‘Stout sletje’ #17

Tuesday 27 March | Door:

Rebecca Robijn

Voorzichtig ging ik op mijn knieën zitten en door deze beweging voelde ik mijn geil tegen de binnenkant van mijn linker bovenbeen aankomen. Koud, nat geil op mijn warme been. Ik ging verleidelijk in positie zitten en zag vanuit mijn ooghoek dat Meneer zijn glas leegdronk.

‘Rebecca, wat jammer van die zichtbare geiligheid.’

‘Sorry, Meneer’ hoorde ik mezelf stamelen.

‘Gewoon goed je best blijven doen, meisje!’

Ik wist precies wat Meneer bedoelde. En ik had vertrouwen in mijn lichaam. De vernedering die ik onderging, het verlangen dat zoemde door mijn lichaam zorgde ervoor dat elke vezel in mijn lichaam uit elkaar wilde barsten van geiligheid. Ik zou Meneer tevredenstellen, hij zou snel weer genieten van mijn zichtbare opwinding.

Meneer had wederom plaats genomen in de fauteuil en hij zakte ver onderuit. Zijn volgende commando was dat ik op handen en knieën naar hem toe moest kruipen. Toen ik hem naderde, eiste hij dat ik een sexy pose aannam. Handen naast de stoelpoten, knieën uit elkaar, billen hoog de lucht in. Mijn gezicht raakte bijna zijn kruis. Ik rook zijn sterke mannelijke geur en voelde mijn lichaam ontspannen.

Ik blies zacht warme lucht richting zijn kruis en dit miste zijn uitwerking niet. De afstand tussen mijn gezicht en zijn beginnende erectie werd kleiner. Brutaal bewoog ik mijn gezicht richting zijn pik en beminde zijn getoonde opwinding met mijn wang. Ik kon me niet meer beheersen.

‘Stout sletje’ zei hij fel terwijl hij me aan mijn haren omhoogtrok.

‘Ik heb niet gezegd dat je me mocht aanraken!’

Wil je het vervolg weten? Lees donderdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)