"Roos kletst haar billen hard tegen hem aan.." #5

Wednesday 17 July | Door:

Priscilla van Wijnigem

Elke zaterdagochtend haalt Roos brood bij de bakkerij op de hoek. De geur komt haar vanaf haar eigen voordeur tegemoet terwijl ze in haar wijde mini-jurk de straat door deinst richting het kleine, ouderwetse bakkershuisje. Ze spendeert 5 minuten starend naar het menu terwijl ze eigenlijk allang weet wat ze wil bestellen. Maar stiekem kijkt Roos naar de onnoemelijk knappe jongen achter de balie. Zijn donkerbruine ogen hebben geen aandacht voor haar, maar voor het verse deeg dat hij door zijn grote, sterke handen laat glijden. Roos kan dan ook onopvallend van zijn verschijning genieten.

    Ze bestelt 2 croissants. Eenmaal thuis geniet ze van een uitgebreid ontbijt met de verse broodjes en aardbeien. Daarna haalt ze haar favoriete speelgoed tevoorschijn en ontdekt ze haar eigen naakte lichaam op bed. Het is een ritueel op zaterdagochtend. Terwijl ze haar smalle, roze vibrator langs haar kletsnatte kutje laat glijden, denkt ze aan de bakkersjongen en zijn prachtige bruine ogen en donkerbruine krullen. Het duurt niet lang voordat ze luid hijgend klaarkomt op de gedachte dat zijn stevige handen haar klit onder handen nemen.

Roos haar vrije zaterdag vliegt voorbij. Na haar uitputtende privésessie in de ochtend spendeert ze de rest van de dag rustig aan. Ze maakt wat schoon in huis en haalt boodschappen. Er vliegen onder meer een fles wodka en een paar zakken snacks haar karretje in. Er staat vanavond immers een borrel op de planning met haar beste vriendinnen van de middelbare school, Nancy, Kim en Britt. Roos gaat niet vaak uit en is dan ook zeker van plan om het er flink van te nemen. Ze is benieuwd of ze misschien nog iemand mee naar huis zal nemen vanuit de kroeg, maar gaat uit van niet. Zo’n grote flirt is de bescheiden twintiger niet...

    Om half 9 gaat de deurbel. Roos doet open en haar drie beste vriendinnen rollen gierend binnen. Ze hebben zich gekleed alsof ze weer in 4 havo zitten en als de eerste borrels erin zitten, worden de sappige verhalen van vroeger weer op tafel gegooid. Zo begint Nancy, de blondine van het stel, over de vieze dingen die ze uit had gespookt tijdens het eindfeest. De vier meiden hadden stiekem flesjes drank mee naar binnen gesmokkeld en zich klem gezopen op de wc. Nancy was daarna met Daan, de populairste jongen van de klas achter de gordijnen in de aula gedoken en had hem in het geheim afgetrokken.

    De meiden hadden flink wat meegemaakt. Ieder weekend gingen ze op zaterdagavond met z’n vieren naar het café in de stad waar tot middernacht haast alleen maar oude mannen aan de bar hingen, maar na 12 uur de discolichten aangingen en harde top 40 muziek gedraaid werd. Iedere week tongden de meiden met vreemde jongens en een enkele keer gingen ze in de steeg achter de kroeg iets verder.

    Roos lacht zich rot bij de gedachte aan vroeger. Ze kan zich haast niet voorstellen dat ze vroeger zo losbandig was geweest. Zou ze het nog in zich hebben? Bij ieder glas wodka appelsap – iets wat ze vroeger maar al te graag dronken – acht ze de kans steeds groter dat ze vanavond zal flirten met mooie jongens, en wie weet wat ze nog meer durven uit te spoken. De meiden zijn allemaal even benieuwd wat voor gasten er nu rond zullen lopen. Ze zijn immers al ruim 5 jaar niet meer in hun oude stamkroeg geweest.

    Ineens komt Britt gillend terug van de wc. De meiden kijken verschrikt op, maar vooral Roos kleurt knalrood als ze ziet hoe Britt brullend de vibrator van Roos door de lucht zwaait. “Kijk nou wat ik gevonden heb op Roos haar kamer!” De meiden huilen van het lachen. “Jeetje Roos, ik wist niet dat jij zo’n hitsig type bent”, lacht Kim.

