Redplay je mee?

Friday 04 November | Door:

Zimra Geurts

Speeltjes naar voren toveren tijdens de seks, het blijft nog altijd een taboe. Maar waarom? Af en toe gebruik maken van een speeltje, daar is niks mis mee. Of je nu in je uppie opgewonden bent of samen met je partner, ik zeg yes please! Die dingen zijn niet voor de lol ontworpen, ze kunnen ook écht wat!

Gezien het taboe rondom seksspeeltjes durft men vaak überhaupt niks te kopen, laat staan bijvoorbeeld een geweldige triller uit te proberen. Ook heb je de groep die niet openlijk durft toe te geven dat ze eigenlijk stiekem weleens een van onze beste vriendjes zijn. Ik zeg, zonde. Waarom zou je je schamen voor iets wat jou juist een goed gevoel geeft? Daarbij is seks een van de normaalste zaken ter wereld. Masturberen en speeltjes die dat nog aangenamer maken dus ook.

Een van de grootste barrières van het gebruik van seksspeeltjes is denk ik dat de stap om een 'seksshop' in te lopen, vaak nog een stap te ver is. Om daar vervolgens openlijk om advies en uitleg te vragen is voor velen al helemaal geen optie. Mijn advies: zet je daar lekker overheen, want wat je ervoor terug krijgt aan spannende avonturen in bed is het absoluut waard! Speeltjes gebruiken tijdens de seks enorm opwindend zijn. Het hoeft natuurlijk ook niet elke keer want dan wordt het op den duur minder spannend, maar zo nu en dan kunnen ze juist zorgen voor extra spice in je seksleven.

Mocht het je echt niet lukken om bij een seksshop langs te gaan, dan zijn er tegenwoordig ook genoeg alternatieve manieren om aan je speeltjes te komen he! Online kan je vrijwel alles vinden, van de wat meer 'neutrale speeltjes' tot ‘super kinky’ en daar staat vaak ook genoeg uitleg bij over het gebruik. Neem bijvoorbeeld een kijkje op www.redplay.nl en experimenteer eerst met een basic speeltje. Die postbode kijkt echt niet door jouw pakketje heen! ‘T(r)il jezelf naar nieuwe, avontuurlijke hoogtes’ is hun credo, en hier sluit ik mij helemaal bij aan. Join to play!

www.redplay.nl

Reacties

Reacties (1)