Nieuwjaarsresoluties

Tuesday 27 December | Door:

Zimra Geurts

Kerst zit er alweer op en we hopen dat jullie allemaal gezellige & fijne dagen hebben gehad! Ik ben altijd even verdrietig als de kerst er weer op zit omdat ik er zo ongelofelijk veel van houd en nu duurt het weer een jaar... MAAR gelukkig hebben we oud ennieuw nog!! :D

Wat gaan we aantrekken? Waar gaan we het vieren? Hoe luiden we 2017 in? En boven alles, wat zijn de voornemens voor aankomend jaar?

Ik trap wel even af:

Wat trek ik aan.. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk nog even geen idee heb wat ik dit jaar aantrek en daar dus nog naar op zoek moet maar ik kan jullie nu al verzekeren dat het natuurlijk sowieso wel sexy wordt. Ik vind dat je het nieuwe jaar altijd wel een beetje sexy in moet, dan kom je hoe dan ook in ieder geval met de juiste vibe aan in 2017! Als je er om 12 uur maar banging uitziet! Daarna kan je altijd op een gegeven moment nog die hakken uittrappen en aftakelen ;)

Waar vier ik oud en nieuw? Ook dit jaar gewoon weer lekker gezellig thuis met vrienden en familie! Wij geven altijd elk jaar een gezellige feest thuis. Dat vinden we leuk! Muziek, drank & gezellige mensen om je heen. Wat wil je nog meer?

Voornemens, voornemens, voornemens... Ook weer voor het komende jaar heb ik best wel wat voornemens omdat er weer genoeg leuke dingen aankomen in 2017. Over sommige dingen kan ik nog niks kwijt, maar ook wat betreft Secret Circle hebben we een drukke planning in het vooruitzicht. Heel specifiek mag ik nog niet zijn maar het wordt sexy, spannend, awesome en zelfs leerzaam.

Vanaf het nieuwe jaar gaan we er weer tegenaan en komen we weer met totaal nieuwe, frisse en te gekke formats! Secret Circle bestaat nog maar net maar we zijn nu al erg blij verrast met hoe hard het loopt en zijn er onwijs enthousiast over dat zoveel van jullie onze visie hierin delen en kunnen genieten van wat wij jullie met Secret Circle willen bieden. Ik zeg alvast, PROOST op een mooi en sexy 2017 met jullie, onze te gekke, trouwe kijkers en volgers die allen deel uitmaken van deze toffe Secret Circle! Cheers to 2017! :D

Reacties

Reacties (0)