Seks met Riley Reid

Wednesday 30 November | Door:

Sanne & Robin

Deze week behandelt Robin de ‘Fleshlight’. De toys voor mannen zijn in opkomst en deze zaklampvormige nep vagina schijnt een absolute topper te zijn. Tevens een van Robins favorieten als Sanne weer eens op (zaken)reis is.

Robin: “de Fleshlight doet weinig onder aan de werkelijkheid. In eerste instantie ziet het er een beetje gek en groots uit, maar het bootst het gevoel van een vagina zeer realistisch na. Als Sanne in het buitenland weer een beurs bezoekt, is dit mijn grootste en legale vriendin!

Ik heb lang gezocht naar mijn perfecte Fleshlight, er zijn tientallen verschillende soorten op de markt. De ingang kan alleen al diverse vormen hebben als een mond, kont of vagina, al naar gelang de smaak van de man. Mijn voorkeur gaat wel echt uit naar de vagina. Het lekkere is dat er van binnen een bepaald patroon van knopjes, ribbeltjes, lijntjes, puntjes of stekeltjes in zit, die het echte gevoel nabootsen en zorgen voor extra stimulatie. Geloof me, als je de juiste hebt gevonden kan deze je naar duizelingwekkende hoogtes brengen!

Met vrienden durven we hier onderling openlijk over te praten. Zij zijn ook niet vies van wat kinky toys in de slaapkamer. Enige tijd geleden hebben we voor de grap allemaal zo’n ding aangeschaft om te testen, vanaf dat moment was ik verkocht. In de kroeg hadden we afgesproken onze ervaringen te delen, een paar biertjes laten vlogen alle ‘smeuïge’ verhalen over tafel. Een vriend bleek een replica gekocht te hebben van Riley Reid, geniaal! Het bizarre was dat hij degene was met een slechte ervaring, ongelofelijk toch? Uiteindelijk bleek dat hij deze Riley Reid verkeerd had bereden.

Mijn wandelende sekscatalogus, Sanne, tipte mij om de fleshlight eerst even goed op te warmen door ‘m in heet water te leggen. Droog ‘m af en gebruik ruim voldoende glijmiddel, een droge vagina is tenslotte ook niet lekker dus zorg ervoor dat hij lekker glad en vochtig is. Zorg er wel voor dat je glijmiddel op waterbasis in huis hebt! Dit brengt meteen het lekkere soppige geluid met zich mee. Glijmiddel op siliconenbasis kan het materiaal aantasten, en hij is uiteraard niet voor eenmalig gebruik bedoeld… Ook was mijn vriend te gulzig te werk gegaan, en dus niet op de hoogte van de dop achterop. Hiermee kun je de Fleshlight strakker maken of een beetje vacuüm laten zuigen. Een perfecte vagina komt zo heel dichtbij.

Als je naar de seksshop gaat, geef dan vooral je wensen aan. Net zoals vrouwen verschillend zijn, zijn er veel verschillende soorten Fleshlights op de markt qua prijsklassen, materiaal, gevoel, zachtheid en strakheid. Het is zonde als je met de verkeerde thuis komt en die intense ervaring misloopt. Let bijvoorbeeld op de compactheid. Vind je het altijd lekker om diep te stoten en ben je groot geschapen? Houd dan rekening met de lengte van je aankoop, anders duw je wellicht tegen de deksel aan. Ook is de ene Fleshlight zachter dan de ander. Persoonlijk vind ik lekker zacht juist fijn. Het moet echter ook niet te soft zijn, anders zijn de knopjes aan de binnenkant minder goed voelbaar. Hoe dan ook kun je met de juiste Fleshlight tot een heerlijk hoogtepunt komen.

Achteraf schoonmaken vind ik een werkje, maar is heel belangrijk! Na je hoogtepunt moet je het hele apparaat even goed schoon spoelen met lauwwarm water. Daarna haal je de sleeve eruit en laat je ‘m door en door drogen. Als je de binnenkant niet goed laat drogen is het wachten op schimmel. En wie wil er nu een nepkut met schimmel?;-)

Naast de vagina van Riley Reid schijnt dat er van veel andere porno actrices een replica te vinden is. De buitenkant, binnenkant en schaamlippen zijn levensecht nagemaakt om de penetratie zo goed mogelijk na te bootsen. Heb jij een stiekeme natte droom? Ga dan even op onderzoek uit en wie weet bestaat jouw stil gekoesterde droom als replica. Mijn voorkeur gaat uiteraard toch echt uit naar Sanne, zij is niet te overtreffen. Misschien moet ik van haar een replica laten maken, voor tijdens haar afwezigheid…”

Reacties

Reacties (0)