Tessa+Boy = vuurwerk

Tuesday 08 November | Door:

Zimra Geurts

Dat het met de week spannender wordt in onze Hot Summer villa in Portugal moge duidelijk zijn. De villabewoners leren elkaar steeds beter kennen, voelen zich meer bij elkaar op hun gemak en hebben de zomer van hun leven! Met de leuke en spannende opdrachten en activiteiten die de bewoners dagelijks van mij krijgen kunnen ze ook niet anders dan steeds meer naar elkaar toetrekken. Natuurlijk beleven ze hier en daar ook de nodige drama maar ook dit lijkt vervolgens toch weer binnen no time koek en ei. Kort gezegd, een top cast dus!

Tessa en Boy lijken vooral iets bijzonders te hebben gevonden in elkaar. Dat er overduidelijke chemie en vuurwerk tussen de twee heerst is niemand ontgaan. Maar deze week lijkt het misschien toch stiekem ook wel iets meer te zijn dan alleen maar aantrekkingskracht. Dat ze zich zo tot elkaar aangetrokken voelen is natuurlijk ook niet gek, ik bedoel hallo hotties!!! Maar deze week zorgt de stoere Boy ook ineens voor een blozende Tessa. En dan bedoel ik niet het type blozen zoals voortkomt uit hun onwijs hete & passievolle vrijpartijen in de villa, want laten we eerlijk zijn, die twee hebben gewoon onwijs goeie seks! Deze week lijkt het er echter op dat er wellicht toch nog meer is gaan spelen tussen de twee dan alleen maar lust.

De media hebben zich dan ook vol op dit duo gestort. De meningen werden hierbij niet onder stoelen of banken gestoken. Met name Tessa werd fel bekritiseerd, maar jongens… we hebben allemaal seks toch? Dat hier toevallig een camera bij aanwezig is maakt ons toch allemaal een ‘hoer’ of ‘goedkoop’? Twee mensen die elkaar onwijs sexy vinden en zichzelf lekker laten gaan. Respect voor Tessa en Boy.

Wij bij Secret Circle zijn in ieder geval mega fan van deze twee hotties en het vuurwerk dat zij met zich mee brengen. We kunnen niet wachten om te zien hoe de rest van de zomer zich zal ontpoppen in onze prachtige villa met deze topcast, de weken kunnen wat ons betreft niet snel genoeg voorbij gaan…

Liefs, Zimra

Reacties

Reacties (0)