Korte stootjes op en neer...#7

Monday 26 June | Door:

Rebecca Robijn

Ik durfde niks meer te zeggen, bang dat hij me pijn zou gaan doen.

Dus ik nam zijn pik in mijn hand en plaatste mijn lippen om zijn lichtroze eikel heen. Gevoed door schuld zoog ik zacht en nam een grote deel van zijn pik in mijn mond. Zijn pik werd omhuld door warm speeksel en met korte stootjes op en neer zoog ik hem intens vacuüm.

Ik bewoog mijn hoofd naar achteren toe en begon traag zijn zalige mannelijkheid van boven naar beneden te likken. Geen enkel plekje op zijn heerlijke pik sloeg ik over. Ik tuitte mijn lippen en liet een druppel speeksel op zijn eikel terecht komen en verleidelijk smeerde ik de nattigheid uit. Vervolgens zoog ik nogmaals, vol overgave, aan zijn prachtige pik.

Mijn tong daalde af naar zijn ballen. Zijn heupen schoten iets naar voren toe. Afwisselend nam ik zijn ballen in mijn mond, speelde ermee en ik bouwde de intensiteit langzaam op.

‘Harder zuigen’ gromde hij.

Hij spreidde zijn armen over de leuning van de stoel. Ik nam zijn rechterbal in mijn vochtige mond en zoog krachtig, kietelde zijn bal met mijn tong en trok mijn hoofd iets naar achteren toe om het zuigen kracht bij te zetten. Ik nam zijn andere bal in mijn mond en zag dat zijn pik enorm was gegroeid.

Hij bewoog naar voren toe, woelde met zijn hand door mijn haar en pakte mijn staart stevig vast. Beheerst trok hij mijn hoofd een stukje naar achteren toe. Met zijn andere hand pakte hij zijn pik vast en duwde zijn gezwollen eikel tegen mijn lippen aan.

Ik keek hem verrukt aan en liet mijn tong langzaam over zijn eikel glijden. Ons oogcontact knetterde.


Wil je het vervolg weten? Lees woensdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)