‘Lekkere tieten heb je, Rebecca' #13

Tuesday 13 March | Door:

Rebecca Robijn

Mijn hart sloeg een slag over. Ik vroeg me af of hij me nog meer kon vernederen en ik hapte naar adem. Ik moest mijn uiterste best doen om mijn rug recht te houden.

Even later kwam hij overeind, liep om me heen en nam de tijd om mijn billen te inspecteren. En nog altijd raakte Meneer me niet aan.

‘Buig eens naar voorover.’

‘Zo ver mogelijk.’

O, nee, dacht ik. De vernedering bleef toenemen. Ik boog langzaam naar voren toe en het natte plekje in mijn slipje was in deze positie erg goed zichtbaar voor Meneer. Ik verwachtte zelfs dat mijn licht gezwollen schaamlipjes zichtbaar waren. De doorzichtige stof liet weinig aan de verbeelding over. Ik ademde diep in en keek strak naar de grond. Na een paar minuten mocht ik weer rechtop gaan staan. Terwijl ik mezelf probeerde te herpakken, liep hij naar de tafel toe en dronk een paar slokken van zijn mixdrankje.

Het gaf me een vreemd geruststellend gevoel zodra Meneer weer dicht bij me stond. Zijn lippen slechts een klein stukje van de mijne verwijderd. Mijn blik gericht op zijn heerlijke lippen. Ik opende mijn mond een klein beetje, in de hoop dat… maar hij zoende me niet. De afstand werd weer groter.

‘Trek je bh maar uit, sletje.’

Weer die neutrale toon.

Ik trok zo sexy mogelijk mijn bh uit en overhandigde hem deze. Meneer inspecteerde mijn borsten, mijn stijve tepels. En Meneer keek láng naar mijn borsten.

Enorm opwindend maar o zo ongemakkelijk. Een fantastische paradox.

Omdat ik graag door de keuring wilde komen, rechtte ik mijn rug waardoor mijn borsten iets pronter naar voren kwamen. Raak mijn borsten aan, riep ik in mezelf tegen hem. Raak mijn gezwollen tepels aan, alstublieft! Ik verlangde naar een aanraking.

‘Goed zo, sletje!’

Eindelijk zat er weer gevoel in zijn stem. Het leek erop dat hij tevreden was met mijn getoonde initiatief.

‘Lekkere tieten heb je, Rebecca.’

Wil je het vervolg weten? Lees dinsdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)