvibrator
Naast solo gebruik heb ik ‘m ook samen met Sanne getest. Zodra ik m’n pik erin heb gestopt kan Sanne zich er lekker op laten zakken en wordt zij ook gestimuleerd. Deze duo variant heeft speciaal een apart siliconen omhulsel waardoor hij zacht is voor de vrouw, net zoals de vrouwelijke poes. Helemaal geil was dat Sanne de bijbehorende afstandsbediening beheerde en de controle had over de frequentie van de trillingen. Ze bracht me steeds vlak bij mijn hoogtepunt, op een gegeven moment smeekte ik haar om te mogen komen! Wel ervaar ik de trillingen intenser dan Sanne. Voor de afwisseling zullen we hem er af en toe bij pakken, maar primair blijft het toch echt een guy vibrator!"

Reacties

Reacties (0)