Seks op het podium

Wednesday 20 September | Door:

Marith Iedema

Secret Circle vroeg lezers en kijkers hun seksuele fantasieën te delen. Wij maken wekelijks een selectie van de meest spraakmakendste dagdromen van vrouwen. Elke week publiceren we er één op onze site, in de hoop nóg meer mensen over de streep te trekken hun fantasie te delen en het stigma rondom seksuele fantasieën weg te nemen. Vandaag delen we de fantasie van Rosanne. Ze stelt zich geregeld voor dat ze helemaal opgemaakt is, gekleed als een echte showgirl. Samen met een grote donkere man, net zo opgedirkt is als zij, waarmee ze seks heeft op een podium.

Desi (27)

‘Ik heb pas sinds kort de kracht van fantaseren ontdekt. Als ik me bepaalde dingen voorstel kom ik sneller en lekkerder klaar, dat heb ik nooit geweten! Ik fantaseerde weleens, maar meer in flitsen. Dan dacht ik aan penissen, of grote bosten die heen en weer deinden.

De laatste tijd stel ik me echt concreet een situatie voor en dat kan ik iedereen aanraden. Ik ben single en heb twee vaste scharrels waarmee ik het zeer regelmatig doe. Ik fantaseer zowel als ik alleen ben, als tijdens de seks. Ik stel me voor dat ik helemaal opgemaakt ben, gekleed als een echte showgirl. Samen met een grote donkere man, die net zo opgedirkt is als ik, loop ik een trap op naar een podium. De gordijnen gaan open en er klinkt een daverend applaus. De menigte is gigantisch. Op een verhoging ligt een matras en de man legt me hierop. Het publiek joelt. De man haalt zijn penis tevoorschijn en er springen grote schermen aan, zodat iedereen ons goed kan zien, ook de mensen die helemaal achterin staan. Ik weet wat me te doen staat en begin hem te pijpen. Hoe harder ik mijn best doe -hem deepthroat en als een gek werk- hoe harder de toeschouwers schreeuwen. Dit windt me ontzettend op en maakt dat ik nog meer mijn best doe. Dan draait de man me ruw om. Ik kijk naar de schermen en zie hoe zijn pik in mijn kut verdwijnt. De menigte heeft het niet meer; fluit en krijst. We doen het een tijdje doggystyle, maar wisselen dan van standje. Ik lijk in mijn fantasie wel een circusartiest, zó lenig ben ik. De man en ik zijn perfect op elkaar ingespeeld. Op een gegeven moment tilt hij me op aan mijn enkels en met zijn gezicht naar het publiek toe begint hij me te beffen, terwijl ik onderste boven hang. De spieren van zijn armen trillen maar hij houdt het zo lang vol dat ik bijna klaarkom. Dan laat hij me zakken, zegt dat ik me om moet draaien en neukt me achterlangs. Ik buk voorover en raak met mijn handen de vloer. De man haalt zijn penis uit me en ik voel zijn warme zaad over mijn billen en rug spuiten. Het publiek ontploft nu en terwijl zijn sperma van me af druipt maken de man en ik een buiging.’

Denk je nu nog dat jouw fantasie vreemd is? Nee hé? Deel dus ook die van jou (anoniem als je wil)! Want voor fantasieën hoef je je nooit te schamen.

Een bijzondere (soms zelfs bizarre) fantasie zegt iets over hoe creatief je bent en niks over wat je in het écht wil (niet per se althans).

Reacties

Reacties (0)