Liefde voor sextoys en klassieke lingerie #6

Tuesday 09 January | Door:

Natteva

DING DONG 

“Goedemorgen, heeft u weer leuke spullen gevonden op het internet?” Het is de postbode die hier een paar keer per week te vinden is. We “kennen” elkaar nu al een aantal jaar en hebben naar mijn idee een echte band opgebouwd. In het huis waar ik hiervoor woonde, kwam er ook weleens een andere postbezorger die wat minder vrolijk deed, maar deze man is erg lief voor mij. Hij heeft me ooit laten weten dat hij zijn route aanpast, zodat ik als eerst mijn post ontvang. Dit omdat hij weet dat ik naar mijn pakketjes verlang en ongeduldig ben als ik tot het einde van zijn route moet wachten. Dat is namelijk op een vervelend tijdstip van de dag, waardoor ik aan huis gebonden ben. Het klinkt natuurlijk belachelijk en van mij hoeft hij echt geen aanpassingen te maken, maar hij doet het graag.

Seksspeeltjes en lingerie

Helaas ben ik afgelopen zomer verhuist en heb ik geen afscheid van hem kunnen nemen. Ik baalde dat ik hem geen bedankje voor de goede zorgen had gegeven. Tot ik mijn eerste pakketje in dit nieuwe huis wilde ontvangen: daar was hij weer! Blijkbaar ligt dit adres ook op zijn route en ditmaal zijn de tijden van bezorging een stuk gunstiger voor mij. Hij weet uiteraard niet wat ik allemaal voor producten ontvang als hij langskomt. Hij zal me dan ook vast anders aankijken als hij zou weten dat er in zijn pakketjes een hoop seksspeeltjes en lingerie zit. Hier moet ik dan stiekem ook weleens om lachen.

Jarretelsetjes

Ik hou nu eenmaal enorm van shoppen, maar toch zal je me in een winkel niet vaak vinden. Ik vind het verschrikkelijk om in de drukte opzoek te moeten naar dat ene item dat bij mij past. Er zullen vast genoeg sexy winkels in de buurt zitten waar het ook rustig kan zijn, maar ik shop liever terwijl ik met wat drinken op de bank zit. “Lui zijn” noemt men dat ook wel. Ik heb daarbij een lastige smaak qua lingerie en toebehoren. Ik hou van aparte pakjes en van speeltjes die je niet vaak tegenkomt. Ik ken mijn lichaam erg goed en ik weet precies welk soort sexy pakje mij complimenteert. Ik hou van klassieke lingerie, voornamelijk van jarretelsetjes met mooie kousen en van bustiers. Dit gecombineerd met een kanten stof en een elegante kleur, is ècht iets waar je mij s’ nachts voor wakker mag maken. Korsetten, babydolls of mooie bodies zijn ook mijn favorieten. Onder mijn normale kleding heb ik dan ook dagelijks iets moois aan. Het geeft mij het gevoel een tijdloze, mooie vrouw te zijn wanneer ik dit aantrek. Het is een boost voor mijn zelfvertrouwen en dat merk ik direct aan mezelf.

Catsuits en aparte kousen

Natuurlijk heb ik meer in huis dan de elegante setjes. Tegenwoordig ben ik een groot fan van catsuits en aparte kousen. Ik vind het heerlijk om te spelen met gekke items, omdat dit me creatief laat zijn in het bedenken wat mijn outfit vandaag wordt. Persoonlijk vind ik het dan ook leuk om mijn bedpartner of mijn klanten te verrassen met iets wat je niet vaak tegenkomt. Dit soort producten kom je niet op de grote lingeriewebsites tegen, maar hier moet je goed voor zoeken. En als dit online al lastig is, kun je je voorstellen dat je dit niet in een drukke winkelstraat zal vinden.

BH met kanten randjes

Hoe mijn liefde voor lingerie zo is gekomen weet ik niet precies. Ik was geen meisje die al jong borsten of heupen had om te laten zien. Het was eerder zo dat ik lichamelijk een laatbloeier was. Nu ik er zo over nadenk was het niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Ik was in mijn puberteit wel verliefd, maar ik was nooit bezig met seks. Alles op zijn tijd, dacht ik altijd bij mezelf. Maar er was èèn ding waar ik al naar uitkeek toen ik nog op de basisschool zat: mooie lingerie! Ik weet nog dat ik in mijn dagboek schreef toen ik een jaar of 10 was met ernaast een getekende versie van mezelf over 15 jaar. Op deze tekening had ik tot in details een lingeriesetje uitgetekend dat ik wilde hebben. Het was een setje met mooie kousen en een bh met kanten randjes. Ik had geen idee dat ik hier later ooit aan terug zou denken, maar het is me toch bijgebleven. Ook weet ik nog hoe gepassioneerd ik in de winkel keek naar de ondergoedsetjes aan de rekken. Ik was er nog veel te jong voor, maar ik droomde er van dat ik ooit groot genoeg zou zijn om te mogen kiezen wat voor moois ik zou kopen. Toen ik eindelijk een string mocht kopen van mijn moeder, was ik het gelukkigste meisje van de wereld.

Zo voelt het voor mij nog steeds als ik een pakje of setje van die lieve postbezorger ontvang. Voor een moment voel ik me weer als het kleine meisje die zich voor het eerst als een echte vrouw zag.

Wil je ook met mij webcammen? --> Natteva 
Twitter: Natteva
Instagram: Natteva_

Reacties

Reacties (0)