“Ik heb ook behoeftes hè,” verklaart Roos beschaamd. “En ik heb momenteel ook geen man in mijn leven…”

“Hoelang terug was de laatste keer?” vraagt Britt.

Even blijft het stil.

“3 jaar.” zegt Roos zachtjes.

Plots hangt er een ongemakkelijke sfeer in de kamer. Uiteindelijk doorbreekt Nancy hem.

“Daar gaan we vanavond verandering in brengen! Wie wil er shotjes?”

De meiden juichen en de glazen worden volgegooid. Roos slaat het ene glas na het andere achterover en krijgt steeds meer zin om op mannenjacht te gaan, iets wat ze normaal nooit doet. Om half 1 vertrekken de meiden te voet richting het centrum. Onderweg komen ze een hoop bekenden tegen. Terwijl de andere meiden druk in gesprek zijn op het plein, kijkt Roos nerveus naar de mannen die voorbijkomen. Ze hebben vooral oog voor haar schaars geklede vriendinnen. Ze trekt haar topje wat omlaag. Misschien trekt ze met meer inkijk wel meer aandacht.

    Eenmaal in de kroeg worden de shotglazen meteen uitgestald op de bar voor de dames. De uitbater is blij om hen na al die jaren terug te zien. De luidruchtige meiden trekken al snel de aandacht van een groep jongens. Ze zijn net iets jonger dan Roos en haar vriendinnen, een jaartje of 20. Ze dragen strakke merkshirts en spijkerbroeken en ze hebben zich ondergespoten met goedkope Axe deodorant. Een jaar of 4 geleden waren ze volledig Roos haar type geweest, maar tegenwoordig valt ze op iets volwassenere mannen. Haar vriendinnen daarentegen staan binnen 10 minuten allemaal hevig te tongen.

    Plots tikt iemand op Roos haar schouder. Ze draait zich om en haar hart slaat een slag over. Het is de mooie jongen van de bakkerij.

“Was het lekker?” vraagt hij glimlachend. Zijn donkerbruine ogen zien er prachtig uit in de felle, flitsende lichten. “Wat… Wat bedoel je?” vraagt Roos zenuwachtig. Ze staart vol verlangen naar zijn prachtige lippen.

“Je croissants. Van vanochtend.”

“Oh. Ja, heerlijk! Je kan goed deeg kneden hoor.” Roos schrikt van haar eigen domme opmerking. De jongen lacht. Hij steekt zijn hand uit.

“Ik heet Koen trouwens.”

“Ik heet Roos.”

“Wil je wat drinken, Roos?”

Roos glimlacht. Ze kan haar geluk niet op. Roos en Koen praten uren onder het genot van een biertje. Plots gaan de lichten aan. De kroeg gaat sluiten. Roos kijkt om zich heen maar ziet haar vriendinnen niet. Koen biedt aan om haar thuis te brengen en op haar beurt nodigt zij hem uit om nog een afzakkertje te komen doen.

    Roos schenkt twee glazen wijn in en neemt plaats op de bank naast Koen. Ze kletsen over zijn werk en ongezien legt hij zijn hand op haar knie, waarna een tinteling door haar lichaam gaat. Plots begint Koen hard te lachen. Roos kijkt hem verbaasd aan, waarna hij naar de vibrator op tafel wijst. Britt had hem niet meer opgeruimd. Roos wordt weer knalrood. Ze stottert wat over dat hij niet van haar is, maar geeft het al snel op. Koen pakt de vibrator en begint ermee te kloten. Roos wordt vooral ongemakkelijk van het feit dat ze bij het laatste gebruik had gefantaseerd over de jongen die hem nu in zijn handen houdt.

    In een poging om de aandacht terug naar haar te halen schuift ze haar been tegen dat van Koen. Hij kijkt op en legt zijn handen in haar nek, waarna hij haar stevig begint te tongzoenen. Roos voelt zijn tong diep in haar keel, bij iedere zoen wordt haar kutje natter.

