Omgangsetiquette bij een webcamdame? #1

Tuesday 28 November | Door:

Natteva

“Laat je tieten zien” – of – “Begin maar te spelen met je kutje” zijn natuurlijk manieren om onze chat te beginnen. Liever heb ik toch dat je me ten minste een Goedemiddag wenst. Nu snap ik dat het niet voor iedereen even duidelijk is hoe je een webcamgirl moet aanspreken. Dit zijn namelijk vrouwen die daar zitten om hun lichaam te laten zien... voor geld. Als je als klant dan per minuut betaalt, wil je ook wat te zien krijgen - en wel zo snel mogelijk.

Hoe het precies zo gekomen is dat men denkt dat webcamdames direct moeten doen wat de klant wil, is mij niet helemaal duidelijk. Misschien ligt het aan de manier waarop deze branche in de samenleving bekend staat. “Het is een onnozel beroep.” “De dames hebben niets anders dat het leven ze biedt en ze móeten nu eenmaal op deze manier hun geld verdienen, anders kunnen ze geen boodschappen doen.” Het komt ook voor dat men oprecht verbaast is dat er “hersens in zo’n lekker wijf zitten”. Als zulke mannen erachter komen dat ik niet zo dom ben als ik er blijkbaar uitzie, bieden ze vaak hun excuses aan en beginnen ze opnieuw.

Om bovenstaande slechte indrukken te voorkomen wil ik graag laten zien dat het ook anders kan – en hoort. Ik ben namelijk een heel normale dame. Ik ben een vrolijke, attente, lieve vrouw die er ook voor je is als het even niet lekker met je gaat. Als je even wat afleiding wil van de problemen met je vrouw, rotdagen op het werk, of als je je gewoon eenzaam voelt.

Als ik in de supermarkt zou lopen, zou je niet aan mij zien dat ik dit werk doe en zou je me – hoogstwaarschijnlijk – beleefd aanspreken. Waarom dan niet tijdens het cammen? Als er één ding is wat mij “anders” maakt dan andere vrouwen, is het dat ik dit werk doe. Maar waarom zou je op mij neerkijken, als we juist wat gemeen hebben? We zitten namelijk beide op dat moment in mijn chat om wat (ont)spanning te zoeken. Laten we hiervan genieten en elkaar aanspreken zoals we dat tegen vrienden ook doen. Zonder oordelen.

Naar mijn idee is deze industrie niet voor niets zo groot. Sommigen werken erin, anderen kijken ernaar. De een beoefent de kunst der liefde alleen, de ander heeft een seksleven met een partner. Maar een ding bindt ons allen; we houden er allemaal van.

Beloof me de volgende keer dat je een gesprek aangaat met een webcamdame, dat je haar een goede dag wenst en haar na afloop even bedankt voor haar tijd. Net zoals jij van haar zou moeten verwachten.

Wil je ook met mij webcammen? --> Natteva 

Twitter: Natteva

Instagram: Natteva_

Reacties

Reacties (0)