Niet klaarkomen jij! #4

Wednesday 14 June | Door:

Rebecca Robijn

Hij torende machtig boven me uit. En zonder genade gebruikte hij mijn lichaam voor zijn eigen genot.

Het begon te suizen in mijn hoofd, mijn ademhaling werd onregelmatig, mijn hartslag schoot omhoog. Met alle macht probeerde ik tegenkracht te zetten om zijn ferme stoten op te vangen. Mijn knieën en handen verplaatste zich bij elke stoot een klein stukje naar voren toe. Totdat hij zijn pik langzaam uit me liet glijden en zijn blik op mijn gezwollen lipjes richtte. Zijn vingers trokken mijn lipjes uit elkaar waarop hij gericht een klodder spuug op mijn ingang afvuurde. En weer stootte hij zijn pik diep in me. Het zachte weefsel rond mijn kutje werd gevoelig en er bouwde zich een groter wordend verlangen op.

De aantrekkingskracht tussen onze geslachtsdelen was zo groot dat het erop leek dat mijn kutje zijn verrukkelijke pik steeds weer diep naar binnen zoog.

Zijn vingers trokken mijn lipjes met meer kracht uiteen en weer bespuugde hij me. Op mijn beurt zoog ik hem naar binnen toe en werd volledig door hem opgevuld. Op de grens van pijn en genot, kreunde ik zacht.

Tergend langzaam trok hij zich weer terug en opende bruut mijn kutje nog verder. Het geil droop inmiddels op de grond en nogmaals voelde ik een klodder speeksel met kracht op mijn gevoelige weefsel terechtkomen.

En wederom neukte hij me op een razendsnel tempo. Ik begon zacht te hijgen en ik voelde een hoogtepunt naderde.

‘Nee, sletje’ riep hij ineens, ‘niet klaarkomen jij!’

‘Begrepen?’ Zijn stem was duister.

‘Je.komt.niet.klaar!’

‘Ja, maar… ik kom al bijna… alsjeblieft...’ Hijgend en trillend probeerde ik de juiste woorden te vinden.

Een paar onverwachte, uiterst venijnige tikken op mijn billen veroorzaakten een pijnlijke sensatie. Mijn focus verplaatste zich van een licht trillend plekje binnen in mijn vrouwelijkheid naar mijn brandende billen.

Wil je het vervolg weten? Lees maandag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)