Pets op mijn billen #5

Monday 19 June | Door:

Rebecca Robijn

Nogmaals trok hij mijn kutje uiteen en ramde zijn pik een paar keer diep in me. Ik voelde zijn opwinding snel toenemen. Zijn heupen sloegen wild tegen mijn gevoelige billen aan terwijl een gewelddadige kreun zijn mond verliet. Zijn harde pik krampte en terwijl hij zijn zaad in me spoot, riep hij ‘lekkere slet, míjn slet vanavond!’

Zijn ademhaling was snel en onregelmatig. Hij trok zich terug en een paar tellen later zuchtte hij diep.

‘Ja, een lekkere kut heb je.’ Een pets op mijn billen volgde.

‘Blijf zitten!’

Zijn stem was iets lichter, bijna ontspannen. Ik zag hem naar de tafel lopen waar hij een glas water oppakte. Met grote slokken dronk hij het glas leeg. Hij pakte zijn pik vast en ik was verrast over de omvang in ontspannen toestand. Hij wreef op en neer, trok er wat aan en sloot kort zijn ogen. Hij genoot.

Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Peter was ruim 1.85, atletisch gebouwd, kort blond haar en een sportieve uitstraling. Met uitzondering van een grote, donkere tatoeage op zijn kuit was zijn lichaam schoon.

Hij was zichtbaar jonger dan ik was maar zeker niet minder onschuldig. Dit was overduidelijk niet zijn eerste avontuur. Hij was van nature Dominant, het zat in zijn bloed.

En weer werden mijn gedachten verstoord door zijn stem, energiek maar dwingend.

‘Zo, geile neukslet.’

Wil je het vervolg weten? Lees woensdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)