Secret Circle is áán

Tuesday 06 September | Door:

Zimra Geurts

Varen met Powned, de Coen & Sander show, whatsapp interview met FHM, Viva, de Telegraaf, morgenavond Radio 538, het lijkt me duidelijk… Secret Circle is ‘áán’! Dit heb ik afgelopen week dan ook goed gevierd samen met het gedreven team.

Het is een mooie start geweest met als aftrap de eerste afleveringen van Room 666. Heb je geen Ziggo of heb je deze gewoonweg gemist? Dan kun je deze alsnog terugkijken via onze programmapagina op de website!

We horen natuurlijk graag jullie mening over dit vernieuwende en spannende datingprogramma anno nu. Durf jij de ervaring aan, en zou jij wel eens in de schoenen van de kandidaat willen staan? Dit kan bij mij aan de bar of als verrassing in een kamer, meld je dan gewoon aan onder het kopje aanmelden, you never know!

Aankomend weekend staan er alweer nieuwe draaidagen gepland voor Room 666, hier heb ik ontzettend veel zin in! We hebben te gekke nieuwe kandidaten voorbij zien komen tijdens de castingdagen, dus dat wordt ongetwijfeld weer top, enorm verrassend en variërend. Ik ga jullie hierin uiteraard meenemen met een leuke backstage vlog!

Daarnaast ga ik deze week nog gezellig met mijn collega Emmanuel brainstormen over spannende tijden die momenteel voor de deur staan. Als model en personal trainer gaat hij o.a. te gekke vlogs maken voor Secret Circle, en ons hiermee een kijkje geven in zijn sexy en interessante leven. Ook vinden wij het belangrijk om de vrouw te verrassen. Dit kan hij als geen ander…Voor een super spannend en geheim format, waarvoor wij begin volgend jaar zullen gaan draaien, moet mijn lijf ook weer wat beter in shape zijn en daar kan Emmanuel mij als de beste bij helpen. Hij gaat mij dan ook flink onder handen nemen... Ik zie er geweldig tegenop, maar kijk uit naar het eindresultaat!

Morgenavond ga ik gezellig langs bij Radio 538! Van 22.30-23.00 uur ben ik te horen tijdens de uitzending van ‘de Avondploeg’. Tune vooral even in!

Liefs, Zimra

Reacties

Reacties (1)