'Onbeschrijflijk groot verlangen' #2

Tuesday 23 January | Door:

Rebecca Robijn

Hoe wonderlijk, een grote glimlach. Ik beet zacht op mijn onderlip. Meneer had me getest, gedomineerd en vernederd! Meneer had me wederom kennis laten maken met mijn onderdanige kant, mijn schaduwzijde.

Heel gericht, had hij me bespeeld. Hij had mijn verlangen aangewakkerd en nu wilde ik meer! Veel meer!

Ik kon niets anders dan wachten op zijn e-mail. Hij moest me goedkeuren want het verlangen om me nogmaals aan hem te onderwerpen was onbeschrijfelijk groot.

Hij moest want ik wilde!

Een paar dagen eerder.

De kracht van de zon was merkbaar terwijl ik in mijn felrode bikini op mijn loungebank lag. Op het midden van de dag was het, zelfs onder de parasol, bijna niet uit te houden. Maar mij hoorde je niet klagen! De zomervakantie was eindelijk begonnen en de komende acht weken stonden in het teken van volop genieten. Zon, zee, strand, cocktails, dagjes uit, mannen, lekker eten, uitslapen, reizen, alleen maar leuke dingen doen. ‘Nee’ mompelde ik met een lach op mijn gezicht ‘mij hoor je niet klagen!’

Drie jaar geleden had ik mijn saaie kantoorbaanvaarwelgezegd en was voor mezelf begonnen. En met succes. Ik had “Be inspired, live healthy” opgezet, een totaalconcept gericht op beweging, voeding en mentale balans. De opstartfase was een intensieve, maar leerzame periode geweest en nu vond ik het tijd om mijn eigen balans aandacht te geven.

Traag vulde ik mijn longen op vol warme lucht en ademde rustig uit. Kleine zweetdruppeltjes dansten op mijn voorhoofd. O, wat heerlijk, ontspanning, genieten.

Hè, de telefoon liet weer een pingeltje horen. En ik wilde eigenlijk even niets, geen mail, geen appje, geen… niks. Toch kon ik mezelf niet beheersen.

Wil je het vervolg weten? Lees donderdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)