Kreunen en kletsende geluiden

Wednesday 13 September | Door:

Marith Iedema

Secret Circle vroeg lezers en kijkers hun seksuele fantasieën te delen. Wij maken wekelijks een selectie van de meest spraakmakendste dagdromen van vrouwen. Elke week publiceren we er één op onze site, in de hoop nóg meer mensen over de streep te trekken hun fantasie te delen en het stigma rondom seksuele fantasieën weg te nemen. Vandaag delen we de fantasie van Rosanne. Ze fantaseerde van jongs af aan over seks met haar grote broer. Tegenwoordig heeft ze een vriendje en zou ze het geil vinden om een rollenspel te spelen waarin hij haar zusje noemt, en zij hem broer...

Rosanne (25)

‘Zolang ik me kan herinneren fantaseer ik over seks met mijn grote broer. Ik voelde al een seksuele spanning bij hem ver voor ik me realiseerde dat dit niet ‘hoort’, zelfs verboden is.

Dus met ‘doen wat niet mag’ heeft deze fantasie weinig te maken (al snap ik goed wat hiervan de aantrekkingskracht is). Ik ben een nakomertje. Mijn broer is tien jaar ouder en knap. Hij adoreerde mij, zijn kleine zusje, en ik hem. Ik vond niks lekkerder dan bij hem op schoot zitten. Als we ‘paardje rijden’ speelden drukte zijn knieën weleens tegen mijn vagina, met als gevolg dat hier kleine schokjes doorheen gingen. 

Hij was bepaald niet preuts en liep vaak naakt door het huis. Ik staarde altijd naar hem, in mijn jonge jaren openlijk, en later toen ik snapte dat dit niet mocht, stiekem. ’S Avonds in bed stelde ik me voor hoe het zou zijn als zijn penis stijf was en ik hem in mijn mond zou nemen. Deze gedachten vervulden me van schaamte maar wonden me tegelijkertijd op. Onze kamers lagen naast elkaar en ik stelde me vaak voor dat ik bij hem in bed zou kruipen, me tegen hem aan zou vlijen. In mijn fantasie vertelde hij me dat mijn gevoelens wederzijds waren, dat hij net zo hevig naar mij verlangde als ik naar hem. In werkelijkheid geloof ik niet dat dit het geval was. Mijn broer leek blind voor mijn verlangens, en gelukkig maar, want anders weet ik niet wat er was gebeurd.

Als hij een meisje mee naar huis bracht voelde ik een steek van jaloezie. Zijn kamer lag naast de mijne. Als hij zo’n meid mee nam wist ik wel hoe laat het was en legde ik mijn oor tegen de muur. Dan hoorde ik ze kreunen en kletsende geluiden maken, en dan speelde ik met mezelf…

Toen ik veertien was ging mijn broer uit huis, vreselijk vond ik dat. Ik ben altijd over hem blijven fantaseren, maar wel minder frequent als in de tijd dat we samenwoonden. Ik heb tegenwoordig een vriendje en zou het geil vinden een rollenspel te spelen waarin hij me zusje noemt, en ik hem broer. Maar ik durf het niet voor te stellen. Ik ben bang dat hij doorziet waarom ik dit wil. Dus hou ik het bij in mijn eentje dagdromen.’

Denk je nu nog dat jouw fantasie vreemd is? Nee hé? Deel dus ook die van jou (anoniem als je wil)! Want voor fantasieën hoef je je nooit te schamen.

Een bijzondere (soms zelfs bizarre) fantasie zegt iets over hoe creatief je bent en niks over wat je in het écht wil (niet per se althans).

Reacties

Reacties (0)