Spice it up

Thursday 22 December | Door:

Zimra Geurts

Christmas is coming! Ik zit de dagen stiekem af te tellen tot mijn favoriete feestdagen. Namens Secret Circle wil ik al onze lieve, trouwe kijkers natuurlijk nog een hele gezellige en spannende Kerst toewensen. Een aantal weken geleden hebben wij persoonlijke kerstgroeten van mij vergeven en deze staan inmiddels online voor een aantal hele bijzondere mensen. Waarom hebben zij gewonnen?

Charlotte: haar lieve vriend Julian heeft haar aangemeld en is apetrots. Dit wil-de hij graag met heel Nederland delen, en terecht. Charlotte heeft een aantal zware jaren gehad en heeft een eigen biologische broodjeszaak gestart in Haarlem, en heeft zich ontwikkeld tot een mooie en sexy zakenvrouw.

Jeroen: zijn lieve vriendin Melissa heeft mij gevraagd om haar vriend een groet te sturen. Naast dat hij groot fan is, verwacht Melissa hierdoor zelf een extra leuke Kerst tegemoet te gaan. Hier wil ik natuurlijk graag een mooie bijdrage aan leveren!

Milo: heeft onlangs te horen gekregen een nare ziekte te hebben. Zijn vriend Sean wilde hem een hart onder de riem steken Wij willen hem alle gezondheid toewensen en warme feestdagen in bijzijn van familie en vrienden.

Jan-Willem & Kim: het zusje van Jan-Willem heeft dit heerlijke stel opgegeven omdat ze een bijzonder mooi jaar achter de rug hebben. Deze tortelduifjes hebben binnen een jaar de ware liefde in elkaar gevonden, wonen al samen en zijn heerlijk aan het fantaseren over een droomhuwelijk en kindjes. Ze gaan hun eerste Kerst samen tegemoet. Daar word ik vrolijk van!

Naast deze winnaars heb ik met Secret Circle voor jullie allemaal een hele sexy kerstclip gemaakt, welke ik op vele plekken heb teruggezien in de media. Mocht je deze nog niet gezien hebben, kijk vooral even op YouTube en laat een berichtje achter. Ik ben benieuwd wat jij er als kijker van vindt!

Hierbij nog even een leuke cadeautip aan de heren die nog last-minute de stad in moet sjezen voor een kerstcadeau. Doe eens een keer iets spannends als cadeau! Met sexy kerstlingerie voor je meisje zit je bijvoorbeeld áltijd goed, who cares als de hele schoonfamilie erbij zit? Spice it up, gewoon doen! ;)

Oh ja, en vergeet vooral niet onze eigen super leuke en sexy kersthit 'Big Santa' nog even tussen die playlist te gooien hè, voor op de feestjes. Wij spicen jouw kerstavond graag even op. Geniet van de feestdagen!

Liefs, Zimra

Reacties

Reacties (0)