"toegegeven aan mijn geheime verlangens" #5

Thursday 01 February | Door:

Rebecca Robijn

De airco vol aan en de muziek op standje hard, ter afleiding. Ik ademde ondertussen diep in en uit, in de hoop dat mijn zenuwen iets minder zouden worden. Een klein half uur later parkeerde ik de auto en keek naar het indrukwekkende gebouwencomplex. Ik liep de trap op, maakte geen oogcontact met de dame achter de receptiedesk en haalde pas weer adem toen ik de toiletdeur achter me dicht deed. Ik moest mijn zenuwen onder controle krijgen.

Na een paar minuten kwam mijn hartslag enigszins tot rust. Ik opende de deur en liep naar de spiegelmuur toe. Ik kon bijna niet geloven dat ik had toegegeven aan mijn diepe, geheime verlangens.

‘Niet nu over nadenken’ sprak ik mezelf streng toe. Hier en nu, daar ging het om. Ik stiftte mijn lippen nogmaals en poederde mijn glanzende voorhoofd mat. Ik bekeek mezelf van top tot teen en was eigenlijk best tevreden over het resultaat. Een zuinige glimlach verscheen op mijn gezicht.

Voor de ingang van de bar stond ik kort stil, trok mijn jurkje naar beneden toe en friemelde van de zenuwen aan mijn armbandje. De kelderruimte zag er intiem en sfeervol uit. De grote kaarsen en mooi gevormde lichtbronnen aan de wand gaven de donkere ruimte een knus gevoel. Rick zat aan de rechterkant van de bar en leek geamuseerd in gesprek te zijn met de barman.

Wauw, hij zag er fantastisch uit in zijn donkere pak; geen stropdas, bovenste knoopje open. Een glas gevuld met een doorzichtige vloeistof stond voor hem op de bar, daarnaast lag zijn iPhone.

Ik liep langzaam op Rick af en het duurde niet lang voordat hij mijn kant opkeek. Niet struikelen, dacht ik bij mezelf, want zijn blik deed me wankelen. Ik pakte snel zijn uitgestoken hand vast en hervond mijn balans. Drie zoenen veroorzaakten lichtrode blosjes op mijn wangen. Hij trok de fauteuil naast hem naar achteren toe en gebaarde me te gaan zitten.

‘Hoe gaat het met je, Rebecca?’

Wil je het vervolg weten? Lees dinsdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)