    Plots voelt ze een hevige sensatie tussen haar benen. Ze schrikt. Koen drukt de inmiddels hard trillende vibrator onder haar rok door tegen haar klitje. Door de dunne stof van haar onderbroek voelt Roos de intense trillingen van het langwerpige apparaat tegen haar klit en schaamlippen. Al snel begint ze te hijgen. Koen laat de vibrator langzaam heen en weer bewegen over Roos haar inmiddels kletsnatte kutje. Haar adem stokt van genot. Plots legt Koen de vibrator weg en verwijdert de string van Roos met zijn hand. Langzaam laat hij het speeltje in haar vagina glijden terwijl hij haar passievol in haar nek zoent. Roos beweegt langzaam mee met de stoten van de vibrator en begint steeds vlugger te ademen. Koen speelt op haar in door het apparaat steeds dieper en grover in haar te stoten. Haar luide gekreun maakt hem opgewonden en hij voelt zijn pik groeien. Koen stoot de vibrator nog eenmaal diep naar binnen en Roos komt met een kreet van genot klaar.

Een week is voorbijgegaan. Roos en Koen hebben in hun dronken toestand geen nummers uitgewisseld en hebben dan ook geen contact gehad sinds hun nachtelijke avontuur. Het is zaterdagochtend en ietwat zenuwachtig beweegt Roos zich richting de bakkerij op de hoek. Eenmaal binnen ziet ze Koen niet staan achter de balie. Ze voelt zich enigszins opgelucht, maar vindt het tegelijkertijd ook jammer. Ze heeft de hele week gesnakt naar zijn prachtige ogen en kon niet wachten om zijn stem weer te horen.

“Als je even omloopt krijg je verse.” Roos schrikt op. Koen komt net binnen gelopen vanuit het magazijn.

“Ik heb net croissants gebakken. Als je even via achterom loopt, krijg je een paar verse van me mee.”

Roos voelt zich rood worden en loopt zonder iets te zeggen naar buiten. Ze loopt om het pand heen en komt aan bij een afgelegen steeg met een hoge deur. Koen zwaait de deur open. In zijn hand houdt hij een plastic zakje met twee dampende croissants.

“Ik wist hoe laat je zou komen dus ik heb ze precies op tijd afgebakken.” lacht Koen.

“Dankjewel. Lief van je.”

Wanneer ze het zakje wil aannemen en Koen’s vingers aanraakt, voelt ze een schok van verlangen door haar lichaam gaan. Ze kijkt hem aan. Hij kijkt terug en bijt zachtjes op zijn lip. De croissants vallen op de grond terwijl Koen en Roos elkaar innig vastpakken en stevig beginnen te zoenen. Ze wrijft met haar hand over zijn broek en voelt een harde bobbel. Hij laat zijn vingers in haar wijde pantalon glijden en voelt haar natte lipjes.

“Ik heb enorm naar je verlangd. Ik heb zoveel zin in je” hijgt Koen in haar oor, waarna hij zachtjes in haar oorlel bijt.

Hij duwt Roos tegen de muur en begint haar rustig doch ruw te droogneuken. Hij grijpt haar borsten terwijl ze kreunt van genot. Vlug en onhandig knoopt Roos zijn broek los waarna ze zich op haar knieën laat zakken. Zijn stijve pik komt tevoorschijn en na een paar lange halen met haar hand neemt Roos hem diep in haar mond. Terwijl ze hem pijpt laat ze haar tong losgaan op Koen’s geslacht. Hij geniet overduidelijk. Hij kreunt zachtjes en maakt zachte, stotende bewegingen in haar keel.

    Koen trekt Roos omhoog aan haar slordige paardenstaart en draait haar om. Ze duwt haar handen tegen de muur alsof ze gearresteerd wordt. Hij trekt haar pantalon in een ruk naar beneden en laat zijn vingers nog een paar keer over haar kletsnatte string glijden, waarna hij deze vakkundig opzij trekt en het topje van zijn eikel een klein stukje in haar gleuf duwt. Hij laat hem rustig heen en weer glijden over haar vagina terwijl ze ingehouden kreunt. Dan duwt hij hem met een flinke stoot naar binnen. Hij begint haar rustig te neuken. Hij laat zijn handen langs haar heupen omhoog glijden en pakt haar borsten stevig vast, waarna hij harder en sneller begint te stoten. Als snel voelt hij zijn orgasme opkomen. Roos kletst haar billen hard tegen hem aan. Ze wordt onwijs opgewonden van het feit dat ze ieder moment betrapt kunnen worden. Haast tegelijkertijd komen ze met een lange, ingetogen kreun klaar. Hij trekt zich uit haar terug en ze voelt zijn warme zaad langs haar been naar beneden druipen.

Koen geeft Roos een kus op haar lippen.

“Zie ik je vanavond in de kroeg?”

“Ik hoop het.”

Reacties

Reacties (0)