Koning in bed met de blauwe lustpil

Tuesday 24 April | Door:

Sanne & Robin

Dat libido-verhogende pillen uitsluitend bedoeld zijn voor mannen met erectieproblemen is achterhaald. We slikken en spuiten maandelijks voor tientallen euro’s weg, zonder recept. Waarom geen pilletje voor langer bedplezier? Robin ging de uitdaging aan en nam een blauwe Libidoforte pil in.

Nachtelijke prestaties

Robin: “‘Schat, ik heb even geen zin…’ Het lijkt een uitspraak die vooral vrouwen er met regelmaat tussen de lakens doorheen slingeren. Mannen daarentegen zouden juist altijd en overal zin in seks hebben. De realiteit ligt denk ik genuanceerder. Als ik mijn vrienden wel eens hoor, zijn er regelmatig fiasco’s thuis. Waar vrouwen meestal geil worden na een paar alcoholische versnaperingen, kunnen wij geen maat houden met stuntelige nachtelijke prestaties tot gevolg. Een dag later is onze fysieke staat niet veel beter en liggen wij liever met een kater en slaaptekort bewegingsloos in bed te netflixen. Afgelopen zondag was zo’n dag, dé uitgelezen kans om de Libidoforte te testen.

Seksuele topconditie

Om eerlijk te zijn heb ik zo’n lustpil nooit eerder in overweging genomen. Simpelweg omdat ik met een sextoy-expert thuis goed getraind ben en beschik over een uitermate goede seksuele conditie. Ik vond het dus wel zo eerlijk om voor deze test de juiste situatie te creëren, dus koos ik voor een brakke zondagochtend. Sanne lag nietsvermoedend naast me in bed toen ik netjes volgens de bijsluiter een uur voor de gewenste daad de blauwe pil naar binnen werkte. Na vijfendertig minuten plafondstaren begon ik het warm te krijgen. Het gevoel lijkt op opwinding, hoewel ik mij niet direct echt opgewonden voelde.

Tinteling door mijn lijf

Toch besloot ik mij tot Sanne te richten, had dit echt een gunstig effect op mijn seksuele zondagochtendbeleving? Ik voelde de behoefte naar affectie. Ik zag de verbazing in haar ogen die snel plaats maakte voor een ondeugende blik. De tinteling door mijn lijf vond ik spannend waardoor mijn kater langzaamaan naar de achtergrond verdween en ik mij inderdaad makkelijker liet meevoeren in het spel! Bezorgt deze blauwe lustpil mij een rooskleurige toekomst? Die van Sanne gegarandeerd.

Ware waaghalzen

Het was een aparte ervaring. Een vreemd tintelend gevoel wat voor opwinding zorgde, waardoor ik toch in de juiste mood raakte én het mij lukte om te presteren. Placebo effect of niet, het was een mooie start van de zondagochtend. Tegenwoordig zijn we veel meer open-minded en opzoek naar avontuur. Ik wil gebruikers van deze pillen dan ook absoluut niet in de categorie ‘probleemgevallen’ scharen, het zijn waaghalzen!

Simplificatie van problematiek?

Hoewel er genoeg kandidaten zijn bij wie het allemaal niet zo soepel gaat down under tussen de lakens. Is het grijpen naar deze pillen dan een simplificatie van de problematiek die met seksualiteit samen kan hangen, waarbij veel vooral te maken heeft met relaties, de intimiteit, de ingeslepen verwachtingen tussen vaste partners, de machtsverhoudingen in relaties, waar het voldoen aan de behoefte aan intimiteit soms verward wordt met een kortstondig orgasme?

Ondeugende lustpil

Begrijp me niet verkeerd, want een orgasme is toch wel echt de kers op de taart als je het mij vraagt. Bij een orgasme komen hormonen vrij, waardoor je lichaam meteen een boost krijgt. Daarnaast verhoogt seks je uithoudingsvermogen en je conditie. Twee keer per week seks is misschien wel de maatstaaf, toch komen velen hier niet aan. In deze digitale wereld met een snelle greep naar de virtuele bril, pil en plastic pik hoef je je strandstoel niet meer uit. Een killer voor je the real deal mocht je een keer tussen in bed belanden. In dat geval geeft deze ondeugende lustpil jou vast het podium waardoor jij kan shinen!

Langdurige en harde erecties

Libidoforte garandeert langdurige en harde erecties voor mannen. Het middel is gebaseerd op de kennis van de oude traditionele Chinese kruidendokters die al eeuwenlang kruidendrankjes maken die goed werken voor het libido. Libidoforte is een voedingssupplement met een 100 procent natuurlijke basis. Mooie woorden, maar ik help liever niet zomaar troep m’n lijf in. Na wat nader onderzoek kwam ik op de volgende werking uit. Doordat de kruiden de nierenergie versterken, wordt het seksuele vermogen gestimuleerd. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zorgen de nieren voor de ondersteuning van de seksuele organen. Op natuurlijke wijze dus. Voortaan ligt deze pil - tot groot genoegen van Sanne - uit voorzorg in mijn nachtkastje…

Reacties

Reacties (0)